Adoptera mig?!

UnderbaraClara:

clarabread

Det är alltid intressant att upptäcka hur olika man läser och uppfattar ett blogginlägg.
När jag läste det här inlägget av Clara så var min spontana reaktion att ”kan hon inte bara adoptera mig för jag vill också sitta i köket och äta nybakade frallor med hennes barn” men så var det minsann inte alla som kände utan hon blir ifrågasatt av en läsare som tycker att Clara minsann borde baka bullar någon annan tid på dygnet för att istället sitta ner med sina barn och äta.

Hur kan ett brödbak vändas till något så här negativt och känsligt att det resulterar i en halv avhandling bland kommentarerna?
Det är ju typ idyllen – i alla fall i min bok. Tänk att få mötas av nybakade frallor till frukost?
Jag orkar knappt rosta mina brödskivor om jag är riktigt trött utan mosar bara ihop dem i munnen samtidigt som jag gäspar stort.

Jag känner rent spontant att den här Sara som kommenterar mest är avundsjuk och önskar att HON orkade baka frallor till sina barn på morgonen, för säga vad man vill om Clara men hon kan nog få en och annan att känna sig otillräcklig men det är ju inte hennes fel.

Vad tror ni?

clara4

clara3

clara2

clara

15 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag adopterar dig vilken dag som helst ? Och du ska få obegränsat med frukostfrallor

  Svara

   JAAAAA!!!!!!!!!! =)

   Svara

   Finns det en reservlista för adoption? I så fall vill jag också bli adopterad.

   Annars kan jag nöja mig med fralla. En halv går bra också.

   Ha en trevlig dag!
   /Tinis

   Svara

   Superbra svar du skrev!! Stora tummen upp!

   Svara

   Du äger Clara! Liknande kommentarer få jag av min svärmor och ibland undrar jag om hon själv må bra när hon inte ser något bra i det som är gjort men letar bara fel hela tiden.
   Men detta var Underbart, Clara! Vi är många som kämpar för att ser det ljusa i vardagen. Och bara att få till en nybakat bröd mitt i veckan gör en glad.

   Svara

  Vilka pinsamma människor det finns som kommenterar sådär. Tänk att vara SÅ jävla bitter. Det kallas avundsjuka men jag förstår inte varför man ens skulle bemöda sig att gå igång på ett sånt rikspucko som sara???

  Svara

  Har aldrig läst den bloggen men älskade svaren på kommentaren. Tycker det är skönt med folk som inte bara tar emot skit utan kan trycka tillbaka fyndigt.

  Svara

  Du är så bra Clara!

  Helt enkelt underbar! 😉

  Sara är säkert också bra. Lite trött och less bara. Vilket man lätt kan förstå med 3 barn under 6 år.

  Lite full i skratt blir jag.. När jag tänker på OM Sara hade ringt soc och försökt anmäla Clara för att: – Ja… Det är riktigt upprörande, snudd på barnmisshandel men Clara bakar bröd till sina barn samtidigt som ungarna sitter i samma rum och äter gröt.. Mummel mummel.. Upprörande.. Soc: Va?!?!

  Tänker inte nämna något om att ” Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra”.. Det vet väl alla redan! 😉

  Moa

  Svara

  Alltså jag ÄLSKAR att så många bloggare faktiskt läser den här bloggen och dessutom kommenterar!

  Svara

  Något jag ofta klurar på är hur reklamreglerna ser ut i tex UK. Det måste vara väldigt annorlunda? Kollade mycket förr på Zoella och kikade in nu efter något års paus och blev typ chockad över hur mycket företagsnamn som hyllades till skyarna utan att alls nämna reklam? många svenska bloggers dröm..

  Svara

  Haha alltså! Jag tror nog att barnen överlever att äta själv när hon står några meter ifrån och bakar 😛

  Svara

  Asså va?! Hon gick ju inte direkt till stadens bageri och bakade. Hon är ju typ två meter max ifrån barna… Haha, hua ligen stackars barn som får äta frukost medans mamman bakar bröd i samma rum, katastrooof. Min mor har förövrigt alltid ätit frukost före oss barn och medans vi åt så plocka hon i köket och serva de som var yngre. Blev ej skadad av detta!

  Svara

  Fast många bloggare har hybris. oj om du råkar yttra något dom inte gillar. Det där var väll inget äsch. Jag tycker att hon reagerar så starkt beror på något. Så tyvärr en del har blivit för mycket diva o det är inte bra.

  Svara

   Menar du att Clara är en av dem du beskriver?

   Moa

   Svara

  Så märklig kommentar. Det var ju inte precis så att hon satt och surfade i ett annat rum medan barnen satt i köket och åt. Vad jag minns från barndomen så var det mysigt när mamma bakade och pysslade i köket.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.