Vad är mindre seriöst än att ”dejta”?

Dessie:

dejt

Dessan svarar på lite frågor på sin blogg och en av dem handlar om huruvida hon dejtar någon.
NEJ – jag dejtar ingen.
JA – jag har träffat någon.

För mig är detta varandras raka motsatser.
Dejta är väl med minst seriösa man kan göra med en annan människa när man har ett intresse utöver ren vänskap om man inte är KKs?
Kan det vara så det ligger till?
De umgås och har funnit ett intresse i varandra men de dejtar inte…..fööööör att de bara ligger med varandra?
Ja, då dejtar man så klart inte.

Säger man inte mer än så här så får man räkna med att jag kommer spåna fram mina egna teorier, så är det bara.. =)

21 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men spelar du dum nu bara för att ha något att skriva om? Hon dejtar ingen men hon har träffat en som hon pratar med kanske på sms, telefon men ingen hon går ut och träffar. Sluta göra onödiga inlägg

      Fast det står ju klart och tydligt att dom umgås.

      O hur vet du vem hon träffar. Jag tycker hon är omogen o ganska ego. Tjänar visst bra på bloggen men den är inget bra. Märkt att vissa kända bloggare gnäller mer o mer på läsarna o det inget trevligt. Så många har nog slutat läsa bloggen. Hon kommer ju fortsätta så länge det ger bra med pengar. Inte ok om dom bråkar för mycket med henne men kan ju vara långa uppehåll. Jag förstår mej inte riktigt på henne. Men det kanske är meningen. ganska knepig.

        Kollar man hennes snapchat så är det tydligt att hon träffar snubben från paris.

    Eller så träffas dom ibland, trivs i varandras sällskap men vill inte sätta en stämpel på det? Det behöver inte vara mer avancerat än så. Jag gillar den här bloggen men tycker att alla inlägg om Dessie skrivs med en nedlåtande underton. Låt tjejen få leva för tusan.

      Ja för att detta inlägg tar verkligen bort rätten att hon ska få leva…vad är det för fel på folk…

        Din kommentar får dig att framstå dummare än vad du förhoppningsvis är. Givetvis tar inte detta inlägg bort hennes rätt att leva. Men ALLT Dessie gör ifrågasätts i den här bloggen. Hade någon annan bloggare valt att gå ut med att hen träffar någon men valt att inte kalla det dejting hade det antagligen inte gjorts ett eget inlägg om det. Tycker bara det är tråkigt att tjejen inte kan få leva sitt liv som hon vill utan att bli ifrågasatt.

    Ja det där lät väldigt förvirrande måste jag säga. Men måste betyda att dejta för henne är typ att vara ihop/ha ett förhållande?

    Dejta för mig är att gå ut och äta eller gå på bio – helt enkelt bestämma en träff och träffas på stan. Jag tolkar det som att Dessan träffar denna personen i deras hem i stället och trivs i varandras sällskap. Men ja, man kan väl lika gärna säga att de dejtar.

    Man kan tolka det på ilika sätt! Hon kan ju mena att hon inte dejtar någon/andra för att hon träffar någon.

    Ne, nu gör du dig dummare än vad du är. Tycker det är ganska uppenbart hur Dessie menar.

    Hon har nyligen separerat och slickat fortfarande sina sår och är inte redo att inleda någon ny relation än. Trots detta har hon träffat någon som hon har fattat tycke för. Men pga det jag skrev i tidigare mening är hon inte redo att dejta honom, men vill ändå umgås med honom för att hon och han båda trivs i varandras sällskap.

    Om man dejtar någon innebär det att man träffar någon för att eventuellt utveckla relationen till en romantisk sådan. Det är hon inte intresserad av just nu. Därav hålls det på det vänskapliga planet tills vidare.

    Inte det svårt att förstå om man inte läser för att missuppfatta eller går in med viljan att spekulera.

      Fast dessie har påstått att det har varit slut med Simon ända sen jag började läsa bloggar igen, och det var i våras. hon har till och med fått det att verka som att dom inte bor tillsammans.

        Ja men sjutton gubbar. Det kanske har varit för jobbigt för henne att ta upp i bloggen?
        Hon kanske bara inte har velat dela med sig av allt till 100%?
        Måste hon det eller kan du förmå dig att klämma fram lite förståelse för att hon inte har velat berätta precis allt med en gång?

        Om bloggare delar med sig för mycket så klagar folk. Om bloggare delar med sig för lite så klagar folk.

        Jag är unte helt säker på vad du menar att den exakta tidpunkten för deras uppbrott har med saken att göra.. men i våras var inte för så väldigt länge sedan. Om det nu är det du menar.
        Inget konstigt alls att Dessie inte vill inleda ett nytt förhållande än även om det så var i våras, i somras eller en vecka sen som de gjorde slut.

        Seriöst people. Ni måste tagga ner mot Dessie.

          Jag har förståelse. Men det är svårt att vara fullt förstående när hon pratar om att dom har gjort slut i 6månader. Och sen helt plötsligt så är det en färsk sak som skedde i dagarna. Det ansvaret får hon ta själv och ska inte läggas på ifrågasättande bloggläsare. Hade hon inte ändrat sin historia hit och dit så skulle inte någon undra eller ställa sig tvivlande till varenda inlägg hon gör eller sanningshalten i det. I andras ögon verkar hon nästan lite skenhelig. Och det är hon själv som målar upp den bilden.

          Jag har aldrig varit uppåttaggad om dessie så det finns inget att tagga ner.

          Och om du inte förstår något så kan du ju vänligt fråga.

          Har du någon förståelse för att 95% av dessies läsare ifrågasätter, tvivlar och försöker analysera henne med tanke på hur hon målar ut sig själv till att vara en oärlig människa i sin blogg och som inte är konsekvent i saker hon berättar?

            Trots att jag inte följer hennes blogg så har jag trots det inte haft svårt att förstå på ett ungefär hur uppbrottet mellan henne och Simon har sett ut.

            Simon bodde kvar även efter att de båda kommit fram till att det bästa vore att separera. Kanske för att de inte ville göra något drastiskt i hopp om att de skulle hitta tillbaka till varandra. Kanske för att Simon behövde tid för att ordna med eget boende. Kanske för att det var vad som fungerade bäst att göra för dem som familj.

            Kanske valde Dessie att inte berätta om det här för att hon viste hur mycket folk skulle börja spekulera och tycka till och hon kanske inte ville ha folks åsikter om saken. Det var väl för känsligt, för privat och för oklart för att dela med sig av.

            Det hade i det här läget förmodligen blivit fel enligt er läras hur hon än hade gjort. Hade hon berättat om den förmodligen väldigt förvirrade situationen där saker säker ändrades många gånger under uppbrottet gång, så hade ni läsare garanterat klagat på det istället. Och det viset hon förmodligen mycket väl och valde därför att under denna förmodligen väldigt jobbiga period ge er så lite som möjligt att tycka till om och klaga på. Man kanske inte orkar höra främlingar åsikter och ofta elaka kommentarer när man håller på att separera och splittra sin familj.

            I det här läget antar jag att Dessie valde att göra det så lätt och smärtfritt som möjligt för sig själv. Och med all rätt. Som läsare borde man försöka visa empati snarare än bli sur fär att hon inte berättat precis hur allt har legat till. Som läsare borde man kunna ha förståelse för varför hon inte gjorde det. Hennes rätt att vilja skydda sig själv i en situation där hon förmodligen mådde fruktansvärt dåligt och var väldigt sårbar står faktiskt över alla surpuppsläsare som anser att de ska få hela historien berättad för sig, annars ska hon minsann få skit!

            Jag själv, för inte alls så länge sedan, var en sån som fann njutning och underhållning i att spekulera kring och tycka till om bloggare och deras liv. Framförallt Tyra.
            Folk som kommenterar här fick mig dock att inse att det inte är ett sunt beteende. Det är inte sunt att lägga energi och tid på att oja sig över en människa som man inte ens känner. Hur folk spekulerar kring tex Bella här inne kan ibland få mig att tappa hakan. Jag förstår varför folk gör såhär. Men det är fortfarande inte sunt och många gånger går det helt över gränsen för vad som är okej. Jag skäms som bara tusan för att jag en gång var en av dessa spekulerade tyckatillare. Men jag lärde mig att jag faktiskt inte vill vara ett rövhål utan förståelse för att bloggarna är människor som även de blir sårade när de blir hackade på, att de inte förtjänar att bli hackade på för att de ”inte berättar allt” eller bloggar dåligt och allt vad det är. Samt att man faktiskt kan framföra kritik på ett bra och schysst sätt med förståelse som grund. Så som många skriver här inne om en del bloggare tror jag aldrig för mitt liv att de hade uttryck sig till en vän eller bekant. Varför det är så tåls att fundera på. Men problemet är att folk inte gör det utan bara fortsätter tycka till om saker de inte vet något om, spekulera fram fantasier om bloggarnas liv och relationer och spy ur sig otrevliga saker. Det är faktiskt helt absurt.

    Pga att Dessie har vissa problem med ordförståelse så är det inte mycket vits med att detaljanalysera det hon skriver.

    I troligen samma blogginlägg (15 eller 16 nov) fanns en kommentar från en THE REAL HMM som skrev hos Kissie: ”Konstigt att din nya invandrarkille inte tröstar dig längre, eller varade det bara två nätter? haha”. Detta är väl inte den riktiga Hmm som skrivit, utan den förbannade kopian? Jag skulle gärna vilja veta vad riktiga Hmm tycker om detta och först tvekade jag att dela upplysningen, för att undvika att Hmm börjar jaga runt på massa bloggar och försöka motverka kopians kampanjer mot henne. De flesta ser nog vem som är vem i kommentarsfälten ändå.

    En gång till: Kom ihåg Micahs födelsedag, lördag 19 nov och gå in på hennes blogg och gratulera. Det skulle nog glädja henne.

      Jag skrev fel blogg. Det var i DESSIES blogg där en som kallade sig för The real Hmm skrev. DESSIE inte Kissie!

        … inlägget hos Dessie heter ”Monday, and back in Sweden”, 15 nov. Det verkar som den riktiga Hmm känner till attentatsförsöket från kopian i Dessies kommentarsfält.

    Man kan ha träffat nån man fattat tycke för men som man inte känner sig redo att dejta.

    Hon verkar gilla att vara ”luddig” den där Dessie :D.
    Men det kanske är såhärr..
    1) Hon kanske är ihop så dom dejtar inte längre?
    Eller 2) Hon träffar någon som kompis och inte som att dejta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.