Här ligger jag och svankar..

Victoria Töregren:

https://www.instagram.com/p/BMwyW70gRBR/?taken-by=victoriatornegren

Ligger det något vasst där i sanden precis vid svanken? 
Så där brukade jag se ut när jag som sextonåring solade solarium och jag la mig på en iskall bädd. Jag försökte mest ligga på hälarna och skuldrorna för att inte behöva frysa röven av mig.

Hemma i vår familj har katterna utformat en typ av läggdags-rutin och Lilla Snöboll blir helt vansinnig om jag bryter den. Då ställer hon sig och skriker i mitt ansikte.
Rutinen går ut på att jag ska gå och lägga mig med böjda ben så hon kan krypa in och lägga sig i kojan som bildas där under. Hade jag legat som Vicky T i sängen så kan ni ju gissa vem som hade krupit in under svanken och somnat med en gång.
Tjocka Hetsätarkatten vill helst ligga på bröstet eller med nosen inkörd i min armhåla men det sticks för mycket för att jag ska vara helt tillfreds med upplägget. Morrhåren lockar sig ju och går av så han är som en omvänd nåldyna i ansiktet. Not so nice!

Wow! Så här kan min hjärna dra iväg med mig av en enda bild. Se det som en bonus! =)

17 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hade jag sett någon liggandes så där på stranden, med sand upp i rompen, hade jag skrattat så mycket. Själv ligger jag som en sackosäck på stranden, men gött är det! 😀

    Haha, det är faktiskt väldigt bra för ryggen att ligga med lite böjda ben så lilla snöboll gör helt rätt??

    Tjafs om dig Camcam på Mickes insta 😉

      Han verkar ha raderat alla kommentarer.. Vad stod det?

        Haha vad styggt. En kvinna som hade kommenterat att det var fult av honom att skriva till dig, att han borde tänka sig för hur det påverkar hans son när han blir läskunnig. Micke hade svarat att om kvinnan hade sett vad du (Camilla) hade skrivit om honom hade hon inte sagt nått. Hon skrev nått svar, Micke svarade ”k” och denna kvinna skrev och fråga om han inte hade nått svar eller något sådant.

        SYND jag inte screenprinta… 🙁

          Verkar som att han varken hade något mer att säga eller kunde stå för sina åsikter? Trist med folk som inte ens kan argumentera för sin sak… Jä jä..

            Jag har screenprints 🙂 Kan jag maila?

            Äh, gör det ändå! 😛

    Jag tror inte ens jag kan svanka sådär mycket..

    Sandra Beijer har blivit dumpad igen ?

    Sjukt snygg är hon!!

    Min katt ville ha det som din på morgonen. Uppdragna ben o täcket ovanpå o där ligger hon under samma varje morgon. På kvällen sov hon på en kudde bredvid min kudde. O vad jag sakna henne.

    Tycker synd om henne som tror att hon måste vara sexig hela tiden för att duga. Vad är det för fel på att ligga helt normalt och sola?

      Om hon känner sig snygg när hon svankar; låt tjejen svanka på! Hon är skitsnygg. Tror allt att hon gillar sitt utseende vid andra tillfällen också.

    Nej men den där ”häl-skuldra”-ställningen i solariet (också som 16åring) gjorde man väll för att slippa den där vita fläcken på svanken/rumpan som inte blev solbrun HAHA

    Min humor????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.