Where do I sign up?

Sindy & KnivMicke:

Knivis och Bladis ska tydligen få besök av en rysk tatuerare som ska gästspela i deras studio och efter era kommentarer var jag ju liksom tvungen att kika på hennes Instagramkonto och jag måste säga..

Jag har SVÅRT att bestämma mig för vilken av de här motiven jag vill ha inkarvade på min kropp… Man kan ju inte välja alla – då skulle man ju bli som en vandrande popblaska från tidigt 90-tal men kanske den översta ändå?
Intatuerad på ryggen – lite som en Ikeamanual – bara för mannen att följa så han vet vart han ska typ..

Hur bra som helst! Inte bara ett konstverk utan även praktisk!!

t2

t1  t3 t4 t5

42 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så jävla töntigt att bli upprörd över sex i olika konstformer?? Det är 2016, en del gillar sex, galet va?!

      Vem är upprörd?

        Folk tydligen? Kommentarer i andra inlägg kallade henne för misogyn osv.

        Ingen tvingas att ha hennes motiv på kroppen, låt folk göra som dom vill utan att döma?

      Håller helt med dig.

      Kanske mer töntigt annars att tatuera in sådana bilder på sin kropp, vare sig man gillar sex eller inte. Man får ju hoppas att iaf småbarnsföräldrar har vett att låta bli det, ja andra också!

    Lysande! Låt folk tatuera in det… och sen kan de komma till mig (om jag utbildar mig inom laser)… när de tagit sitt förnuft till fånga/nyktrat till…så ska jag ta bort tatueringarna.

    Vilken normalbegåvad och nykter människa skulle vilja ha dylika tatueringar?

    Samt… hade jag varit ung och på ”jakt”… hade jag lagt benen på ryggen om jag såg sådana här tatueringar på mitt ”offer”.

    Känns som att micke och den ryska tjejen kommer passa finfint ihop – ingen av dem kan rita raka linjer.

    Är hon specialiserad på leverfläckar?

    WTF… Visst att man kan gilla sex, men tatuerar man in porr på kroppen då? Alltså…

    Fast ingen av dom här målningarna är ritade som tatueringar. Många tatuerare ritar och målar konst vid sidan om för att utveckla sig. Så ni kan vara lugna haha.

    Frågan är om denne tatuerare har arbetstillstånd för att få verka i Sverige?

    Ryssland tillhör inte EU. Right?

    Är inte detta hennes teckningar/målningar/skisser eller vad det nu heter. Jag förstod inte detta som tatueringar. Jag tycker motiven är SKITFULA ochjag räknar mig nog som rätt pryd, men fattar inte hur folk kan gå bananas och kalla det vidrigt mm. Herregud.

    Jag är väldigt ”opryd”, och har absolut inga problem med att prata om sex eller att konsten jag har hemma i viss mån är sexuell.
    Jag skulle dock aldrig anställa en arbetstagare med tatueringar med det motivet! Är iofs av uppfattningen att alla oavsett motiv borde tänka sig för innan man tatuerar sig både rörande motiv och placeringen, vissa motiv bör man dock tänka lite extra på innan man förevigar det på sin kropp.

    Jag tyckte bilderna va härliga! Kanske inget jag själv skulle tatuera men skulle inte se ner på nån annan som gjorde de 🙂

      good for you!

    Bladis?

      Här på bloggen får alla smeknamn. =)
      Du kan få kallas Paty P om du vill..

        Nej nej Patruska ÄR ju mitt smeknamn (The real Patruska dessutom) men jag undrade var bladis kom ifrån men jag kom på sen att hon har ett majablad (blad? Löv?Är inte så bevandrad inom marijuana) intatuerat.

          Den var faktiskt knepig.
          Det heter ju blad då det sitter kvar på plantan/trädet o.s.v, och löv då det trillat av.
          Man brukar ju säga majablad, men man brukar ju aldrig se någon planta på avbildningar (tatueringar, motiv på kläder, smycken m.m.) av det, så då borde det ju rimligtvis heta majalöv… vilket jag tycker låter jättekonstigt!
          Nu har jag inte sett denna tatuering, men om det bara är ett löv så röstar jag för påbyggnad av motivet med iallafall en del av plantan så att man kan få kalla det majablad. Alternativt ta bort hela bladet/lövet och tatuera in en björk istället, det tycker jag vore betydligt finare. 😉

          På rövva!

    Ja vill någon tatuera det och även betala för ”konstverken” så fine – bara det är nyktra och myndiga kunder.

    Själv skulle jag vilja ha en under foten om jag vore absolut tvungen 😉

    Ha ha, tittade bara på bilderna och trodde det var Lady Dahmers konst. Tänkte att oj vad smala rumpor hon börjat rita 🙂

    Jag tycker inte att de passar som tatueringsmotiv, inte p.g.a. motivet utan för att de ser ut att passa mer som… tavlor? När jag tänker tatueringsmotiv tänker jag objekt som är färdiga i kanten eller hur sjutton jag ska förklara det. Dessa passar som (porriga) tavlor men inte som tatueringar. Jaja. Jag har inte fått ligga på 4 månader och blev lite upphetsad nu :’D

    …är iofs på mobilen, men jag kan faan inte lokalisera något rövhål på näst sista bilden…

    Kommer ha förstoppningsmardrömmar i flera veckor.

      Jag kan inte heller hitta något! Om det inte är röven fingrarna är i, men isf är ju bilden grovt felmålad, rent anatomiskt sett… Kanske vi som är blinda bara?

      Där är ett rövhål! Om ni tittar på det lite ljusgrå till höger om där handen är ser ni lite veck typ. Skulle tro att det är vad ni letar efter!

    Vem vill inte ha en Donald Trump-inspirerad tatuering alá andra bilden ”grab her by the pussy”

    Fast det här är ju faktiskt ganska orättvist mot tatueraren..om man går in på hennes Kungsgatan så ser man ju tydligt att det där bara är skisser och inget som hon tatuerar in på någon. Och kollar man igenom hennes bilder på ig så ser man faktiskt att hon är duktig och har gjort många fina tatueringar. Men det är klart, det är ju inget kul att visa upp dom fina sakerna hon gjort, man måste ju visa dom ”fulaste” och mest uppseendeväckande alstren..annars blir det ju ingen diskussion?

      * går in på hennes instagram ska det ju stå såklart och inte Kungsgatan hahaha.

      Håller med till en viss del, men jag har själv mycket tatueringar och de tatuerare jag varit till (både i Sverige och utomlands) så har de flesta en konstnärlig talang! Och innan ngn hoppar på mig så JA det ligger i betraktarens ögon! Men denne tatuerare saknar i mina ögon VERKLIGEN det konstnärliga!! Likaså Micke, bara massa taffliga teckningar!!

    Hahaha CamCam, kan inte annat än att älska ditt sätt att skriva på! Älskar manual-idén ?

    Vad exakt föreställer översta bilden? Ser en penis i vänster kant men förstår mig inte på vad det andra ska föreställa. ?

      En tjej som blir tagen bakifrån.

    Är Sindy Bladis? Detta har jag missat totalt, varför kallas hon för Bladis?

    Hjälp..hoppas inte många kommer tatuera in sådana motiv på sina kroppar och gå runt och visa upp porrbilder, känns lite över gränsen och inte helt sunt. Skrämmande..

    Fan vad fult. Reagerar man inte över det har man ingen smak. Ingen romantiker där inte. Nej det gillar jag inte bara osmakligt blä!!

    Måste säga att de två sista brister lite i försöken att anatomiskt korrekt avbilda en hand. Hen kanske borde träna lite kroki innan hen karvar in sina alster på folks kroppar?

    Gillar ändå den på hennes insta där en man blir huggen i låret av en flisig tårtspade bäst.

    Jag stör mig endast på alla de svarta prickarna.

      Stilen kallas dotwork.

        Tack för info, då är det en stil som inte tilltalar mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.