Vem är det som är pinsam egentligen?

Paow & Saga Scott:

saga

Igår skrev jag om hur Paow dissade Saga Scott för att hon skulle medverka i ”Ex on the beach”.
Nu visar det sig att Saga inte alls ska vara med i lågvattenmärket men i och med det kom jag ihåg hur Paow VILLE vara med i ”Ex on the beach” men inte fick eftersom det skulle bryta mot det avtal hon hade med TV3.

Vem är det som är pinsam egentligen?
Jag skulle vilja säga Paow. Alla dagar i veckan.

Har hon gått och blivit någon typ av helylle-spelar bara Pokemon med min nya kille-typ av tjej nu bara för att hon lyckats med konststycket att inte vara otrogen mot den här killen? Än? 
Mja, det tar nog mer än en kvarvarande semesterromans från Mallis för att det ska ändras på..

paow

13 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ärligt talat, visst har petra tungården gjort något med sina läppar och/eller näsan?!?

   tror helt ärligt att hon har gjort nåt med hela ansiktet. det går ju knappt att känna igen henne.

  Får seriöst ångest över hur snygga alla dessa tjejer är ?

  Varför tar du egen cred för ”skvallret”? Det var ju en person i ett tidigare inlägg som kommenterade att Paow försökte vara med i ex on the beach tidigare. Du kan ju skriva ”tack vare en läsare”. Sluta ha hybris!

   Tänkte samma sak. Har märkt flera gånger hur Cam tar åt sig äran för skvaller i kommentarerna, snyggare att ge cred till källan/läsare. Ingen som tycker du är sämre för det Cam, någonstans måste du ju få skvallret ifrån 🙂

   Skitfejkar som du ska inte kasta sten i glashus när du tar credd från en annans namn. Du stinker värre än avlopp så det är inga problem att veta när det är du och inte riktiga hmm.

  Men Gud Camcam, vad har hänt med dig? Du har börjat att sjunka ner till samma nivå som det är på människorna som du ”bevakar”? Du sprider rykten och snackar skit om människor – t ex att Paow snart säkert kommer att vara otrogen”. Vad har det med hela din ”bloggbevakning” att göra? Du använder så vulgära ord om människor nu för tiden. Har du tagit vatten över huvudet eller vad vill du åstadkomma?

   Men sluta vara så jävla skitnödig

    Så svarar enbart en som inte vet hur det är att bli retad, mobbad eller att vara utanför 🙂 Bara för att Paow beter sig dåligt så måste inte man göra det tillbaka. Varför sprida så mycket negativitet och snacka så mycket skit om andra?

    Hej Paow! 🙂

     Haha kom med något nytt 🙂 det är så gammalt att tro att man är personen i fråga enbart för att man säker emot 🙂 har du inga andra vettiga argument?

  Paow verkar inte gilla Saga nåt vidare…vad är det som hänt mellan dem, har inte hängt med så noga men de var väl kompisar en gång i tiden??

   Jag har för mig att Paow umgicks mycket med Sagas ex Adam Lökholm när de var nere i Magaluf och det tyckte inte Saga om. Därefter började Paow hänga ut Saga och skriva att hon var otrogen mot Adam flera gånger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *