Bajs mot kuk?

Somliga Feta kvinnor:

instagram-2 instagram1

Maria som hon egentligen heter verkar få kukbilder tillskickat sig i tid och otid och tröttnade till slut och gjorde slag i saken och skickade dessa bajsbilder hon tidigare hotat med för att få ett slut på det..
Det mottogs inte så väl men vad tänker man ska hända när man själv skickar iväg sin erigerade bånge utan att ha tillfrågats?

Allt handlar om tillgång och efterfrågan och just nu verkar vi ha en viss inflation på kukmarknaden..

Men vad säger ni? Får man kontra bajs mot kuk?
Jag tycker det..
kuk
En favorit i repris. 

75 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag är mest förundrad över hur en person som mår så psykiskt dåligt som Maria gör att hon ej kan arbeta orkar argumentera och provocera mot de som hör detsamma mot henne. För det kan väl inte enbart vara för att få följare som hon vill sälja sina egentillverkade kort till?

      Jag har aldrig fått en kukbild i hela mitt nästan 30åriga liv

      Säljer Maria kort? Det visste jag inte.

      Hur orkar hon? Varför skulle hon inte orka det? Det ena har väl inte med det andra att göra. Den mängd kärlek och pepp hon får o den mängd kvinnor hon hjälper och stöttar och förändrar livet för är väl antagligen tillräckligt för att hon ska palla.

      Många som är psykiskt sjuka eller utbrända får styrka och ork genom olika saker. Detta är Marias sätt att bli stark på.

      Det är olika vad man orkar, tänker jag. Jag är själv deltidssjukskriven med psykisk ohälsa och jobbar bara 15 timmar i veckan. Ibland orkar jag inte ens det. Däremot orkar jag baka nästan varje dag. Det ger mig något att fokusera på och gör min hjärna lugn, samtidigt som det håller händerna sysselsatta. Att argumentera på nätet skulle jag aldrig orka, då minsta lilla mothugg gör mig superledsen och triggar min ångest något enormt. Så då gör jag det inte (till och med den här kommentaren känns svettig att skicka). Maria är inte jag och jag är inte Maria. Vi orkar och får energi av olika saker, för vi är olika människor helt enkelt 🙂

      Och jag som är mest förundrad över hur det gick till i hennes fall, rent praktiskt, när hon en dag bestämde sig att isolera sig i sitt hem.
      Om man mår dåligt, ska man inte då söka hjälp och träffa nån och prata, kanske få medicin och bli bättre?
      Hur blir saker och ting bättre genom att isolera sig?
      Ska samhället bara pumpa in pengar i människor som bara ugglar hemma och säger att dom inte vill gå ut?

        Nu är det väl så att det är sjukdomen som gjort att hon levt isolerat. Hon har träffat läkare och har en diagnos. Istället för att ifrågasätta uppmuntra istället de försiktiga steg hon nu tar för att komma ut. Kom ihåg att det finns en mycket stor skam ännu kring psykiska sjukdomar och det var än värre för bara några år sen. Ibland kanske sjukdomen i sig är fullt tillräcklig att hantera och samhällets fördomar kan bli för mycket

          Ja, jag fattar att det är en sjukdom som gjort att hon isolerat sig. Men hur har man träffat läkare om man inte gått ut? Har läkare kommit hem till henne istället?
          Jag har bekanta som har/haft psykiska problem och har varit sjukskrivna, men då har det varit frekventa besök hos psykiatriker och läkare osv. för att reda ut sina problem och bli frisk.
          Och sen har man börjat långsamt att komma in i arbetslivet igen.
          Jag trodde inte att det längre var möjligt att gå sjukskriven hur länge som helst.

            Hon har säkert nära kontakt med både läkare och försäkringskassan, så du behöver inte oroa dig. Bara för att jag och andra mår bra av att jobba lite under sjukskrivningen och ”komma ut lite” så betyder det inte att det är så för alla. Psykisk ohälsa är så individuellt, men jag kan nästan garantera att ingen går hemma för att det är kul, för det är det verkligen inte

            Jag är inte orolig för hennes skull. Mest fundersam och intresserad av systemet i sig. Jag tycker att om samhället ger en pengar och en möjlighet att ta sin tid och bli frisk, så måste det finnas en motprestation från individens sida att vilja bli frisk och jobba aktivt mot det, ha det som sitt mål.
            Men skönt att veta att jag kan ta en paus i några år om jag behöver det. Sitta hemma och pussas med min katt hela dagarna, och göra saker jag mår bra av. Och bara säga att jag inte vill gå nånstans om någon skulle ifrågasätta.

            Hennes sjukdom är så pass allvarlig att hon inte kan jobba. Det finns inget botemedel. Men det är ju inte för os att spekulera i. Det är för henne, läkare, specialistläkare och FK att ordna med. Att hon isolerade sig är en effekt av sjukdomen, nu börjar hon försiktigt ta sig ut mera, gör kort och så vidare – det är nog vad hon klarar, och nåt man ska ge cred för tycker jag.

            Jag är inte insatt i den här kroppspositivitismen, men jag tror det är ett sätt för henne att må bättre själv? Stina Wollter gör ju nåt liknande.

        Men alltså vad arg och ledsen jag blir över den här attityden! I många fall när man mår dåligt i en län tid så får man inte hjälp under hela perioden, och ibland hjälper det ändå inte. Jag lider av depression och generaliserad ångest, liksom ocd och borderline personality disorder (tror det heter typ högkänslig personlighet eller något på svenska). Detta är problem som jag har kämpat med sedan tretton år tillbaka. Jag fick sluta högstadiet till och med på grund av det. Jag har varit in och ut på behandlingshem, hos psykologer, i olika program osv i många omgångar. Nu har jag bott själv i ett bra tag, och jag har tre katter som jag klarar att ta hand om.

        Det handlar inte om att gå hemma och låta sig. Tro mig, kunde jag jobba eller plugga så skulle jag så otroligt gärna gjort det (det är min DRÖM att kunna arbeta med djur!), men det fungerar helt enkelt inte. Vissa dagar kan jag umgås med folk och festa, men många dagar går jag ställa in att ens prata o telefon med folk. Katterna kan jag leka med för jag får kraft genom dem, men att duscha kan ibland ta nästan två veckor för att det känns så svårt. Det ser inte lika sant ut för alla. Min bästa vän som också har klinisk depression mår bättre av att jobba deltid och komma ut, medans fasta tider och måste får mig att få panikångest.

        Att jobba på att leva ett drägligt liv kan ibland se ut som att göra ingenting, men tro mig, ingen jag vet som är sjukskriven vill vara det. En dag nr jag bara ligger på soffan kan innebära så otroligt mycket mer ansträngning än att vara ute vissa dagar.

        Tycker du ändå att jag ska vara hos en psykolog varje dag i tretton år? För någon som mig där satta tider kan innebära sådan ångest så gör det ibland bara saker värre. Vissa personer behöver också bara vila, speciellt om man lider av utmattningsdepression el liknande. Ta hand om sig själv och göra saken man mår bra av utan måste är ibland det enda som fungerar. Väldigt få dagar för en med psykiska sjukdomar är utan starläk ansträngning, oavsett hur det ser ut från utsidan. Om du inte vet hur det är att leva med sådana här diagnoser så tycker jag att du ska vara väldigt försiktig med att prata om hur en ”motprestation” ska se ut, då att ens gå upp ur sängen på morgonen kan kännas som en prestation likt att klättra ett berg.

        Förlåt för rant, jag känner mig bara så ledsen när jag ser hur psykisk ohälsa betraktas av många.

        /Den ”lata” som inte har lämnat huset på en vecka, trots min böstis födelsedagsfirande som jag verkligen ville gå till

          967, be inte om ursäkt. Din ”rant” beskriver en verklighet många av oss lever i.

          Ville bara spinna vidare på hur olika det är län emellan. Jag är från Stockholm och har lidit av depression till och från i över 10 år, sen tidiga tonåren. Jag har väl totalt varit sjukskriven 2-3 veckor för det. Men pga av ekonomiskt stöd från anhöriga har jag heller inte behövt kriga med sjukskrivningar utan kunnat ta ledigt i perioder när jag mått som sämst. Men överlag har jag antingen studerat eller arbetat heltid även under mina depressioner. Att detta skulle vara vårdens mål är bullshit, för mig har det snarare gjort att jag inte blivit tagen på allvar – att jag inte kan vara så sjuk om jag nu klarar av att utåt leva ett vanligt liv.

          Som barn fick jag ordentligt hjälp och uppföljning i Stockholm. När jag sedan flyttade till ett annat län i 20 års åldern och åter blev sjuk hände absolut ingenting. I över 3 år var jag inskriven hos psykiatrin och pga omorganisering hade jag 4 olika läkare och lika många ansvariga sköterskor. Ingen hade ett övergripande ansvar för mig, jag hade kunnat begå självmord utan att det ens märktes hos vården. Jag fick en diagnos, men inget stöd för att hantera den – bara medicin. Sen fick jag gå dit var tredje månad och ta blodtryck, det var allt som gjordes trots att jag bönade och bad om terapi. Bara att personligen administrera ständigt ny personal, tider och samtidigt kriga för att få behandling tog upp enormt mycket tid. Om jag inte haft stöd från vänner och familj vet jag inte hur jag hade orkat det.

          Sen flyttade jag tillbaka till Stockholm och sökte vård här. Det är som natt och dag. På ett halvår har de hunnit utreda mig och ställt rätt diagnos, det görs uppföljningar och jag har erbjudits flera olika alternativ för fortsatt behandling. Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag börjat gråta under möten av tacksamhet för att bli tagen på allvar och väl bemött. Jag behöver lägga väldigt lite tid på att hålla koll på att olika möten bokas in och blir av eftersom vården själva har koll på detta, eller så kontaktas jag för att i samråd fatta beslut om det.

          Så det är inte så enkelt att bara ”ta tag i sig själv” för att på många ställen i Sverige finns inte ens förutsättningar för sjuka att tillfriskna.

          Det är ju inte så att personer som utnyttjar skattepengar som själva ska sätta kraven om motprestation, det är ju skattebetalarna.
          Lite som att när man lånar på banken så sätter dom lånevillkoren, inte låntagaren.
          Annars tycker jag att vi kan ha nån slags medborgarlön, lika för alla, oavsett vad man vill ägna sin tid åt, och sen kan man jobba om man vill tjäna extra utöver det.
          Oavsett så tycker jag att problem är där för att lösas. Har en terapiform inte funkat efter ett tag så byter man behandling. Har man inte blivit bättre efter flera år av vilande hemma, ja, då lär det inte vara lösningen heller, och då måste man testa annat.
          Är det så att om kylskåpet ekar tomt, och man inte vill gå ut, så dör man hellre av hunger än går och handlar? Har överlevnadsinstinkten helt slagit av?
          Jag är uppriktigt nyfiken, därför jag frågar.

            Henrietta: alla utnyttjar skattemedlen och en person som är sjuk har också betalat skatt. Det är inte så att så fort en person blir sjuk så blir den bara en parasit på samhället. Alla tjänar på att rehabiliteringen ska funka bra och en sjuk person ska inte skuldbeläggas och fås tro att personen inte har gjort sig förtjänt av att stöttas i en sjukdom. Alla betalar skatt, även arbetslösa och sjuka. Klaga på skattesmitarna istället, dom som kostar samhället miljarder. Att påstå att man går hemma och myser med katten är ett väldigt lik känslomässiga floskler och du som säger dig att inte gilla sånt är väldigt nära hyckleri. Har Maria ansvar för att skattepengarna används rätt? Hon kanske inte vill ha det ansvaret utan vill vara sjuk i fred.. Du är inte alls konsekvent.

            Vilka är det nu som tjänar på att rehabilitera en person i, låt oss säga 20år? Hur tjänar jag på det? Jag frågar för du sa att alla tjänar på det.
            Fattar du hur mycket det kostar!? Inte ens en person med medelinkomst hinner skatta så mycket under sin livstid att det skulle täcka upp den kostnaden, så en sjukskriven finansierar inte sin egen rehabilitering via sin skattesedel, dom kronorna är piss i Mississippi.
            Jag tycker att privata sjukvårdsförsäkringar skulle kunna ta över vårdkostnaderna helt och hållet, så får var och en sköta sin egen hälsa och betala därefter.
            Om allting skulle ställas på sin spets, och folk var tvungna att ta eget ansvar så skulle fler människor också göra det. Någonstans måste överlevnadsinstinkten ta över, annars hade vi som art aldrig lyckats ta oss hela vägen hit.
            Solidaritet är någonting som individer som är solidariska ska hålla på med. Kollektivt tvång har jag svårt för.
            Dom som inte skulle betala för andra frivilligt om skattesystemet togs bort, men är pro skatt idag, är dom som är hycklare.

            Henrietta, tycker det verkar klokt om du flyttar till ett land som har det så som du vill ha det istället för att sitta och gnälla på hur det funkar här.

            Henrietta: Måste allting handla om att tjäna så mycket pengar som möjligt? De som inte har råd med sjukvårdsförsäkring, hur skulle detta alternativ funka för dem?
            Betalar gladeligen skatt och skulle göra det även om det inte var tvunget. Det är ju trots allt ganska trevligt att sjukvården och skolan, bland annat, finns där när man behöver den. Och jag antar att det känns ännu skönare för de som står lägst i vårt samhälle då dessa inte hade haft tillgång till något av detta utan skatter.

            Jag behöver inte flytta. Jag tror att en välfärdsstat är en ideologisk bubbla som förr eller senare spricker av sitt eget tryck.
            Tills dess så är det klokt att ha is i magen, samla på tillgångar som t.ex investera i mark nära storstäder, och betala av sina lån om man har några.
            Då en global kris inte är en osannolik scenario i framtiden så är jag också intresserad av att investera i mat- och energi -business, samt vapen.

            Henrietta: Du snurrar bara, fattar hälften av vad du menar. Så vi får alltså enbart nyttja samhället lika mycket som vi har betalat skatt? Dom som konsumerar och tjänar mest får ta den största delen av kakan? Även fast dom parasiterar på jorden och ser till att den blir en svår plats att leva i för andra? Du lever i en drömvärld om du tror att man kan vara rik utan någon annan ska vara fattig. Om alla på jorden på något sätt lyckades nå samma rikedom som dom rikaste på jorden så skulle allting kollapsa och jorden skulle gå under fort. Men det är klart, illusionen om var mans möjligheter får oss att tro på lögnen och acceptera den. Fortsätt du att investera om du tror att det kommer att göra skillnad. Konsumtion är konsumtion och det är vad som förväntas av oss, du som är emot kollektivt tvång verkar vara helt ok med kollektiv hjärntvätt.

            Men, Keso, va? Jag sa ju att det skulle vara bättre om välfärden var finansierad av privata försäkringsbolag. Då är inte vem som utnyttjar mest ett problem.
            Då får dom som bakar kakan, äta kakan.
            Skattetrycket minskar och vi slutar slänga pengar i en bottenlös brunn.
            Genom att folk lever längre, blir fetare, drar på sig mer sjukdomar som måste botas eller vårdas för resten av deras liv som kan vara i 100 år, så blir det en väldigt stor press för dom friska arbetsföra att försörja dom alla. Det känns som en hel generation av unga har psykiska problem, hur blir det när dom blir vuxna och ska jobba? Vilka blir kvar att försörja alla? Hur missnöjda tror du inte att alla blir då, både sjuka och dom hårt beskattade friska?
            Där och då tror jag att välfärdsbubblan brister. Och dom som klarar sig då är rika förstås.
            Blir det en ekonomisk kris och pengar tappar mycket i värde så är det dom som har investerat sina pengar på olika sätt i stabila tillgångar, som klarar sig.
            Alla kan inte vara lika rika, det har jag aldrig påstått.

    Ohja! Brilliant idé 🙂

    HAHA! Klockrent!

    På tal om dålig humor och bajsbilder… Jag delar inte samma humor som den i inlägget nedan, men jag kan erkänna att jag skickat bajsbilder till min pojkvän och bett honom kolla sin Snapchat. Han brukar tro att jag skickat något snällt, så när han sett vad jag i själva verket skickat brukar jag dö av skratt.

      Hahaha jag dör! ?

    Alltså är det bara jag som tycker det kan vara spännande att få kukbilder ibland?! Alla tjejer verkar känna sig som offer när killar skickar kukbilder/snuskiga meddelanden, men jag kan själv bli ganska tänd av sånt. Speciellt om det är en snygg kille som skickar.

      Jag är med på det, J! Varför skall vissa gå och känna sig som offer hela tiden; känna sig förtryckta av en bild och av att någon ens haft tanke att skicka den till dem. Slappna av! Fota någon kroppsdel och skicka tillbaka 🙂

        Det är ofredande o skicka sådana bilder. Dom som gör det o dom som gillar det fy fan vad desperata ni måste vara inte klokt.

      Jo visst om det är någon man ”snackar med” , inget emot det. Men hur kan du bli smickrad när någon startar en konversation med en kukbild? Han skickar väll till 15 till innan du ens öppnat meddelandet

        Exakt!
        På den tiden innan man och barn när jag var i dejtingdjungeln kunde jag uppskatta kukbilder om jag pratade med killen ett tag och kanske när man träffats och gillar varann och man skickar lite bilder fram och tillbaka. Men att bara få en random kukbild skickad, inte ens ett hej (?!), av någon man aldrig pratat med… nä, det känns bara ”eh vad fan håller du på med?”
        Och han har ju säkert skickat den till ett dussin andra tjejer minst och tänker någon ska nappa…..

        Hellre en bild från min älskade ”tänker på dig och blir hård” , eller nåt än bara en anonym ur det blå!

          Btw så är jag inte den Sofia som kommenterar längre ner om att Maria skulle vara sjuk. Fan, får hitta på nytt nick när jag kommenterar.

          Tycker Maria och Lady Dahmer är sköna kvinnor, jag önskar jag hade deras relation till kroppen och kunde vara avslappnad och våga älska mig själv.

        Hon har inte påstått att hon blir smickrad av det, utan snarare ”ganska tänd”.

    Visste ej vem detta var så kollade hennes instagram. VARFÖR lägger hon ut massa nakenbilder på sig själv??? Vad är det som händer i världen på RIKTIGT?! ????

      Det finns bra mycket sjuka människor. Som att någon skulle vilja se den typen av kroppar. Och hur kan man ha behovet av att lägga ut naket som alla ska se??

        Alla kroppar har rätt att få synas. Eller får man bara gilla sina behag om man är en pinnsmal fitnessbrud alt. Victorias Secret modell? Jag kan lova dig att vi andra med mer genomsnittliga kroppar som har lite lovehandles och celluliter också blir åtrådda och tända på.

          Frågan är, VARFÖR lägger man upp nakenbilder alls, till allas beskådan!
          Oavsett hur kroppen ser ut.

          Märks att ni som kommenterar emot att det är vidrigt att lägga upp bilder på den typen av kropp är överviktiga, annars tar man nog inte åt sig så!!

        Behovet att lägga ut naket är väl lite samma som att skicka nakenbilder? Typ kukbilder. Eller??

        Sofia, menar du att man är sjuk om man tycker om tjocka kvinnor?

          Nej, jag menar att om man lägger upp den typen av bilder så måste man vara sjuk på något sätt. Ungefär på samma sätt som du verkar vara!!

            Hej Andrea!!

            På vilket sätt är jag sjuk?

            Till Sofia. Vilken elak liten mupp du är. Dra åt skogen med dina skit kommentarer. vi vill inte läsa dom adios.

          På de sättet att du, som somliga feta kvinnor, har ett märkligt stort bekräftelsebehov!!

            Alla människor har bekräftelsebehov. Du också. Det är inte sjukt eller nåt att skämmas över.

            Vad man däremot borde skämmas över är när man är som du dvs en mobbare och näthatare. Jag kanske är sjuk, men du är en ganska dålig människa.

        Vad menar du med ”den typen av kroppar”? Finns det en typ av kropp som är ok att visa och andra som ska döljas? Om du funderar på det, kan du förstå kopplingen mellan det tänket och ätstörningar och kroppsfixering?

      Var också tvungen och kolla vad detta är, ångrar att jag gjorde det. Varför, varför tar man en nakenbild som dessa i en skitig, äcklig trappa dessutom???

        Jag kollade också. Jag tolkar det som hon gör detta som ettt sätt att visa sitt avsky mot ”utseendefixering”

          …göra narr av dom som tar sexiga bilder på sig själv

            Men får det verkligen den effekten…??

            Lilla My, Vet inte om jag förstår frågan rätt? Men ja jag tycker det ser mer ut som hon gör narr av än att hon försöker vara sexig. Om du menar ifall det hjälper mot utseende fixering, så nej det tror jag inte det gör

            …möjligtvis kan hon även lyckas få någon att känna sig lite dålig. Vet inte om det är syftet, men det känns ju nästan så. Varför annars göra narr av folk på detta vis?

      Frågar du samma sak när du ser nakna modeller eller nakna kända kvinnor? Eller är det för att Marias kropp inte faller dig i smaken som är problemet?

      Men du frågar varför. Då ska jag berätta det för dig. För att normalisera. För att skapa representation och utrymme för en kropp som generellt inte får finnas.

        Men lilla hjärtat, alla olika kroppar får lov att finnas, ingen har sagt eller skrivit någonting annat. Men som vanligt så ska feminister spela offer!! Folk vill bara inte behöva få bilderna upptryckta i ansiktet.

          Hahahahah åh vad jag älskar wannabemobbare/översittare på internet ?

            Till sus menar du allvar. Fy fan för härskarteknik o mobbning o detta ska vara moderna tider. Liknar ibland grottmänniskostadiet. O göra sej rolig på andras bekostnad vad sjukt.

            What? Jag försöker trycka till ett elakt troll med samma mynt som hon själv ger ut? Jesus, vad händer med människors tolkningsförmåga egentligen?

          Ja fast alla som inte tycker du är ju tydligen överviktiga?

          Lilla pyttelilla mini pluttegumsan, det är bara att välja att inte följa Maria så slipper du se hennes bilder. Ingen tvingar dig att kolla och hon trycker definitivt inte upp sina bilder i ansiktet på nån. De som följer henne gör det för att de vill.

          För övrigt så måste du bo under en sten om du tror att alla kroppar bemöts och behandlas på samma sätt. Men du verkar ju lite slö i korken om man säger så.

          Gud vad blåst du är Sofia, fast så går det när man inavlar sina tankar och åsikter. Försök att skaffa lite perspektiv på världen och släpp in ett litet frö från någon som tänker annorlunda så ska du se att det löser sig för dig med.

          Då kanske k” ska sluta gå i på konton som lägger ut bilder som de inte tycker om, i stället för att be postaren sluta posta. Det borde väl ändå vara mer logiskt? Det är som att jag går hem till dig och säger att jag inte vill sitta i en så ful soffa. Then don’t liksom.

    Oavsett kroppsform eller kön har jag svårt att förstå varför man väljer att lägga upp bilder på sin nakna kropp på nätet. I Marias fall har jag lite mer förståelse eftersom hon försöker skapa utrymme för en sorts kropp som ytterst sällan annars är representerad. Men jag har fortfarande svårt att förstå att man frivillig lägger upp nakenbilder. Uppmärksamhet? Bekräftelse? Provokation? I just don’t get it….

      Finns väl lika många anledningar som bilder tänker jag. Som Maria: för att normalisera och skapa representation.

      Jag lägger upp nakenbilder för att normalisera, provocera (jag använder gärna och ofta min kropp som ett verktyg för att synliggöra kvinnohat och tjockhat) och hjälpa mig själv att släppa självhat och negativa tankar kring min kropp. Det funkar lite som terapi.

      Nån annan lägger kanske upp bilder för att få bekräftelse eller uppmärksamhet och det är också ok.

      Varför lägger man upp bilder på sin frukost? Eller sina barn? Eller sin inredning? Eller saker man köpt?

        Om man mår så dåligt som hon gör, men väljer att vilja normalisera..?
        Hade väl varit bättre att slippa de 5 hatkommentarerna som andra måste uppväga med 50 kärlekskommentarerna. Hade hon inte lagt ut provocerande bilder på sin nakna kropp och bilder för att visa att det är så normalt att göra dig så anti allt som anses vara fint och kvinnligt, hade inte folk behövt gå in och stötta. Hon skapar ett hat frivilligt för att provocera och efter det så lipar hon ihop och mår så dåligt då hon måste gå andra att backa upp henne. Hon blir hatad av vissa för att hon vill provocera fram just det hatet och det gör bara en som vill ha uppmärksamhet på ett extremt sätt, enda skillnaden är att hon är vuxen och att det ej är synd om henne för att hon får hatkommentarerna från idioter, hon inte bara ber om dom hon skriker ju efter dom

          Vad menar du med ”göra sig anti allt som är fint o kvinnligt?” Menar du att maria inte är fin eller kvinnlig? varför applicerar du den åsikten på henne isåfall, har hon uttryckt den nån gång?

          Och du tycker inte det sjuka är att tjocka kvinnor inte an posta bilder på sina kroppar utan att få hat? Du tycker alltså att det är den tjocka kvinnans fel att hon får hat för att hon väljer att visa bilder på sig själv? På vilket sätt skriker hon efter hat? För att hon visar bilder på sig själv? Menar du det? Är du allvarlig? Det säger isåfall mer om dig än om henne. Sorglig människa du är i såfall.

          Men fy faan vilken vidrig kommentar! Man ska väl få se ut som man vill och lägga ut vilka bilder man vill på sig själv utan att folk för den sakens skull har rätt att hata, hota eller kränka en??

          Det faktumet att folk här direkt börjar snacka utseende när inlägget handlar om nåt helt annat gör det förövrigt väldigt tydligt hur mycket människor som Maria behövs. Blir själv sjukt peppad av hennes konto och sättet hon står upp för sig själv och både sin och andra kvinnors rätt att få finnas till på sina egna villkor. Det behövs fler som Maria!

    Jag har inget behov att visa något. Men undrar var kommer det behöver ifrån att vilja synas. Alltså bli bekräftad. Det fanns inte när jag var tonåring. Skulle verkligen vilja veta vad tror ni?

      Nä du kanske får tillräckligt med bekräftelse på annat sätt. Det är nämligen mänskligt att vilja ha bekräftelse. O såvida du inte var tonåring under neanderthalarnas era så fanns det defintivti under din tonårstid.

        Tack Lady Dahmer för att du stöttar, försvarar och kämpar för Maria och många andra.❤️

    Shit, trodde hon var 60+ varför ser hon ut så ?

      För att hon ser ut så?

      Tycker Maria är en frisk fläkt på Instagram när de flesta andra försöker följa strömmen och se ut att vara stöpta i samma form.

        Frisk fläkt? Nej blir bara illa berörd och alla borde förstå att hon mår dåligt psykiskt och uppenbarligen skriker efter hjälp.

      Tycker att det är tråkigt hur folk kommenterar andra negativt. Vad lär vi våra barn egentligen? Vad är skillnad på att mobba någon på nätet & att mobba i skolan? Exakt samma sak – men mobbar någon ens barn i skolan blir vi SKITARGA. Sen går en del hem & nätmobbar andra vuxna…

    Jag kan hålla med om att hon är en frisk fläkt på det sättet att hon inte ser ut som andra . Hon har rätt att se ut som hon gör/vill. Folk som skickar kukbilder & hackar på hennes utseende eller hackar på hennes sjukskrivning & liknande är helt ute & cyklar

    Är det inte väldigt tråkigt och väldigt typiskt hur snabbt det här kommentarsfältet urartade till att prata om Marias utseende? Det var inte det som var poängen med det här inlägget.

    Om man inte vill se Marias bilder så är det bara att låta bli att följa/gå in och titta på Instagram. Vad hon lägger upp i sitt flöde är hennes val och passar det inte så titta inte då.

    Vad hon däremot INTE gör är att skicka bilder på sig själv naken till folk som inte har bett om det – vilket alltså skulle vara motsvarigheten till att få en oombedd kukbild.

    Det är en jävla skillnad. Jag har inget emot att titta på kukar eller nakna kroppar (i alla varianter), men jag vill välja själv när och hur. Jag vill inte få det skickat till mig utan att ha bett om det. Om jag däremot går in på ett konto där det finns så har jag två val: gilla läget och stanna kvar – eller lämna å sluta gnälla.

    Vad som inte är okej att sitta och diskutera Marias utseende och ifrågasätta hennes val på ett sätt som får det att framstå att hon får skylla sig själv som får kukbilder skickat till sig eftersom hon lägger ut bilder på sig själv trots att hon inte passar in i samhällets normer för vad som krävs av kvinnor för att de ska vara vackra.

    Hade kommentarsfältet sett ut såhär om det hade varit Kenza som gjort samma sak som Maria? Tror inte det va.

    Jobbar extra som lunchvakt denna vecka, och gissa vilka som är värst att vakta av lärare och elever? Lärare. Precis som vuxna kan vara de värsta mobbarna både irl och på internet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.