Jag har fått kärleksbrev!

KnivMicke:

Hans son har verkligen fått den bästa av manliga förebilder!

?????????

img_4815 img_4816 img_4817 img_4818

73 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Wow. Sista grejen han skriver bara bevisar vilken liten jävla skit till människa han är. Pinsam jävla typ!

      Och där sjönk han ytterligare 10000 gångar. Hur kan man vara så tragisk som honom? Stackars deras son. Inte nog med en mentalt störd mamma, drama varje vecka, nya styvmammor/pappa, så har barnet en IQ-befriad pappa vars utveckling verkar ha stannat i första klass. Förresten, hans förklaring om konst gör inte att hans tattoo’s framstår snyggare. Fortfarande lika fula! 🙂 Hade hellre skärt av min hand än att låta honom tatuera mig och min kropp.

    Bra att försöka motbevisa någon med bevis och sen gå på personangrepp där allt fallerar. Stay in school, kids!

    Vilken jävla pundare.. Fy fan.

      Indeed!

    Det Micke missar är att de bilder han länkar till är bra gjorda. De är korrekt avslutade även om de saknar hals. Mickes hundar har taggtråd som hänger löst i luften, och det är därför han blir kritiserad bla i den här bloggen.

    Att sen gå till personangrepp som han gör visar bara att CamCam träffade en känslig punkt hos han.

    Det roliga är att han har fel. ”Jag är inte ens en offentlig person”. Jo. Han har varit med i något program för unga föräldrar. I gravid vecka för vecka. Han har ett instagramkonto med ca 20k följare.

    Sen är det ju lite kul att han tar så illa vid sig men samtidigt inte kan se varför han blir kritiserad. Det är ju inte för att han kör old school motiv, utan för att han inte.kan.teckna. Om han hade insett att han borde lära sig att teckna innan han satte sig med den stora tatueringsmaskinen så hade han inte fått kritik. Simple as that.

    /också fet och patetisk, tydligen

      Är det en vanligt förekommande företeelse att du hackar på folk som enligt dig inte kan teckna?
      Brukar du gå fram till folk och påpeka för dem att ”Hörru, det här ser inte klokt ut. Du kan då verkligen inte teckna.”
      Om inte, så kan du ju fråga dig själv varför.

      Det finns bra sätt att föra fram kritik på och sen finns det dåliga. Något som är säkert är iaf att det aldrig är speciellt charmigt att bete sig som ett rövhål.

      Fattar inte varför en del människor tycker sig ha rätten att vara så jävla elaka bland kommentarerna på den här bloggen och spy ur sig precis vad som helst oavsett om det sårar och gör människor ledsna. Så jävla dassigt beteende.

        Det är väl ändå skillnad på att kritisera någon som jobbar med att teckna/tatuera och som tar betalt för det och att kritisera random folk för att de tecknar illa? Oavsett om han är färsk i tatueringsbranschen eller inte – tatueringen sitter ju där permanent. Inte vill man väl då ha en dålig/ful tatuering som man dessutom får betala för?

          Tror inte min poäng gick fram.
          Man behöver inte gilla det någon gör. Man kan kritisera det någon gör. Men man behöver inte bli elak för den sakens skull. För då är man helt sonika: ett rövhål. Vilken många har varit här otaliga gånger.

          Sedan så är det väl också så att de som väljer att låta honom tatuera dem, de vet väl hans stil?
          De är nog fullt kapabla att välja själva och behöver inte någon som väljer åt dem vad de ska och inte ska tatuera på sin kropp. Helt totalt meningslöst att ens påtalas saken. Folk väljer väl själva. Det är väl knappast som att han tvångstatuerar folk.

        ”Fattar inte varför en del människor tycker sig ha rätten att vara så jävla elaka bland kommentarerna på den här bloggen och spy ur sig precis vad som helst oavsett om det sårar och gör människor ledsna. Så jävla dassigt beteende.”

        Right back at you.
        Som indirekt menar att jag är ett rövhål.

    Om en inte kan bemöta en individ verbalt, utan påhopp, så borde en faktiskt låta bli. En gör sig själv bara en otjänst genom att få sig själv att framstå som mindre kompetent.

    Och han vill att man ska jämföra hans tatueringar med ”världens främsta tatuerare”? ?

    Skillnaden är ju att de tatueringarna han länkar till är bra gjorda, det är inte hans. Det går inte ens att jämföra.

    Vilket bra sätt att välja att formulera sig på om man undanber sig mer skriverier i framtiden!

    Knivis borde slå upp ordet ödmjuk i ett lexikon.

    Alltså jag dör. Det är ju en väldans skillnad på att vara nybörjare och att hållit på med någonting hela sitt liv. Att KnivMicke jämför sig själv med etablerade tatuerare är läskigt, hybris och en för stark tro på sig själv kan aldrig bli bra. De bilder han skickat till dig har dessutom vad han saknar: finess och en känsla av hur en bild ska framställas. Ja, de saknar också hals (och jag stör mig på det), men de kan tekniken och vet vad de pysslar med. Ja, Micke kommer att lära sig med tiden. Det lär nog gå mycket fortare om han slutar ta överpriser för lärlingstatueringar (det om något visar ju hybris), tar till sig av konstruktiv kritik, och övar mer. Om han hade setat ner och tecknat istället för att komma med påhopp och överdrivet försvarstal. Att han och Sindy dessutom påstå att du inte begriper dig på konst är väldigt roligt. Konst är ju ingen vetenskap, det finns inget rätt och fel, och få saker är omdebatterade som konst är. En ser det, en annan ser så, hen älskar, hen hatar osv. Det är även roligt att folk som inte tatuerar inte får ha åsikter om någonting. Resonerade vi så om allting skulle vi inte komma någonstans i livet.

    /Har en tatuering och har studerat konst

      Och att komma med sådana personangrepp är bara patetiskt. Ta tag i självförtroendet istället och sluta vara den lilla människan.

      Bahah ”har en tatuering”

        Haha, var bara tvungen 😉

      Fast här jämför ju inte Micke sig själv med dessa tatuerare utan visar bara att motiven är Old school och har gjorts 1000 gånger av lika många tatuerare, dvs inget som Micke hittat på. Sen tar han verkligen inte överpriser, 1000-1500 för de motiven och storlekarna han gjort är vanliga lärlingspriser. Kan dra sig närmre dubbla för de exemplen han tar upp som är gjorda av tatuerare med mer erfarenhet och mer etablerade namn.

      PS jag har också tatueringar ??? och äger en tatueringsstudio.

        Nja, jag har gett mindre pengar för större motiv av både lärling och ickelärling.

          Tummen upp för dig! Jag har en massa tatueringar som var Hör och häpna helt gratis!!!!! Det betyder inte att Micke tar överpriser 🙂 det tas olika betalt beroende på studio så klart men de tatueringar han bifogat i sitt mejl är av ”kända” tatuerare och går troligen på mellan 200-400 euro.

          1000 kr för en tatuering som tar ett par timmar (gissar här, IOM att han är oerfaren) av en lärling är helt normalt! Sen kostar det säkert mindre på City Tattoo i Gällivare än vad det gör på en studio i centrala Stockholm.

      Fast nu jämför han sig inte med etablerade tatuerare. Han försöker bara förklara varifrån han får inspirationen till sina motiv och att det inte bara är han som tatuerar halslöst osv utan att det är lite av en grej. En viss typ av stil.

      /Skissar på min första tatuering och har studerat konst !!

      😛

    Är den här människan verkligen 25 år?

    Haha åh, han började ju ändå helt ok. Han är fortfarande ung osv och man kanske inte ska förvänta sig så mycket. Sen *BAM* totalt raserar han hela sin övriga text genom att agera 14 år och butthurt.
    Han skulle ha slutat i tid…istället för att göra bort sig ännu mer.

    Man kanske borde utbilda sig till ”tatueringsborttagare”. Tror jag skulle kunna få en hel del att göra, med tanke på hur många skitfula tatueringar, oförståndiga människor sätter lite överallt på kroppen. Bara för att det för tillfället verkar coolt.

    Ta din fetma? Märks vilken skev verklighetsbild man kan få av att vara ihop med någon med uppenbara ätstörningar om han tycker att du är tjock.

    Han började ju ändå meddelandet helt okej och lät ganska vettig men tyvärr failade han med att verka mogen när han skrev det sista. Så pinsamt!

    Han förnekar sig då inte.
    Med den typen av hybris lär han få det knepigt.
    (Jag tror minsann det är popcorndags.)

    Nu försvarar jag inte Micke på något sätt men vill ändå lämna en kommentar ang tonen här på bloggen.
    Jag tycker mig kunna känna att känslan här inne blivit råare den sista tiden. I början var det mer en sammanfattning av vad bloggarna pysslade med o kanske lite roliga vinklar av det som ex dagens skopillare osv. Nu upplever iaf jag att det blivit mer påhopp o kritik på folk o deras livsval o kanske borde vissa människor bara få vara ifred o landa. Tänker bl.a på Tyra. Ja vi vet alla att hon haft det tufft o vad det än må bero på så är ju ingen perfekt. Allt måste kanske inte granskas o påpekas. Skulle önska att den mer humoristiska stilen som rådde för nåt år sedan kommer tillbaka.
    Gränser kan vara hårfina men kanske man kan fundera ett extra varv på om något faktiskt behöver publiceras el om det kanske till o med skulle såra någon…
    Så tycker jag iaf 🙂

      Vet du, jag tycker lite tvärtom. När den här bloggen var ganska nystartad klarade jag inte av att läsa riktigt för jag tyckte det var jäkligt taskiga vibbar och lite mobbningsstämning här. Men nu tycker jag att det i regel är mer sakligt. Ibland kommer det lite påhopp som jag tycker är onödiga 🙂 men oftast är det bara en lite raljerande redogörelse för blogghändelser. Jag tycker det känns som att bloggen börjat landa i något vänligare än tidigare helt enkelt.

      ”Som rådde för något år sen”, CamCam startade ju bloggen i år? Tänker du på någon annan? Jag tycker inte direkt den är annorlunda nu mot när den startade. Om vissa personer finns det kanske inte så många olika teman att skriva om (tex Dessie), och då kanske det ser lite hårt ut när man gått på om samma sak flera ggr, men tycker inte egentligen att inläggen förändrats i ton. Kommentarsfälten är betydligt hårdare men det är ju inte CamCams fel. Och hon gör ju ändå vad hon kan där, fick tex bort Andrea halleluja!

        Ok ursäkta, några månader tillbaka då. Tiden går fort när man är över 30 😉
        Tänker hur som helst på denna blogg, har läst den sen start.

          Haha du har en poäng där, fyllde 30 i år och tycker att det var jul typ i förrgår och är helt förvirrad över att det är dags att börja tänka på julklappar igen ? Ska tänka på det du skrev när jag läser bloggen i fortsättningen för att se om det är jag som analyserat dåligt! ?

    Ta din fetma..?? Brukar han säga sånt till Sindy också, ”ta din anorexia och dra”?

    ”Sluta skriva skit om mig” ”sluta hacka på mig” avslutar det med att hacka på dig?!? Wtf..

    Okej, jag var med honom till fetman efter det vill jag bara tatuera osäker tönt på all tom hud han har kvar.

    Jag tror inte han jämför sig med de bästa tatuerarna i världen utan försöker bara illustrera att hans motiv är legit. Varför han överhuvudtaget ska behöva försvara sina motiv fattar jag inte alls. Vad folk väljer att tatuera är helt upp till dem, finns inga regler för vad man får eller bör tatuera. Oj, förutom på bloggbevakning då…. Känner folk med tatueringar som skulle ge tatuerings- och konstexperterna här nåt att rasa om på riktigt.

    Eyes on your own fucking plate.

    Alltså, deras son kommer växa upp med en morsa med anorexia och en far som pratar om fetma på det där sättet.
    Grabben har ju inte en chans att få normala värderingar.

    Hoppas de är nöjda med uppfostran.

      Som de dessutom hotar med styrk ”på skoj” till!

    Jag vet hur du ser ut, sett dig ett antal gånger i Gustavsberg, du är verkligen inte fet. Kanske är därför sindy är så sjukligt smal, just för att han ser normalbyggda som feta..

    Men allvarligt talat, dra INTE in Sindys kroppsform här i kommentarsfältet, det var MICKE som gjorde bort sig nu, att dra in henne gör er till lika goda kålsupare! Det Micke skrev till Queen CamCam var helt åt helvete fel, och det är åt helvete fel när vissa av er går på Sindy nu!

    ”Ta din fetma” ?

    Tragiskt som fan att människor måste visa att de kan trycka till andra lite extra genom att kommentera vikten på något sätt. Och ännu sorgligare är det att vi lever på 2000-tal

    Med tanke på att snubben ser ut som en binnikemask efter en hård månad i Trumps arschle borde han tala tyst om andras utseende….

    Tragiskt som fan att människor måste kränka andra genom att kommentera vikten på något sätt. Så urbota jävla dumt och sorgligt. Då menar jag både KnivMickes slutkläm på sitt svar och alla ni som kommenterar Sindys kropp.

      Det är alltså en enda person i hela kommentarsfältet som nämnt Sindys kropp?
      Jag nämnde hennes anorexia, som är en psykisk sjukdom. Att växa upp med en anorektiker, utan att vara en själv, ger skeva tankar om hur kroppar bör se ut då anorektiker mer än gärna pratar om det.
      /MVH en som under många år levde med anorektisk storasyster

    Usch vad dum han var. Vilket kärleksbrev! Ja inte är han någon romantiker. Hatar när någon kritiserar utseendet så onödigt. Tycker inte du tar i för mycket här Ang bloggare. Precis lagom. Ända jag lite ledsen för är att kissen heter tjocka hetsätarkatten kan han få heta söta hetsätarkatten. Han är så fin!!

      Vi kallar vår gosekatt Elsa för Tjock-Elsa… med världens mest utfyllda tigermage. Hon blir inte ett dugg ledsen för det.. bara hon får maaaat! 🙂

        Haha, jag har också en katt som heter Elsa och är tjock (brukar säga fluffig dock, hehe). Kanske borde börja kalla henne Tjock-Elsa 😉

          Fluff-Elsa 😀

        Åh, har också en katt som heter Elsa som jag kallar för Tjock-Elsa! När hon sitter så är hon päronformad. Men den bästa päronformade katten i världen! <3

      Han är söt även fast han är tjock 😉

    Jag håller med om att man inte ska ge sig på någons konst. Håna och skratta åt den. Det är bara väldigt, väldigt elakt. Kanske är det för att jag själv pysslar med konst som gör att jag kan förstå hur ont det skulle göra att se någon skriva om min konst så som det görs på den här bloggen. Och för att inte tala om efterföljande kommentarer sen 🙁
    Det är en sak att det man gör inte uppskattas, det är inget konstigt och det får man ta. Men en helt annan att bli skrattad åt.

    Att Micke sedan bevisligen är ett riktigt stolpskott är en annan femma.

      Men vad man tycker om konst är ju ytterst individuellt. Det som får någon att skratta (till och med hånskratta) kan få någon annan att känna glädje och en tredje att känna sorg. Att alla inte tycker om ens konst och att några uttrycker det på ett jävligt sätt, det borde man väl vara förberedd på och kunna ta om man väljer att visa fram den?

      Jag tolkar Mickes behov av att förklara och försvara ”sin” (” för att den inte ens är hans egen) konst som att han själv är osäker och inte kan stå för den. Om han kunde det hade han inte haft behov av att förklara sej. Det viktigaste är ju att hans kund är nöjd!

        Bara för att något får en att hånskratta behöver man inte göra det i en människas ansikte.
        Bara för att man tycker att något är fult behöver man inte säga det till personen.
        Osv osv.
        Mike är ju här och läser så att skrivs en rutten kommentar här går mer eller mindre att likställa med att man säger den direkt till honom.

        Varför måste man vara elak mot andra?
        Varför måsten man tala om för andra hur dåliga de är?
        Det är ett ruttet jävla skitbeteende. Kritik kommer utifrån att man vill hjälpa personen blir bättre. Det andra kommer utifrån att man vill trycka ner personen. Finns inget beundransvärt i det.

          Jag håller med om att ”har du inget bra att säga, så knip igen” är det som borde gälla. Om man dessutom har en förhoppning om att den kritik man har ska tas på allvar av den man riktar den till så är det en förutsättning att man är konstruktov och saklig. Men idag är det inte så och därför menar jag att om man väljer att dela sin konst pø nätet så får man nog vara förberedd på en massa åsikter, och många som inte stryker medhårs. Men igen, så länge kunden som har motivet på kroppen är nöjd så borde det väl vara nog för Micke? Vad spelar det för roll att några här (och på instagram) uttrycker trams om tatueringar han har gjort? Konst kan ju inte passa alla.

    Det är såna som han som uppfostrar barn som mobbar. Trots att föräldrarna inte direkt säger saker så snappar barn upp mer än vad man tror. Så sitter man vid matbordet och pratar om hur ”fet AA är och att det är fult” så kommer barnet tro att det är ”okej” att prata så. Jag hoppas, HOPPAS verkligen att de har en annan klang när han hör. Att de inte lär som de lever.

    Jag förstår att han vill försvara sig, every humans right! men…den där (näst) sista kommentaren, där visar han vilken människa han är. Ungefär lika vidrig som man misstänkte:) Camcam, sluta INTE rapportera om hans fula tatueringar, skit skall skit ha!

    Efter att ha följt dem, sen du började skriva om dem, kom jag att tänka på ett uttryck som skrevs om Britney en gång i tiden.
    ”You can take a girl out of the trailor, but you can’t take the trailor out of the girl”.

      trailer!

        Hehe… jag svarade visst anonymt.

    ”Kränker mina kunder”? Bullshit. Han är butthurt för att hans dåligt utförda tatueringar blir outade för just det. Hade han varit professionell hade han tagit till sig kritiken och jobbat på att bli bättre, i studion, för sina kunders skull. Inte genom att skicka privata försvarsmeddelanden till CamCam.

    Tycker du kan chilla lite på detta planet. Han är trots allt bara lärling och under uppträning, tycker det är löjligt att hacka på honom och hans konst. Det känns som om du personligen stör dig på honom och vill att dina följare också ska göra det – precis som mobbarna på lågstadiet gjorde. Tycker generellt att tonen blivit hårdare på denna blogg. Se till att inte göda hatet. Du har faktisk lite makt- utnyttja inte den till personliga preferenser.

    Allt gott!

    Jag håller faktiskt med Micke här du går för långt och man upplever dig och dina läsare som mobbare. slutar nu läsa din blogg du är verkligen patetisk camcam

    Att vara ny och oerfaren är inte det CamCam och läsarna hugger på. Det är hans ständiga försvarstal. Hade han sagt ”haha, jag vet att tatueringarna inte är perfekta nu, och kättingen ser faktiskt lite ut som lucia-glitter!” hade tonen varit helt annorlunda.

    Det låter ju väldigt omtänksamt av honom att med tanke på att Sindy lider av anorexia och har gjort länge, att han kallar andra kvinnor för feta online. Måste säkert hjälpa henne massvis.

    Tyckte det var ett bra svar ända till slutet och FETMA…
    Vad fan är det för jävla påhopp?

    Jag förstår hans frustration, det har varit väldigt mycket påhopp om hans jobb. Jag skulle bli väldigt ledsen om någon hökade över mitt arbete hela tiden och kritiserade allt jag gjorde. Det är intressant att läsa om deras liv men vuxenmobbning är inte något jag tolererar. Jag kommer sluta läsa bloggen nu, inte ok att kritisera konst. Det som är vackert med konst är att det finns något för alla och öppnar upp för gemenskap.
    Riktigt elakt att leka konst-monark och välja vad som är bra och inte.
    Tycker för övrigt om Mickes motiv, är dem inte din grej så acceptera att det kan vara någon annans.

    Det är ju skrattretande att Sindy och resten av Mickes entourage är här inne och kommenterar under olika namn. Så genomskinligt att alla har typ samma ton och språk i sina inlägg! ?

    Som sagt, han började ju så bra….

    Jag förstår inte varför man söker sig hit och läser om sig själv om man inte kan hantera kritik. Det finns ju riktiga kändisar som inte läser recensioner av sina egna verk för att de vet att de har svårt att hantera eventuell negativ kritik, det kanske vore något för dessa människor sprängfyllda med hybris att ta efter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.