Tänk om. Tänk rätt.

Catrin Hedlund:

Catten av Tälje har ju en ny Instagram eftersom hon förmodligen lyckats blocka bort varenda följare och vill väl inte krypa till korset och ”unblocka” dem så med ursäkten att det förra kontot är så negativt så ska hon alltså ta bort det.
Jag undrar verkligen varför det kontot känns så negativt för henne? Den enda som åstadkommit all negativitet i hennes liv är ju hon. Ingen annan har begått hennes brott ÅT henne.

Men hon har fått en förfrågan om hon vill samarbeta med ett klädföretag – de har 23 följare på Insta just nu och vill kanske inte slå sig i på den svenska marknaden – men om de vill det så är det nog fan bättre att fronta med Tjocka Hetsätarkatten före att fronta med krim-Catten.
Do your research people!!!

cat

6 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag var blockad på hennes gamla insta. Å hon har blockat mig nu igen. Så din teori håller inte tyvärr!

    Tror du att det är en seriös förfrågan? Jag tolkar det som spam, alternativt försök till scam.

      Förmodligen. Vore ju trevlig som omväxling om Catten blev lite blåst nån gång.. =)

    #welikehashtags

    Jag kan inte låta bli att fundera över hur hon försörjer sig numera…. ?

      Hennes mamma betalar hennes hyra och kostnaderna för hennes bil. Hon jobbar inte så får ingen lön. Hon pluggar på komvux men får inte CSN då hon har skitit i att betala tillbaka pengarna hon lånade sist hon pluggade på komvux. Hon får barnbidrag och underhåll från barnens pappor. Eventuellt även sjukersättning och/eller försörjningsstöd. Hon påstod själv att hon blivit sjukskriven för en tid sedan. Mycket talar dock för att hon fortfarande drar in pengar på bedrägerier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.