Så jävla många goals alltså..

Dessie:

Först las den här bilden upp.
Och togs ner.

dess

Sen las den HÄR bilden upp.
Är hon förvirrad tro?

dess-5

Men sen togs den också ner så nu är vi tillbaka på ruta ett igen.
Dessie ska vara en stark och självständig kvinna till nästa gång hon fått i sig ett par glas vin och blir instagramblödig igen.
Då är det på att igen – relationsgoals och mängder med bilder på olika män..

42 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag fattar inte poängen med din blogg längre?

   Jätteenkelt! Att skriva om vad som händer på sociala medier.
   Väldigt roande, oroandet och ibland förvirrande… vad folk skriver om eller fotograferar.

   Hälsningar från en som inte lägger upp något på Internet.

    Fast det är ju inte bara det som Camcam gör. Hon skriver osmakliga inlägg och där hon bland annat skriver att paow säkert kommer att vara otrogen och att Dessie är med en massa män? Hon vet att hon får många kommentarer ju mer hon överdriver. Hur roligt är det i längden med sånna inlägg? Så dåligt att behöva snacka skit om människor för att få besökare.

   Jag fattar allt!! Folk vräker ut sitt liv på sociala medier, de tvekar inte en sekund. Bekräftelsebehovet överskuggar allt.
   Camcams blogg observerar och analyserar. Satir och komedi osv.

    Jo, det är det jag gillar med denna bloggen också – att granska bloggare som fuskar med reklam, spegla verkligheten och visa att bloggare fejkar mycket för att få likes osv. Men att göra narr av andra för att de ”vräker ut sitt liv på sociala medier och inte tvekar för en sekund” är ju bara konstigt? Gör man narr av personer i syfte med att försöka lära dom att inte lägga ut hela sitt liv på internet? Vad gör det er att andra väljer att blotta sig själva över internet? Vad gör det er att de söker uppmärksamhet? Är det för att ni stör er på dom? Kan man inte låta människor göra som dom själva vill och låta dom hantera sina misstag eller framgångar på sitt vis? Jag är trött på att många verkar tro att de har en rätt att lägga sig i andras liv, diskutera om dem och snacka skit om dem.

    Du skriver att ”Camcams blogg observerar och analyserar. Satir och komedi.” Camcam analyserar ibland och sånt älskar jag, men hon skriver även sånna här inlägg där det enda syftet verkar vara att förlöjliga personen i fråga?

     Ja herregud, vi borde hylla dem istället. Internet vore ett riktigt tråkigt place utan dem. Ibland älskar jag den här bloggen men ofta ifrågasätter jag också vad fan jag gör här, vilket kommentarerna ibland bidrar till. Men ibland bidrar de också till att jag vill vara här. Så mycket känslor.

     Ja du , ingen diskuterar och lägger sig i mitt liv, vad kan det bero på? Jo, jag exponerar inte mitt liv för alla.
     Jag bjuder inte in varenda jäkla människa i mitt liv. Fråga dig istället vad anledningen till detta beteende är. VARFÖR göra sitt liv offentligt om man inte vill att folk ska ta del av det? Och om folk tillåts ta del av det så kommer helt naturligt åsikter och kritik. Eller är du en av de här obehagliga människorna som upprepar som ett mantra: ”har man inget snällt att säga så ska man vara tyst”? Världen skulle gå fullständigt åt helvete om alla följde det, för vem är DU att avgöra vad som är snällt eller inte?

      Blir liksom lite dubbelt för mig när du shamear folk som vräker ut sitt liv på nätet, för att de gör just det och du väljer att ta del av det. Är man emot det tänker jag att man inte läser istället, du är ju i allra högsta grad en del av det.

      Men vänta lite nu AJ, bara för att en person skriver ut personliga saker i ens liv så behöver det inte betyda att man exponerar sig på ett dåligt sätt? Vad gör det att man är ärlig om sitt liv och delar med sig? Eller får man inte tro att man är någon? Om t ex sindy väljer att lägga ut sitt kärleksliv på internet så är det upp till henne och hon löser sina misstag. Men om du väljer att bli provocerad och upprörd av det så ligger det hos dig. Om dessie t ex är förvirrad över sitt kärleksliv så är det upp till henne att läsa det. Vi måste inte sitta och göra inlägg om huruvida vi tycker att hennes sätt att leva och hantera sina situationer är bra? Vi måste inte sitta här och beskåda bara för att folk väljer att skriva om sitt liv.

      Blir du provocerad? Då ligger det väl hos dig? Fundera istället varför du är här? Varför känner du att du måste sitta och yttra dig? Du går väl inte fram till en föreläsare och påpekar om dess fel och brister enbart för att hen delar med sig om sitt liv? Var är era spärrar?

      Du skriver ”vem är DU att avgöra vad som är snällt eller inte?”. På riktigt? Hur är du uppfostrad egentligen?

    Snälla, ge ett exempel på hur denna bloggen analyserar? Hon är definitivt duktig på att observera, men att kalla det för analyser är en överdrift. Jag skulle nog kräva att blogginläggen bjöd på en lite mer djupgående diskussion och tolkningar i så fall.

     Sanna, jag tycker att Camilla analyserar en hel del faktiskt och framför allt låter oss analysera vad vi tror och tycker märkliga bloggrelaterade saker kan bero på. Jag förstår inte kritiken, det är ovanligt roliga och livliga diskussioner här inne!

   Denna blogg känns lite som en mix av en skvallerblogg med både större och mindre bloggare, Camillas liv (nutid med katterna/sambon och dåtid med det ständiga påpekandet om att hon bott i USA), samt random inlägg som inte har med bloggar att göra öht.

   En lite bättre nisch på bloggen vore bra 🙂

    Står dig fritt att skriva en egen blogg…

  Gjorde inte hon en stor grej av att hon och Simon gjorde slut i vintras? Och blev sen skitförbannad på alla läsare som frågade om de verkligen gjort slut för att han hela tiden verkade vara med henne? Och nu visar det sig att de var ihop hela tiden? Hon kanske borde läsa sin egen blogg för att hålla koll på lögnerna?

   Varför är hon skyldig att behöva redogöra hur hennes familjesituation ser ut? Allvarligt talat..

    Klart hon inte är skyldig att redogöra för sin familjesituation. Men om du missat det så redogör Dessie helt frivilligt för sin familjesituation öppet på nätet i sin publika blogg. Och Facebook. Och Instagram. Och Snapchat. Och hon har gjort det i flera år. Samt att hon ofta använder just sin familjesituation för att locka läsare till bloggen…. Så Dessie är nog den sista som ska gnälla på att folk kommenterar hennes familjesituation.

  Alltså jag tolkar det mer som att Simon hade råkat skicka ett s.k. felsms, att han menar någon annan tjej. Lite elakt inlägg btw, detta med kärlek är fan inte lätt.

   Nej, kärlek är aldrig lätt. Det är därför normala människor inte lägger upp varenda vändning i sitt kärleksliv på nätet….

    Men helt ärligt, vad hade du haft att göra i livet om hon inte gjorde det?

     Finns sjukt många bloggare att fnissa åt, Matilda 😀

     Oooh, klassisk come back när man inte har ett riktigt svar! ”Låtsas som att dötid inte existerar i världen och att alla har fullt upp varje sekund!” Hört talas om toalettsurf? Väntar på tunnelbanansurf? Sitter på bussensurf? Jag förstår att du är en oerhört djup och intellektuell människan som läser Nobelpristagare på bussen och bara ”råkade” hamna här men resten av oss läser gärna lite bloggar när vi har en minut eller två över på bussen.

      Bästa kommentaren Lövet ???

      Men snälla, jag läser också skitbloggar, skillnaden är att jag inte uttalar mig på det viset som du gör angående. Den mentaliteten, hon har själv valt att fläka ut sitt liv så då säger väl jag vad jag vill, känns den igen? Och det är def saker du inte hade sagt till en annan människa face to face. Tycker inte det är för mycket begärt att vuxna människor tänker över hur de uttrycker sig.

      Matilda, folk som du gillar att tro att folk aldrig skulle säga motsvarande sak personligen till någon. Men jo, det skulle jag faktiskt. Om exempelvis min jobbkollega varje vecka beklagade sig över att folk på jobbet har åsikter om hennes kärleksliv efter att hon varje lunch pratat ingående om just sitt kärleksliv skulle jag påpeka det orimliga i att tro att folk inte kommer kommentera ens liv när man frivilligt delar med sig av alla detaljer.

  Okej, det här är OT, men jag fattar inte en grej. Vad hände egentligen mellan My Martens och Maggan Graaf? Eller, vad hände överlag. My verkade ju vara bundis med väldigt många, och är nu halvt ute i kylan? Eller har jag missuppfattat något?

  Ungefär sådär ser mitt lovelife ut för tillfälligt. Slut på ett långt förhållande och lockas av något nytt. Pendlar mellan ”man ska aldrig säga aldrig” och ”fan-vad-han-lockar”. Vill dra täcket över huvudet och låta någon annan ta besluten. Men så fungerar det ju inte. Men jag hade varit försiktig med att skriva om det öppet om jag som Dessie hade många följare och där finns barn med i bilden osv.

  mängder med bilder är ju att ta i 😛

  https://m.zalando.se/kvinna/ivy-revel/?p=3

  Ivyrevel finns numera på Zalando. Är det någon som vet hur det går för dem?

   Det är väl fjolårets kollektioner som hamnar där? Det som blev över typ? Inte ovanligt att klädmärken gör så.

  Varför skriver du aldrig om Nellie B längre?

   Hon har sagt att det är lite grejer som händer med Nellie som gjort att hon ej får skriva om Nellie på bloggen, men på Instagram skriver hon om Nellie 🙂

    Padockmom B med sina problem att kontrollera sitt temperament har väl fått en raseriattack på Nöjesguiden kan jag tänka…. Därav att det är fritt fram på Instagram. Bara mina gissningar, jag vet ingenting.
    Tycker dock att rasande mamman kan tagga ner lite, det är ju inte så att det inte stämmer det som tagits upp här. Lite snarstucket kan jag tycka om det är så.

  För en som har lite dålig koll på Dessie: är det samma kille på båda bilderna eller två olika?

   Två olika!

    Tusen tack!

  Tycker dina inlägg om dessie är rent bara elaka; jag gillar din blogg men det här med att du alltid hackar på Dessie känns nästan personligt…
  ”Dessie ska vara en stark och självständig kvinna till nästa gång hon fått i sig ett par glas vin och blir instagramblödig igen.
  Då är det på att igen – relationsgoals och mängder med bilder på olika män..”
  Varför skriva så?! Om hon nu lägger ut bilder på sej själv med ”mängder med bilder på olika män” (bra uttryckt där; vetkligen mängder denna gång! Är mängder allt som är mer än 1?) varför ska du vara där och skamma henne?
  Typiskt dubbel-bestraffning. En kvinna kan aldrig göra rätt – och oavsett hur hon gör så kommer andra och trycker ner henne. Som här – och så förminskande att använda ordet ”blödig”…(!)
  För övrigt ser jag inte att hon skrivit ”relationsgoals” själv heller. Nä. Bättre kan du än så här; det är min åsikt.

  Ja, den här bloggägaren känns rätt ofta väldigt lökigt gammeldags i sitt tänkande. Detta med alla Dessis mängder av män, att veganism är en ”diet”(!?) Blir besviken att så många tycker hon är så ”häftig” med sitt elaka sätt.

   Men gå inte in här då? Precis som att jag inte läser dessies blogg för att jag blir arg så borde inte du läsa denna

  Jag känner att jag ofta glömmer att bloggarna är så unga. Herregud, vem har inte gjort lite knasiga grejer med kärlekslivet i sina tidiga 20?

  Och angående att det är fritt fram att kritisera för att hon ”fläker ut det på hela internet”. Dessie har väl bloggat sedan hon var typ 14, eller 16? Alltså hela ungdomen och hela sitt vuxna liv, hittills. Det är hennes verklighet. Hon har inte jobbat med något annat, aldrig haft en annan världsbild.

  Detta var bara rakt igenom elakt. Vem som helst kan väl räkna ut att Dessie har det tufft just nu och ja, säkerligen är jätte förvirrad och rädd. Varför hacka på henne för det?
  För att hon publicerar sina känslor på nätet?
  Blir det då plötsligt okej att säga lite vad som helst?
  Om jag skriver om något känsligt på min FB eller instagram, som är mina kanaler som jag använder, så ska jag räkna med att människor börjar hacka och trycka till mig mitt i min tuffa och känsliga situation?
  Det är iaf vad jag kan utläsa från den här bloggen och kommentarerna här.

  Detta känns verkligen inte okej längre.

   Ja, men precis! Det har helt plötsligt blivit okej att sitta och håna någon annan. Men det är ju lugnt, för ”personen skriver om sig själv och måste förvänta sig att få skit på sig då”! Och ”detta är ju en blogg om bloggar så det är helt okej att bete sig som svin!” Människor har inget vett nu för tiden. Eller vänner.

  Jag har hört att Simon träffat andra men ändå gett dessie förhoppningar. Inte så konstigt då att hon blir förvirrad och sen vill ha reaktion från honom genom att lägga ut bild med den andra killen. Jag tycker synd om henne och hoppas hon kan gå vidare för en gångs skull.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *