Vad borde hon göra?

My Martens:

Igår skrev jag ett inlägg där jag ställer mig bakom My i den här frågan efter hon berättat i ett inlägg att hon blivit anmäld till soc tillsammans med en massa andra mindre trevliga saker.

Det jag fick till mig imorse, det långa mail jag nu läst tre gånger. Det fick mig att bryta ihop. Jag grät, skakade och kände hur illamåendet kom. Avsändare ”anonym”.

Det sorgliga är, att jag känner igen ord, ordval och uttryck. För mig är inte länge denna avsändaren anonym. När någon av mina absolut närmaste förvandlades till en fiende. Förvandlades också vardagen till ett rent helvete. Det obehagliga är att 1-3 personer kan ha sån enorm makt, och kan lyckas få så många andra människor att gå med i samma drev.//My

Många lämnar kommentarer där de undrar varför My inte bara publicerar alla dessa bevis som hon menar att hon har i form av mail och liknande och jag undrar varför hon inte gör det.
Vad hade ni gjort?
Jag hade nog lagt upp det för att kunna rentvå mitt namn om så var fallet.

Så här skriver några av läsarna. Håller ni med?

Tycker du ska skriva ut sanningen. Enda sättet att få ett slut är att berätta din version. Annars kommer detta fortsätta o en fjäder blir en höns osv. Stackars dig. Skriv sanningen o strunta i om du sårar nån med den du är också sårad!//Kajsa

Håller med Kajsa… ut med mejl, listor och berätta din sanning. Dom skiter ju uppenbarligen i dig My så varför ska du skydda dom? Detta extrema hat som föddes ihop med att kontakten bröts med vissa människor kommer inte ta slut annars.//Caboom

Håller med!
Ut med sanningen så kan de inte snacka eller hota med en massa skit//Maja S

Jag tycker det är L I T E konstigt att du inte lägger ut de kommentarer du får med trakasserier och mobbning. Lägg ut mailen också om det är sådana du får./Tolv

Vad väntar du på? Berätta sanningen så du får ett slut på allt elände! Skönt ändå att du fortfarande kan vara vän med vissa som även umgås med dem som du inte gör längre. Stå på dig!!!//Anna

52 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag hänger inte riktigt med. Vad är det för bevis hon ska lägga ut?

    Fattar inget av varken detta inlägg eller det om katrin

    Hon borde sluta skriva om det. Ingen hade vetat om det om inte hon tog upp det gång efter gång. Vax är syftet med det? Släpp det och gå vidare. Förstår att det är jobbigt men förstår inte syftet med att ta upp ämnet med jämna mellanrum.

      Karin håller med dej. Sånt här upprepar my om och om igen. Alla motgångar upprepas på bloggen. Är det bra o vältra ut allt på läsarna. Om jag var henne skulle jag inte vilja ha en blogg när det är så många som inte gillar det. Ja hon är då inte privat av sej. Tjatigt är det att en del orkar.

        Kanske för att de som håller på mot henne aldrig ger upp? Om de nu anmält henne till soc? Hur mkt ska hon behöva ta tycker du?

    Hon borde göra det som känns bäst för henne. Punkt.

    Tycker att du ska sluta ge den MM, dramaqueen, mer uppmärksamhet.
    Sluta skriv om henne så är hon snart bortglömd.

    M.M kommer aldrig någonsin våga tala om vad allt egentligen handlar om från grunden ( om hon hade gjort detta, hade det säkerligen den så kallade ”hetsjakten” Mobbningen” lugnat sig en aning )
    Antingen har hon gjort någon riktigt illa så att hon inte vågar stå för det eller så är det bara en bagatell och hon njuter av den så kallade ”hetsjakten” och att vara ett ”offer”.
    Att då inte de andra inblandade ”mammabloggarna” kommer fram om vad det rör sig om fattar jag inte. vill de skada M.M så hade det ju varit det ultimata sättet, istället för att älta om offerkofta och karma till och från.
    Kanske är allt det hela handlar om inte ens värt att nämna för att läsarna skulle kanske svika deras sida om det kommer fram till att det inte är så farligt.
    Bara en tanke!

    Har svårt o tro på att hon får massa hat o anonyma mail från exvänner. Märkligt inlägg..dramatisk rubrik, inlägget börjar med reklam, sen kommer snyft snyft, lovord om sig själv, insinuerande o lögner i en salig blandning, för att sen avsluta med nåt konstigt hot. Varje gång hon tappat läsare så kommer ett inlägg om näthat, mobbing o anmälningar.. Hon är smart. Hon vill ha uppmärksamhet och tjäna pengar på fler läsare. Hon har säkert blivit socanmäld men behöver varken vara läsare el exvänner som gjort det. Tycker synd om hennes exvänner. Är ju bara att skriva ihop/hitta på kommentarer o mail och visa upp o påstå att hon fått dem tyvärr och många lär tro på det. Zytomierska blev socanmäld av läsare (fick väl publ i press), anklagade hon andra bloggare?

    Myggan kommer aldrig publicera mejl, sex-listor mm för hon har så pass mycket att förlora på det själv.
    Hon påstår att det skrivs om henne på andra mammors/ kvinnors bloggar???
    Vilka? Jag läser inte alla men av de 10/tal jag läst hittar jag ingen som helst mobbing, hat eller förtal.
    Visst finns det kommentarer där det spekuleras men det är ju knappast bloggarnas ” fel”
    Nä det bästa vore nog om Myggan går vidare på riktigt och inte bara skriver att hon gjort det.
    När hon tar upp detta igen å igen blåser hon liv i något som hon i en annan mening vill bli kvitt

      Fast finns det ens mejl och sexlistor?!? Har någon sett listorna eller någon lista?!? Det är bara som hon själv fått för sig och ständigt påtalar. Hon överdriver det mesta och mycket. I övrigt håller jag helt med dig.

    Om jag säger systrarna Graaf, kan de ha något med detta att göra tro?

      Men är det båda? Är det inte bara Maggan?

      Måste säga att jag tycker Hanna Graat på ett mycket snyggt sätt hållit sig utanför My-gate.

      Likaså har Mirka, Carola, Therese & andra ”ensamma mammor” hållit sig utanför. Aldrig har jag sett någon av dem ”talat i gåtor”, kladdat runt eller umgåtts på ett påtvingat sätt.

      MG däremot har jag tappat intresset aför. Trodde mycket mer om henne. Iof var hon ju inte jättesnäll när hon och HG inte umgicks. HG antydde aldrig någonting om MG.

      Egentligen är det väl bara 3 + MG som håller på. Mobbartyper!

      🙂

      Moa

        Håller med.
        Men Hannah vet ju hur det är att vara utfryst av MG. Vilka 3?

          JT, MI, MC…

          Säger mina mejlinglistor.. 😉

          Moa

            sry för att jag är efter, men när har MG skrivit något om My? känns bara som jag har se gnäll från My.

      Men snälla nån…du litar verkligen blint på My? Stackars MG som blir misstänkt och anklagad, fy så elakt. Läs övriga kommentarer här ovan A, A och Moa så förstår kanske även ni.

        Vad är det som säger att man litar på My, för att man säger att man inte litar på MG?

        Tycker faktiskt det börjar bli patetiskt på alla håll.

        Moa

        Man kanske är misstänksam mot MG för att hon gjort liknande utfrysning tidigare…? Mot sin egen syrra…? Under flera år…?

        Har ingen anledning att vare sig tro på eller misstro My dock.

          Tänker snarare att det krävs nåt riktigt hemskt för att bryta med sin syster. Om den ena av systrarna faktiskt inte kände att hon hade nån skuld så skulle hon väl knappast ha velat börja umgås igen.

    Jag vet faktiskt inte vad jag ska tro om My och allt detta drama som hon skriver om på sin blogg. Jag förundras över att just hon är med om så mycket drama och ingen annan av alla de 30-tal bloggare jag följer. Det är ofta dramatiska rubriker om diverse omskakande upplevelser inne hos henne.

    Om det sker massor av saker (mobbning?) bakom kulisserna har vi läsare ingen aning om och därför kan jag inte förstå varför My ska lyfta fram det i bloggens ljus utan att ge konkreta bevis på vad hon blir utsatt för. Vad som händer bakom bloggen kan hon väl isf även reda ut bakom bloggen.

    Som det är nu upplever jag det bara som väldigt tramsigt och högstadieaktigt, från flera håll. Hon skriver att hon blir mobbad, fiskar efter sympatier (?) som bidrar till att hennes klappa-medhårs-gäng attackerar hennes fd vänner i deras kommentarsfält – utan att vi utomstående egentligen har någon som helst aning om vad som händer där bakom. Om det ens händer något där. Men hennes entourage attackerar oavsett vetskap om sanningen. Och så blir det en enda stor rundgång av pajkastning i kommentarsfälten på flera håll.

    Förjävligt ifall någon har anmält henne till soc bara för att jävlas! Men vi vet (återigen) ingenting om vem som gjort detta eller om det ens är gjort. Om det stämmer så hoppas jag att det är någon med god insyn som isf har goda skäl för en anmälan.

    Nä, fram med bevis eller lös gnabbet utanför bloggen!

    Ilmrud skrev en massa elak goja om My i ett av sina kommentarsfält tidigare idag, men som vanligt så är hon där och raderar när hon insett att hon med egna ord bevisat att hon är en stor del av problemet. Jobbigt när man inte kan stå för det man skriver, hon raderar ofta skit hon skriver. Hon är en riktigt hemsk människa, vilket man märker när man umgåtts med henne ett tag, det är därför umgänget bytts ut med jämna mellanrum. Ingen vill vara kvar.

      Nej hon skrev inte massa elak goja om My, jag såg det också, det var mer försvarade sig själv och fakta. Förstår inte varför hon tog bort det, väldigt synd var ju bra skrivet, bra svarat av henne. Hon har många och nära vänner verkar det som ju, är väl bara My som hon inte har kvar. Eller var det My du menade på slutet kanske.

      Amen to that!

      Madeleine Ilmrud är skräp och smuts, ogillade henne från första sekunden hon var med i FA.
      Har också noterat att hennes umgängeskrets ( baserat på vad och hur hon skriver) varit ganska varierad under åren.
      Den enda slutsatsen jag kan dra av det är att hon är en dålig vän, någon man inte vill ha något med att göra. Usch…

        Ja du…

        Orkar inte skärmdumpa men i torsdags – fredags skrev hon att hon kände sparkar av 10:an.

        I dag, söndag.. frågade hon läsarna om när man började känna sparkar… Typ v 24 -25 eller något så´nt frågade hon? Skylde på att hon glömt bort hur det var…

        Var inne och läste påhoppen på My.

        Ingen tvekan om att kvinnan är dubbelknepig.

        Moa

    Förstår absolut ingenting. Vem är hon här? Vad är hon känd för? Vad hypar ni alla för? Är det jordens undergång jag börjar ana..?

    Nej men, på riktigt, vad handlar det här om? Skriv gärna lite bakgrundshistoria så man förstår vad som händer. 🙂

      CamCam skrev en faktaruta om My i ett inlägg tidigare i veckan. Kolla bak i arkivet eller klicka in dig på kategorin ”My Martens”.

    Det är någon som ondgör sig väldigt om denna blogg och dig som driver den i Mys tråd på Flashback…

      Hahaha… Det är så´na som du som gör ”hönor av fjädrar”. Och startar krig.

      En person skriver 2 rader om Camcam och bloggbevakning.

      Ganska normal åsikt på nätet

      ”Ondgör sig väldigt”… *skrattar*… Sluta nu tjafsmoster!

      Moa

        Haha Moa du är för härlig… Tjafsmoster var ett passande ord..På Dig!
        Är det måhända Du som är Rosenglad 😉 eller är Du den som av nyfikenhet startade tråden om tant My och därmed det s.k. Drevet. Baam

          Hahhahah… Ja visst är jag!

          Tycker du jag och ”Rosenglad” skriver/uttrycker oss lika?

          Tja.. Kanske det kanske? Men nej. det är inte jag.

          Man behöver inte direkt vara nyfiken för att få information.

          Avsikten att omtala varandra/utsätta varandra/förtala varandra har ju funkat som avsett.

          Det är ingen tillfällighet att många människor reagerat på att det pågår en form av mobbing.

          Att den är ful/dold bakom taskiga kulisser eller förnekas är ju bara löjligt och ett fegt sätt att slippa stå för sina åsikter/handlingar.

          Att My har sin del i konflikten, tvivlar jag inte en sekund på. Att hon drar fördel av den tvivlar jag inte heller en sekund på.

          Men alla bloggare gör ju det hela tiden. Vad är skillnaden?

          Moa

    Jag tror att hon älskar att det stormar kring henne. Vissa människor älskar drama.
    Så fort det börjar bli skralt med kommentarer så drar hon upp näthat, trakasserier och allt det där. Då kommer alltid 70 kommentarer från människor som skriver hur synd det är om henne och att ”bloggtanterna” maggan, johanna och madde bara är avundsjuka och borde sluta snacka skit om My.

    Det är samma visa varje gång..

      Precis så, och näthat verkar hon tycka är okej om det gäller andra, och det verkar hennes naiva fanatiska läsare också tycka..asså Den dubbelmoralen, hyckel så det förslår!

        Uppriktigt sagt förstår jag inte vad Mys näthat består i.

        Jag har aldrig sett henne försöka uppvigla mot någon enskild person.

        Att hon söker sympati och uppmärksamhet ser jag. Men jag ser ingen större skillnad mot andra bloggare.

        Vad är du så uppretad på, just hos henne?

        Moa

          Nähe men om du öppnar ögonen lite mer, antar att du inte hängt med så länge. På vilket sätt har någon annan bloggare uppviglat, var har du sett det?? Ingen skillnad mot andra nej eller hur öööh.. Inte uppretad på just henne men mot någon som ljuger en massa och lurar massa folk som genuint bryr sig, som försöker smutskasta folk och går över lik för framgång..Sånt retar mig. Hejdå Moagråterskarosengladweenehohycklaresomständigtsägeremotsigsjälv… Suck!

            Ida=Mallans=Madde

            Vilka har hon lurat och smutskastat? Dig?! Vilka lik har hon gått över för att nå framgång? Förklara för mig lite tydligare Ida(MI el JT)..?

            Nej jag är inte nån Madde, Mallan el JT.
            Mig är det svårt att lura men ja sina läsare och andra, men du är väl så naiv så att du inte kan se och förstå det. Inte smutskastat mig, hon vet inte vem jag är, känner inte mig, jag syftar på andra och det måste du väl ha sett själv. Försök förstå att det finns fler (många) än några bloggare och vänner/bekanta som sett/vet/förstår saker! Inga lik bokstavligt vad jag vet men du kanske (borde) förstår hur jag menar o vilka, tror nog det va A (Moa (el kanske My) ). End of story.

            Ida-Madde-Mallan.. Eller vad du nu vill kalla dig.

            Du, själv är ju ett alldeles utmärkt exempel på hur en riktig mobbare beter sig:

            Du påstår, utan att ha någon som helst grund att mottagaren av dina inlägg är naiv, oerfaren och allmänt dum i huvudet Inte äger förmågan att läsa och tolka text och inte ens förstår… Ja vad är det de inte förstår?

            Så försöker du köra lite ”klassisk” vi är många som tycker så.

            Och naturligtvis: Mig lurar man inte, jag är smart och kan och vet blablabla.

            Om My nu inte gjort dig något. Varför håller du på att insinuerar och antyder saker? Om striden inte är din. Vad håller du på med? Varför ränner du runt på olika ställen på nätet,under olika nick och bevisar att My faktiskt är utsatt, inte minst av dig.

            Du är otroligt karaktäristisk i ditt ganska simpla sätt att uttrycka dig.

            – Du är ganska skrytig.
            – Du försöker alltid trycka till mottagaren med personliga påhopp.
            – Du måste alltid påtala vem du inte är eller vilken du inte känner.
            – Du beskyller alltid andra för att vara en och samma person under olika nick
            – Du påstår saker som du aldrig på något sätt bevisat. Att du säger att det är bevisat är INTE samma sak. Tror faktiskt inte ens du förstår skillnaden.
            – Du svarar aldrig på några frågor på ett rakt och enkelt sätt.
            – Du avslutar aldrig din huvudlösa påståenden med något annat än, typ: End of story. Och alltid i läget när du själv ”målat in dig i ett hörn”.
            – Du fattar oftast inte kärnan är i en diskussion.
            – Du förstår inte när man skojar/driver med dig utan blir bara argare och argare och svarar mer om mer huvudlöst.

            Du har ju försökt att skapa bråk mellan andra bloggare också. Precis med samma metod även då nekade du och påstod att ditt konto blivit kapat.

            Jag tycker synd om dig. Du verkar slå åt alla håll för att själv få ett uns av uppmärksamhet Du har gått för långt. Visa att du är vuxen nog att ta ansvar för det.

            Moa

            Alltså Moa du är ju inte frisk, snacka om att tala emot sig själv! Pinsamt!! Jag har aldrig kallat mig varken Madde eller Mallan, du kanske har kallat dig lite olika saker eller? Aldrig heller skrivit på fb, har du? Inte heller skriver jag ut lögner här om folk eller vilka folk har legat med, men det har du gjort eller? For your information så skrev jag även om Ilmrud mfl (om det är henne du menar med madde) i ett inlägg häromdagen, så vore konstigt om jag skulle vara henne. Låt henne va ifred, höggravid o allt, bör slippa stress och falska anklagelser kan gå fel i det läget! Mycket av det du skriver stämmer exakt in på Dig ex personliga påhopp. Eftersom du (el andra) påstått att man skulle vara andra personer så har jag därför förklarat att jag inte är dem och inte känner de irl, bara därför. DU gör det mesta av det du påstår att Jag gör så vad är skillnaden. Men jag förstår att du inte minns vad du tidigare skrivit..Jag fattar absolut om man skojar med mig, gör du? Och jag förstår kärnan i en diskussion men gör du? Ordet bevisat har jag aldrig använt här så du har fel i det också haha.. Nej inte försökt skapa bråk mellan bloggare, har du? Nej inte påstått att mitt konto blivit kapat. Lägg ner!! Läs inlägg mer än en gång och noga är mitt råd till dig! Du är inte så smart eller har full koll som du tror tyvärr. Ge upp!! Ät fisk o rannsaka dig själv är mitt goda råd till dig.

            Ibland är det mindre kul att ha rätt.

            Nej, försök inte med mig. Jag mobbar inte dig. Jag svarar på dina mindre intelligenta vepor om hur dumma alla andra är och hur smart du är.

            Sluta tyck synd om dig själv och ta ansvar för vad du skriver både om mig och andra som försöker förstå dina obegripliga påhopp vid enkla frågor. Att du är höggravid är inte mitt ansvar. Tål du inte riot pga av det, utsätt dig inte då.Kan vara det löjligaste jag hört i hela mitt liv. Hur tänkte du här?

            Återigen bevisar du vilken liten människa du är. Du bara försvarar ditt beteende med att andra inte fattar och så fortsätter du med konstiga förklaringar om än de ena än det andra.

            Och nej, du fattar inte hur dum du gör dig och hur illa du argumenterar. Du försöker hela tiden förminska andra människor. Vad det gäller mig har det absolut ingen effekt. Jag är väldigt trygg i mig själv och är fullständigt på det klara vem jag är och vad jag står för. Om du kallar mig dum/korkad/oerfaren, påverkar det inte mitt liv mer än vad ett myggbett gör. Jag har ett liv utanför nätet. Om någon Madde tycker ”si eller så” är fullständigt egalt.

            Det finns en stor skillnad mellan dig och mig. Du fläker ut ditt liv till allmän beskådan. Vem som helst är inbjuden. Jag gör inte det. Jag säger min åsikt ibland. Du kan inte dra några som helst slutsatser om vem jag är. Förstår du ens skillnaden?

            Vet du? Jag vet precis vad jag tidigare skrivit. Till skillnad från dig. Det är inte alls komplicerat när man bara står upp för sin åsikt och använder sig av ett ”nick”. Att du inte har någon koll, förstår jag. Du är inte ärlig, du förstår inte kärnfrågor. Och du är åt helvete för känslostyrd.

            Om du tolkar in saker i mina svar så ligger problemet hos dig inte hos mig. Lär dig skillnaden mellan vad någon säger och vad de inte säger. Säger jag: -Trafiklyset är rött. Så säger jag INTE att det INTE är vara gult och grönt ibland.

            Du är en ynklig mobbartyp som fortsätter mobba, för du kan inget annat. Du vill inget annat heller. Du tror det gör dig bättre än andra men det är precis tvärt om. Vi har alla stött på den typen och de flesta ”ser igenom” det. Yta en masse.

            Att du är en av de som står bakom mobbingen av My är uppenbart. Du verkar faktiskt vara den värsta. Du bara fortsätter skriva helt förvirrade inlägg dag efter dag i frågan. Riktigt fegt! Ta allt du vet med henne. Vad är problemet om allt ”är sant” och ”alla vet”?

            Vad är problemet med att svara på våra frågor när alla ”redan vet och allt är sant” ?

            Jo problemet är att du inte är sanningsenlig, varken mot dig själv eller mot någon annan.

            Andra problem är att du beskyller andra för dina egna tillkortakommanden. Är man ärlig, smart, ödmjuk, sanningsenlig eller sig själv behöver man aldrig påpeka det. Varför skulle man göra det? Det ligger liksom i sakens natur. Det är bara när man vet hur man själv fungerar som man måste påpeka det som är självklarheter för andra.

            Jo, jag vet vad du ställt till med tidigare. Förneka hur mycket du vill. Du vet vad du själv gjort och vilka du utsatt. Det gick väl.. Så där va? De inblandade gjorde det enda rätta. De pratade med varandra, löste problemet och ”gick vidare i livet”. Snyggt, vettigt och vuxet,

            Tack för alla oväsentliga råd. Uppenbarligen fungerar kosten här. Jag accepterar ff inte mobbing. Fisk… Själv? 😉

            Jag försvarar inte My. Jag läser knappt hennes blogg, jag känner inte henne. OBS!! Förtydligande med förhoppning om att du ska förstå ”kärnan” i mitt engagemang.

            Jag har ruttnat på mobbningen. Du är en av de värsta för att du vill fortsätta sprida rykten, här tex istf att ”lösa problemen”. Har faktiskt, uppriktigt svårt att förstå att någon vill förknippas med dig i den konflikt som uppenbarligen finns.

            Tänkte på en sak..

            Efter NY-resan, där du och My var med exploderade konflikten. Skitsnacket/ryktena tog fart… Det, tillsammans med ditt svamlande, sen dess om My, på olika plattformar. Du verkar inte kunna ”släppa taget om varken My eller konflikten”.Du bara fortsätter… Kan du ha något med ”orosanmälan” att göra? På något sätt verkar du osunt besatt av henne.

            Moa

            H E R R E G U D Moa! Du verkar helt besatt, obehagligt. Än en gång verkar du ej ha läst ordentligt. JAG är inte gravid och tkr inte synd om mig, inte påstått att du mobbar Mig inte heller att du är oerfaren!?? Men Madde verkar du hata och har väl hoppat på lite. Tro mig jag tkr också det var urtöntigt och pinsamt att hon förnekade en kommentar till Carola, klart det var hon som skrev det och sen förneka och påstå att kontot hackats hmm..att inte hälsa var också urtöntigt. Tkr det finns en del likheter mellan mi och mm. Tror du fortf jag är Madde, Nej låt henne vara! Jag är liten säger du jaja okej men fortfarande så säger du emot dig själv och är väl lika liten isf som bara fortätter mala o mala och anklaga..Du måste väl förstå att det finns flera än några bloggare som har åsikter och skriver på olika plattformar, du gör det ju också eller hur. Jag fläker inte ut mitt liv till allmän beskådan, har inte ens instagram, däremot så läser jag flera bloggar och säger min åsikt ibland. Fisk gör alltså att hjärnan blir mer alert, när du ska läsa och skriva menade jag 😉 Du verkar inte kunna släppa taget..men bra att du är trygg i dig själv och har ett liv utan för nätet, visa det, ägna dig åt annat nu.

            Moa.. The real…
            Jag vill veta vad Madde-Mallan-Ida ställt till med tidigare och vilka hon utsatt ?

            Återigen skyller du på mig. Det är ju du som slänger in kommentarer om My över allt. Jag bemöter det bara. Du är en feg mobbare.

            Sakta men säkert målar du in dig i hörnet och visar, gång efter annan hur dum du är. Inte ens när man är övertydlig fattar du.

            Vad i det jag skrev fick dig att tro att jag inte vet hur Omegafetter funkar? Ingenting.. Du bara slår vilt åt alla håll. Vad det gäller dig börjar jag fan tro att du överdoserat Östersjöfisk och fått i dig för mycket kvicksilver.

            Hade du varit ärlig och smart nu så hade du valt att förklara vad du vet vad som är ”sant och vad alla vet”, istället för att fortsätta med det jag kritiserar dig för.

            Du försöker vara ball och överlägsen istället. Tror du dina ofantligt dumma kommentarer om vad jag ska göra, borde göra istället för att skriva inlägg på nätet, som avslöjar dig, har någon annan funktion än att bekräfta din stupiditet?

            Nä du Madde. Du går mot ditt egna karma.

            Moa

            @A

            Madde attackerade Carola Wetterholm för att Carola och Peter, Mirkas man skojade på insta, vid ngt tillfälle. Högst oskyldigt. Madde skickade både mail och härjade på Cs blogg om hur illa C betedde sig. Sen förnekade hon det och sa att hennes mail/namn blivit kapat.

            Madde betedde sig, och uttryckte sig precis som hon gör här.

            Ska försöka hitta det i morgon för vidarebefordran till dig.

            Moa

            Men va oj du måste vara Carola då, eller kompis, barn, bekant? Hur kan du veta om hon fick mail annars? Det var väl en kommentar på bloggen el kanske två, såg men minns ej exakt men det handlade väl om ett telefonsamtal och inte skoj på insta? Det där var väl inte så farligt attackerande, var väl inte fysiskt med knytnävslag och örfilar iaf 😉 Lät lite överdrivet hehe. Men ja fånigt att förneka att hon skrivit, var ju inte så farligt det hon skrivit direkt tycker jag, men det var väl för att hon blev så påhoppad sen men blev ju fel att förneka. Så du tror Madde skriver här, har hon tid eller ork med det tro. Nja låter inte som Madde tycker jag och hon har väl knappt tid att svara på sin egen blogg. Är nog beredd att hålla med om att du verkar lite besatt hehe.

            Anna-Madde-Mallan-Ida

            Nu är du riktigt pinsam!

            Ditt sätt att skriva är karaktäristiskt.

            Moa

    @ A

    Gjorde det enkelt för mig. Så här är en catchad version:

    Om du kollar både Carolas, tidigare inlägg, Maddes blogg/insta runt de dagarna kommer du hitta en hel del. Bla Ida… Som inte riktigt skriver, det hon här påstått här att hon gjort.

    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:649aXaJKR40J:blogg.loppi.se/familjenannorlunda/2016/08/28/kick-off/+&cd=1&hl=sv&ct=clnk&gl=se

      Tack! ?

    Eftersom Ida/Anna/Madde.. What ever…

    Gärna vill misstänkliggöra mig/mina intentioner så är det väl värt att notera att CW själv berättar om mailet, i ovan länkade catch.

    Moa

    En annan likhet… Ta daa.. Även Carola har blivit orosanmäld gällande sina barn.

    Moa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.