Vår nya Fitnessguru!!

Catrin Hedlund:

catten

Jag älskar att Catten av Tälje tränat i ungefär fyra och en halv minut och redan är lite av en självutnämnd ”pepptalker” och inspiration på Instagram.
Tro fan att hon hinner träna när hon är arbetslös och har barnen på förskolan och/eller hemma hos ”mormor medkriminell”.

Min fråga är vem som orkar rassla omkring på gymmet och fota denna vandrande katastrof där hon vältrar sig bland gummiband och hantlar?

15 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Alltså svanken!

    Jag svankar själv utav bara helvete, naturligt då. Och gör man det är ju halva poängen att trycka upp ryggen/in med höfterna så att svanken ”försvinner” och ryggen blir starkare. Svankar hon när hon gör squats är ju risken stor att göra illa sig då för mycket tyngd hamnar på svanken istället för benen. Ja, det är svårt att aktivt pressa in höfterna med en rygg formad som ett C naturligt, men det går!

    En annan sak Catrin är duktig på (förutom träning) är ju detta med hashtags, i länken finner ni inte mindre än 23 (!) st, till en bild med 2 kommentarer där en av dem är Catrins egen….. ?

    https://www.instagram.com/p/BMNz351Amar/

    Katitzi-fanskapet har tydligen ”stämt” TV4 å nu blev de tydligen dömda att gå ut med en offentlig ursäkt till självaste Catitzi-Tälje! Anledningen var hennes medverkan i ”Brottsplats Sverige”. Att hon kan med.. ??

      Det handlar förmodligen om den falska våldtäkt som anmäldes till ett försäkringsbolag och som Brottsplats Sverige slog fast att det VAR Catrin fast det inte kunnat bevisas nånstans… Det handlar säkert om det…
      Det KAN ha varit hon men det vet vi inte utan det är mest rykten…

      Andrea, vänligen använd inte namnet Katitzi som en förolämpning. Jag tror vill alla kan gissa dina åsikter om romer och din illa dolda mening är rätt uppenbar….

        Haha va? Förstår inte vad du ens menar.?

          Katitzi är namnet på huvudpersonen i Katarina Taikons böcker om hur det är att växa upp som rom i Sverige. Att kalla Catarina för ”Catitzi-Tälje” är ett sätt att markera att Catrin skulle var Rom och att det på något sätt är det som gör henne till brottsling. Personer med högerextrema åsikter använder det gärna när de talar i nedsättande ton om folk de anser är romer.

            Aldrig någonsin hört att högerextrema skulle använda det och det var verkligen inte min första tanke. Jag fick upp de där barnböckerna i skallen ”Katitzi och…” vad de nu hette

            Ja, det är de böckerna jag menar. Tyvärr lär man sig när man debatterar med högerextrema vilka favorituttryck de har och ”Katitzi-namn” är ett av dem. Rom är något negativt i deras ögon och de använder det som nedsättande beteckning på folk. Andra favoriter är asylant, ankarbarn, Sverigevän, Eurabia, bekännande bög, svenskfientlig, sillamackor, spökplumpshyckle etc…

            Jaha ok, är det dom alltså..
            De där vill inte jag kalla ord som är typiska för högerextrema då jag hör alla typer av människor använda flera ord. ”Skäggbarn” är även det ett ord som sägs vara lite typiskt för högerextrema men där har jag hör flera s k antirasister använda ordet. Samma med n-ordet, b-ordet och andra olämpliga ord

            Sandy, så är de inte antirasister. Jag hoppas du säger ifrån om någon använder orden om andra. Det finns ingen ursäkt för att använda n-ordet eller b-ordet.

            Tro mig, de är antirasister.
            Herregud människa, självklart säger jag ifrån

        Blir så irriterad på såna som dig som tror sig stå upp för zigenare som om man inte kan föra sin egen talan. Min farmor är zigenare och ja vi kallar oss så och inte romer. De flesta jag känner benämner sig/oss som zigenare och ärligt talat det här skämtet om Katitzi fick mig bara att dra på mungiporna. Varför ska ni självutnämnda antirasister ta er rätten att ta för givet att ”rasifierade” är så himla lättkränkta?

          +1

    Hon kanske känner pressen att pumpa upp sig nu om hon måste skaka galler sen. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.