Heja Jimmys mamma!!!

Isabelle Strömberg:

isabelle

I morse fick jag en kommentar här i bloggen som löd ”Undrar vad Jimmys mamma tycker om att du sminkar dig så otrooooligt mycket.” varpå jag svarade nästintill hysteriskt medan jag höll på att spotta ut mitt morgonkaffe ”HAHAHAH vad fan skulle hon tycka om det?? ? det är bara smink?

Att folk hängt upp sig på mängden smink som Isabelle använder kan ju knappast komma som en nyhet för någon. Jag tycker mest att det ser sjukt jobbigt ut att lägga så mycket tid på att fixa ansiktet men så är det ju inte heller ett intresse för mig. 
Lösögonfransar tycker jag känns tungt och obekvämt och låter mig helt nöjas med de ögonfransar jag har naturligt och sätter hellre ett extra lager mascara på den om det är fest.
Sen ska jag ärligt erkänna att jag knappt kan få dit ett par lösögonfransar utan att förstöra resten av sminkningen med 2 liter smink så jag skulle behöva gå i någon typ av skola hos Isabelle för att få in knixen liksom..

Men att hennes pojkväns mamma skulle bry sig om ifall Isabelle har mycket smink på sig är väldigt märkligt tycker jag. Hon har ju bevisligen inga problem med att visa upp sig på bloggen utan smink så jag tvivlar på att hon ligger som en mumie med armarna i kors, fullt sminkad här hon sover över hemma hos Jimmys mamma för att inte sabba ”mejken” liksom..

Folk har verkligen de märkligaste taktiker för att försöka göra bloggarna ledsna.
Vad tycker hans mamma? Ja, vad tycker din egen mamma om att du sitter och skriver otrevliga kommentarer – med största sannolikhet anonymt – till okända människor?

Två tummar upp till Jimmys mamma som skickade det här till Isabelle efter att ha läst kommentaren! Heja Jimmys mamma!!!!

Fick förresten ett jättegulligt sms från min pojkväns mamma som hade läst kommentaren, och hon skrev att hon tycker jag är sjukt snygg med mycket smink och otroligt söt helt utan. så där fick du svar på det också! ?

1 kommentar

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Sen kan man väl känna att det är lite konstigt att hans mamma ska tycka till om henne? Den logiken får gärna den där gulliga kommenterare berätta. Sen kanske kommentaren (om det inte finns någon superlogik bakom) är en av de mest meningslösa som skickats iväg i cyberspace. Ska hon bli ledsen? Är kommenteraren arg? Avis? Så många frågor ??Dock var det ju väldigt fint av mamman att skriva smset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.