Paows försvarstal

Paow:

paow

Tillslut dagen efter våran födelsedag så har min kille vart inne på min dator. Då ser jag att dem har skrivit massor och diskuterat ifall vart dem ska ses i Thailand osv. //Paow

Förlåt mig men är det inte hennes kille som borde hängas ut istället för den här tjejen om han planerat att möta upp henne i Thailand? Det är ju han som verkar vara en riktigt gris som inte värderar deras relation högre än att den kan kastas bort på ett gammalt ragg han är lite sugen på.
Jag hade nog inte heller trott att en kille var speciellt seriös i sin relation om han ville möta upp ett gammalt ragg men som vanligt är det tjejen som får stå med hundhuvudet när det egentligen är pojkvännens lojalitet och trohet som borde ifrågasättas.

Det är Mattias som är i ett förhållande med Paow – den här tjejen verkar vara singel och fri att göra vad hon vill. Hur annars ska hon tolka det än att han är intresserad när han planerar att träffa henne i Thailand?
Nej du, Paow.

Du kanske ska ta dig en titt på lite närmare håll för han du delar säng med skickar inte direkt ut det bästa av signaler när det kommer till att vara en trogen pojkvän.

Action speaks louder than words som jag brukar säga.

Ps. Om man känner ett behov av att gå igenom sin partners Facebook så äger det väl en hel del om förhållandet? Noll tillit. Tydligen befogat visserligen, men ändå..

10 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Säger det mesta om Paow…… varför blockar inte killen denna tjej då om han inte vill ha kontakt med henne ? Vilket han uppenbarligen vill. Man blir så förbannad när det alltid ska skyllas på den andra tjejen. Paow borde ta ett rejält snack med denna Mattias

      Håller med dig, Alice. Men vem vet vilken rövarhistoria hennes pojkvän dragit?

    Fast man kan ju bara vara vänner också, ser inget konstigt i att de ska ses i Thailand, sånt är rätt vanligt när man är ute och reser. Däremot tycker jag det är sjukt att man kollar igenom sin partners facebook.

      Det är inte konstigt att träffa en kompis när man reser, men det är konstigt att ljuga om det till sin partner.

        Förstod inte att han ljugit. Får crazy-jelaous-bitch vibbar av Paow, så kan förstå lögnen. Rättfärdigar den inte dock. Tycker det är två som gör fel i förhållandet, klart killen ljuger om en småsak när hon beter sig som hon gör på samma sätt som hon beter sig som hon gör för att han ljuger. De har rundgång och ingen respekterar den andre. Förhållandet är dödsdömt.

    Jag gissade att Paow skulle skriva ett svar i bloggen, men lät bli att gå in på hennes blogg och titta för att inte bidra till hennes statistik. Föreslår att andra gör likadant, Bloggbevakning rapporterar om det vi behöver veta!

    Tjejer (och killar) som kallar andra tjejer för hoes… Tål bara inte sådant. Slut shaming är bland det värsta som finns. Dessutom är det som Paow sysslar med ett väldigt osäkert och kvävande beteende, skulle aldrig stanna hos en sådan partner. Ger förhållandet två veckor.

    Eftersom du brukar rätta bloggarnas engelska och detta är andra gången på en eller två dagar, så: speak. Om du skriver actionS så blir speak i ”singular”. Actions speak louder than words. Annars an action speaks… ena eller andra, inte båda?

    Cam Cam du har rätt i allt.

    Killen har gjort fel men som alltid får tjejen skulden.
    Förhållandet suger uppenbarligen eftersom hon går igenom hans Facebook.
    Paow är en jävla galning sim hänger ut nån och skriver om henne sådär.

    Pinsamt hela grejen.

    Jag gissar på att Paulina projicerar en hel del eftersom hon själv varit otrogen och oärlig i flera relationer.
    Jag var tillsammans med en kille för ett par år sedan som hade svårt med tilliten eftersom hans ex hade varit otrogen. Han var mycket kontrollerande och ville alltid kolla både facebook och sms.
    Sanningen kom ju dock fram tillslut och då visade det sig att det i själva verket var han som i flera års tid varit otrogen mot sitt ex och så klart bedragit mig med.
    Jag tycker personligen att tillit och kommunikation är de absolut viktigaste ingredienserna i ett hälsosamt förhållande och den här relationen verkar dessvärre sakna båda delar.

    Det har inte hänt. Sanningshalten är på 0. Hade det varit sanning så hade det kommit upp direkt i anslutning till att hon klagade på tjejen. Det här är en efterkonstruktion. Dessutom har vi Mimmis screenshot som visar att de inte har skrivit mer än det lilla som hon skrivit till honom.

    ”så har min kille vart inne på MIN dator. Då ser jag att dem har skrivit massor och diskuterat ifall vart dem ska ses i Thailand osv.”

    Ponera att du har en relation du vill dölja.
    Ponera att det är relativt lätt för andra att upptäcka den.
    Skriver du då till din nya flamma över din älskades dator?

    Näääeeeee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.