Konsekvensanalys..

KnivMicke:

Tack vare Malia så kunde jag få se konversationen som försiggick inne hos KnivMicke innan han raderade alltihop igen. Kan det ha varit någon som viskat i hans öra att han bara målar sig längre och längre in i ett hörn?
Han har verkligen ett gnistrande ordförråd den där mannen.
Är man inte fet så är man patetisk och kan FUCK off!
Bravo!

Jag undrar verkligen hur grälen där hemma hos familjen Unga Föräldrar låter om det är så här han tilltalar kompletta främlingar. En hemmamiljö med ett och annat att önska kanske?

micke

micke2

Ps. Vad jag älskar era snabba skärmdumpsfingrar!!!

12 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”Inprencip”

      Hahaha
      Stackaren 🙁

    Första tanken: aaahahahahaha jag döör! ♡ tidernas mest kränkta karl.
    Men skrattet fastnar i halsen när man inser att det här är en vuxen man, som ska upofostra ett barn. Skärpning för fan Knivis!!

      Just det. Urs vilken skräpmänniska.

    Han borde ju vara glad, detta är ju enda stället som uppmärksammar honom. Har han aldrig hört uttrycket ”all reklam är bra reklam”

    Jag kan ju känna att vi kan låta hans arbete vara, uppenbarligen inget han önskar bli granskad i av oss/dig som ej är särskilt insatta i branchen. Såklart att man blir arg om man känner sig så jagad som han verkar göra, att du ”lägger upp i princip varend tatuering”. han försöker väl som många andra göra karriär och skapa framtid. Jag hade fått PANIK om någon synade allt jag gör i jobbet, prestationsångest deluxe, som han ej bett om. Och nej, han har inte bett om det även om han är en offentlig person. Sen kan man ju diskutera hans dåliga språkbruk och fatshameing, men det är något annat, det har ju inte med hans tatuerande att göra.

    ”Inprencip”
    Gud, mår så dåligt

    Vem är denna Camilla? Har hon en blogg man kan kika in på?

      Är du seriös med frågan så är svaret just denna bloggbevaknings blogg, om detta var något sarkasm/skämt så fattar inte jag pointen ??

    Jag tycker att det är mobbning att lägga upp bilder på hans arbete och skriva nedlåtande kommentarer om det. Känns som att det finns annat att skriva om isåfall.

      Jag tycker att bara för att man har dåligt ordförråd så ska man inte använda stora, tunga ord som ”mobbning”. Men eftersom du behöver hjälp på traven så skänker jag dig ordet du så desperat letade efter:

      I F R Å G A S Ä T T N I N G

        Nej det är mobbing. Det blir inte ifrågasättning bara för att man sätter ett frågetecken i slutet av meningen. Sluta rättfärdiga elakheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.