Är det latmasken som talar?

Dessie:

ess

Jag älskar mina läsare , verkligen I do. Men det handlar mer om mig själv typ. Att jag börjat respektera privatlivet mer, och att jag är mer försiktig efter allt jag sett. Mina läsare är mina läsare och ni uppskattas alltid.//Dessie

Dessie menar på att hennes senaste paus från bloggen beror på att hon respekterar sitt privatliv på ett annat sätt än tidigare men samtidigt lägger hon upp 26 stycken bilder och videos på sin Instagram från Paris.

Kan det vara så att hon egentligen bara är lat och mest skiter i bloggen?

9 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tror det är latmasken. Undrar vad hennes uppdragsgivare UI säger när hon prioriterar en annan plattform nu när hon har perfekt chans att uppdatera bloggen med massa inlägg från Paris? Inläggen på Insta verkar dock mest gå ut på att hinta om någons sorts kärlekshistoria.

    totalt slutat läsa hennes blogg, vill inte ge henne klick så räcker perfekt med att bara läsa här inne 😀 tack camcam

      Det är samma här. Jag har helt slutat läsa storbloggarna då jag inte vill bidra till deras inkomst när jag tycker att dom inte sköter deras jobb. Det bästa av allt är att jag tack vare det har fått massor med tid att lägga på annat (det fick mig att inse hur mycket tid jag egentligen lagt på att läsa bloggar istället för att göra något mer produktivt med min tid).

        Till Maria . Ja du gör rätt varför bidra till deras inkomst om man inte gillar dom. Som kissi skrev när många klaga på lejonen som hade det dåligt. Så skrev hon att hon var trött på sina läsare. Istället för o skriva jag gjorde fel som sätt o log vid en liten lejoninhägnad med magra lejon. då fattas något.

    Självklart, det är jobbigt att ”jobba heltid”.

    Men hon ville njuta av en helg i Paris o ska ta igen det nu. Den som lever får se. Stod något om att hennes insta var för familjen hur tänker hon. Ha en trevlig vecka .

    Om instagram är för familjen varför skriver hon på engelska?

    Jag skulle kunna skriva en roman om min vardag utan att vara personlig. Fast är man extremt självcentrerad så förstår jag att det är lite svårare.

    Latmask eller ej (jag röstar för latmask dock) så är jag så SATANS trött på alla hennes bilder på YSL-väskan. Fast vem vet, det kanske är hennes enda äkta väska så hon vill visa upp den betydligt mer? Men oavsett; jag är SÅ trött på Dessie.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.