Hur orkar hon vara Anna Book?

 

————————————- EDIT! —————————————–

När vi ändå är inne och pratar om Anna Book och hennes lögner så fick jag precis den här bilden skickad till mig på mailen av min läsare Susanne.
Hon skriver nämligen i inlägget här nedan att:

Jag har hela precis hela tiden tagit & sagt ja till dom tiderna jag blivit mig given & aldrig sagt emot. Men idag fick jag ingen tid? så där förlorade jag dyrbar tid i sadeln och som det ser ut just nu så kommer jag inte att få rida torsdag lördag & söndag heller & idag förlorade jag också dyrbar tid & det gör mig stressad besviken & ledsen.

Hmmm… enligt ridskolan som hon rider på så har hon varit en ”no show” till i alla fall en av sina ridtider.
Hur går det ihop med ovan citerade uttalande där det lipas över att förlorar dyrbar tid i sadeln eftersom hon inte fick någon tid. Kan det ha att göra med att hon inte dykt upp på utsatt tid tidigare?

lies

Anna Book:

keep-calm-take-a-handful-of-valium

Offerkoftan är på och Boken är redo för STRID!!! 
Ett vanligt ifrågasättande blir nämligen till ”DÖMMA” i livet som Anna Book där attack är bästa försvar och texten ser ut att vara skriver av en pårökt mellanstadieklass.

Det här är nämligen svaret på den här kommentaren jag postade i det här inlägget.

komm

annatoledanobook@helenmlundqvist:
Ja det säger jag ? För jag talade nämligen inte om det för någon. Ingen visste om det ~ Och som jag också skriver så tänkte jag att det kan inte heller vara bra att bara vila heller ~ så jag sökte ytterligare en läkare & en kiropraktor’s åsikt. Och dom gav mig mycket bättre råd anser jag ~ nämligen att röra på mig. Men att göra det med förnuft ?? & när jag då bestämde mig för att köra på istället. Så märkte jag att jag trots allt mår mycket mycket bättre när jag tränar ? så då är det väl inte konstigt att man väljer det som man mår bättre av?!?! Känner du mig? Vet du allt om mig? Det är rätt oförskämt att att anklaga en främmande människa att sätta ett tv-program framför sin egna hälsa. Som sagt, du känner inte mig. Jag är 46 år & mamma till 3 barn & jag sätter aldrig mitt yrke framför min hälsa eller min familj. Allt syns inte på utsidan & det är inte bara det på framsidan & ytan som räknas ??? Det är inte heller bara JAG som har skyldigheter i mitt yrke gentemot alla andra!!! DOM har också skyldigheter gentemot mig! Det är inget annorlunda inom tv-branschen än vad det är på ett dagis, en Ica-butik eller ett kontor tex. ALLA har sina skyldigheter & sitt ansvar för att jobbet blir väl utfört & bra för alla! & jag är innerligt trött på att främmande människor som du, tror att dom har rätten att döma mig, bara för att mitt yrke är offentligt. Men nu kanske du förstår lite bättre hur jag ” resonerar ” ?

Hon måste verkligen vara helt fruktansvärd att leva med, den här Anna Book om det är så här hon hanterar minsta lilla mothugg eller kritik.
”Boohooo…men jag, Anna Book, bär ju hjärtat på utsidan!”
Ja, men stoppa in det då eller skaffa dig ett annat jobb istället för att lipa dag ut och dag in om hur många som dömer dig.
Sen att hennes svar på kommentaren är både full av bullshit och lögner är ju en annan sak.
I sitt inlägg skriver hon att:

Fan!!!!! Och ingen absolut INGEN RINGDE & Peppade mig alls från stallet att komma ändå.//Från originalinlägget

Komma ÄNDÅ?
Vad då ändå?

I sitt svar på Helens kommentar skriver hon ju att ingen visste om att hon var sjukskriven:

För jag talade nämligen inte om det för någon. Ingen visste om det.//Från svaret

Hur ska du ha det Anna Book?
Här säger du ju emot dig själv till 100% bara för att du inte kan ta minsta lilla kritik. #inmåladietthörn
Det här blir ju fan bara pinsamt!
Vuxna människa!
Pinsamma vuxna människa!

Ps. Ska vi skramla till en extra stor burk valium till Anna som hon kan få i julklapp? Så hon slipper kissa på sig av ilska varje gång någon yppar det minsta lilla kritik till henne?
Vem är på?

Åh, Anna.
Nätet dras åt.

 

47 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nu ska jag uttrycka mig klokt och milt:
    Hon är speciell…

    Observera att jag kunde ha skrivit ”Hon är för fan helt jävla dum i huvudet!”. Men det gjorde jag inte.

      …lite…eljest…typ…

    Och så heter det förskola inte dagis 😛

      Är inte förskola F:an/Sexårs? Alltså efter dagis börjar man förskola/F:an/sexårs, och sedan börjar man 1:an? 😮

        Förskola är dagis och förskoleklass är 6-års (lekis på min tid ?).

    Din blogg går inte att läsa via Safari… Please säg till ansvarig, avskyr Chrome 🙁

      När jag går in via blogg.ng.se/bloggbevakning kommer jag till ett inlägg från februari om Samir och Victor… dock bara på datorn, inte mobilen… jag använder chrome.

        Samma för mig när jag går in från datorn. Hjälper inte att klicka på headern heller, kommer då till samma Samir-inlägg igen. Fick klicka på ”senaste inlägg” för att komma hit.

        Men med mobilen funkar det, dock lite segare än vanligt.

      Och jag kan läsa på safari men inte Chrome…så nåt skumt är det 🙂

      Jag läser från Safari just nu. Inga problem!

      För mig funkar det via Safari på datorn men inte på mobilen, kommer också bara till ett inlägg om Samir och Mello… Så konstigt! Hoppas att det blir fixat snart!

    Fan ~ vad ~ hon ~ använder ~ såna ~ här ~~~~~~~~~~~~

      Ja vad är grejen?! Finns det någon här inne som vet vad ~ betyder o hur det korrekt ska användas?
      ~Si

        Min lektor i matematik använder en sådan när hon menar ungefär. Mer känt är ju att använda två sådana över varandra för att säga ”ungefär lika med”, men enligt matematiker kan man använda en sådan också för att säga ”ungefär”. Vet inte om det finns fler betydelser för tecknet.

        Typ ungefär. Alltså ”det var ~300 meter till huset” eller ”det kostar ~60 spänn”

        Tror Anna använder sådana för att hon tycker de är fina hehe

      Boken verkar ersätta alla skiljetecken med en ~. Man undrar ju varför. Skulle tro att hon tycker att det är en annorlunda och roligare version av vanliga skiljetecken.

        Så värt att bli blockad för att påpeka att det betyder ungefär. Och skriva om hennes texter med ungefär istället för tecknen (och korrekt meningsuppbyggnad)

      Och när hon (och många andra) skriver ”&” istället för ”och”, mina ögon blöder då! Varför gör man det? Anna Books inlägg är svårlästa som de är med emojis overload och ovan nämnda ”~”.

    Börjar misstänka att hon har en lite skev verklighetsuppfattning.

      Ja, en smula, va?! ???

    Helt off topic men CamCam, om du vill jaga smygreklamare…. Kolla Cathrine.Holst på Instagram. Reklam i nästan varje inlägg men inte en enda reklammärkning någonstans. Dessutom är det kanska intressant att spekulera i hur mycket mänskliga läppar kan expandera.

      Malinbjork är också en som gör reklam för olika saker men aldrig markerar. Har påpekat det för henne men aldrig fått svar tillbaka.

        Och hela Sveriges älaklingsbonde, Elin Lewenhaupt (fd Swärdh) har börjat göra omarkerad reklam. När jag nämnde det blev jag blockad, hahaha!

      Asså alla ”fitness”-konton på instagram är lika dåliga på att märka ut…

      Och Rebecca Stellas snapchat… oh my

    Men för fan. Hon borde verkligen skaffa lite egen motivation och driv gällande ridningen. Behöver hon någon som peppar henne för att hon ska ringa, fixa tid, ringa, vilja, åka dit… Ja då kommer hon inte komma långt med ridningen.

    Men visst är det kul att vi människor är så olika. Hon är ju ganska gullig iallafall i sin rosa dröm värld. Men inte lika gullig som THK nä då har hon ingen chans. Men hon kan ju försöka!

    Om hon först väljer att avstå pga semester och sedan väljer att avboka pga knä är det väl inte konstigt att de inte ringer. Hon rider gratis flera gånger i veckan. Hon har ju varit med på alla tv-program och klagat på knät.

    Hur kan man vara 46 år gammal och tycka att det är rimligt att någon ska ringa och ”peppa” en för att komma till stallet? Någon som dessutom inte är i hennes familj?

    Måste hon mutas för att gå från lekplatsen också? Måste någon sätta henne framför en film på lördagsmorgonen för att få henne att vara tyst så att de kan ta sovmorgon? Hon är en vuxen människa och måste kunna ta egna beslut. Antingen så går du till stallet och ber om att få skritta runt på en lugn häst, kanske lite balansövningar också men ingenting som stressar knäet eller så stannar du hemma! Sluta gnäll över att ingen aktivt tjatar på dig att ta gratis ridlektioner.

    Om du nu inte vill gå så kan du ge dem till mig istället. Jag tar gärna gratis ridlektioner då mina kunskaper har rostat en hel del det senaste året.

    CamCam, vet Anna Book om att den här bloggen finns? Jag vill se henne gå banans över allt som sägs här som hon inte kan ta bort och blockera haha!

      Ja!! Älskar älskar älskar när Anna går bananas!!
      Hallå var är du, Anna?

      Hahaha JAAAA! Anna, komsikom!!

        Kan inte ALLA gå in och uppmana henne att läsa här?! =)

          OM jag ska!
          ”Har du SETT vad som skrivs om dig Anna?? STYRKEKRAM! :(”
          Hehe!

            JAAA!! Styrkekramar!!! ???

    Men kära nån, efter ett helt liv i ”rampljuset” och vara såhär lättkränkt?
    Popcornskålen fram. Igen.

      Lika bra att aldrig plocka bort den 😉

    Undrar vad Bingo tänker…. ?

    Jag tror att allting beror på en akut grönsaksförgiftning!
    Hon visade en bild på dagens middag (kommer inte ihåg om det var igår eller idag) som innehöll hemlagat potatismos, stekt kycklingfilé, gräddsås (hon skrev inte att den var hemlagad, så jag antar att hon gjort den hos grannen), och håll i er nu, gröna ärtor OCH majs! Jag befinner mig fortfarande i svår chock över så mycket FÄRG i en bild av Bokens mat!

    En lär ju utgå från att hon – om de nu inte visste om sjukskrivningen – fick träningstid disponerad på samma sätt som de andra. Menar hon att just hon borde få mer bara för att hon ber om det? Tips: uppsök en ridskola och lös din rehab själv på fritiden, istället för att försöka mjölka lite extra på betald arbetstid! Om du nu vill jämföra dig med människor som har ”vanliga jobb”.

    Rätt opassande att snacka om valium i en blogg som främst riktar sig till tonåringar/ unga personer? Rätt opassande öht. Många som missbrukar!

      Genomsnittsåldern på min blogg är 25 år.

    Mycket drama kring Anna..precis som Myggan. Det finns otroligt många likheter mellan Anna och My, jösses så lika!!

      Tycker jag faktiskt inte alls.
      My är ett maskrosbarn som blivit vuxen. Satan vad hon kämpar. Hon har all min respekt.

    Anna Book är så otacksam så det är inte klokt! Ser på Arga Snickarn-vad hände sen. Gnäll, gnäll och tårar?Fixa ert eget hem och sluta vara ett offer!!! Fy sjutton.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.