Reklam för Takano!

I samarbete med Takano.

takano

När jag hade problem med bloggen efter att Finest så tjusigt stängt ner den så fick jag massor av hjälp av min kompis Victoria som är lite av en ”rain man” när det kommer till bloggar och WordPress.
Hon har startat upp det gamla märket ”Takano” som många av er säkert är för unga för att minnas och till och med JAG har svårt att dra mig till minnes om jag någonsin rasslade runt i en sådan stass men hur som helst..

För att återgälda allt hennes gratisjobb för min blogg så tänkte jag använda min plattform för att hjälpa henne lite på traven utan att hon egentligen ens bett mig. Sån är jag.. =)

Just nu har hon en tävling inne på sin Instagramsida som behöver lite mer action så vill du vinna en overall från Takano eller bara ta en promenad ner ”memory lane” om du är gammal och grå som vi är – gå in här!

 

6 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag minns! Men hade aldrig råd att köpa de kläderna då. Alla pengar gick till Er ungar. 🙂

  Svara

   Då är det ju hög tid nu när du går hemma och sjavar? ❤️

   Svara

    Helt klart! Jag vill vinna och inte tagga någon annan.
    Vore sjukt härligt att få känna sig som 30 år igen.
    Skulle ju bli häftigaste 60+-käringen här i byn.

    :))))

    Svara

  Det här märket kommer jag inte ihåg. Vad har hon på benen?

  Svara

  Hahaha, jättelånga benvärmare? Alltså 80-talet var ju lite som det var, jag gick på högstadiet och det här var det absolut hetaste man kunde ha på sig. Både i skolan och på party, gärna med pumps till. Kan jämföras med att vi även hade pastellfärgade långkallingar från lumpen med smalt bälte ovanför midjan. På krogen. Jag som är så gammal att jag minns och är själaglad kommer ju glatt byta ut min onepiece och jag var på restaurang häromdagen i overall och Nike. Nästan ingen alls tittade konstigt på mig. ? Tack Camilla. Löv you. En generation till måste förstå storheten. ❤️

  Svara

  Vilken GRYM bild! Får sådana härliga 80-talsvibbar! Ska så klart köpa av din kompis.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.