Man lär sig så himla mycket på heminredningsbloggar.

Bilderna ska vara spontana, snygga och så. Det viktiga ska hamna i fokus. Kolla bara på min fantastiska tavla, ”Naken dam med svan”. Allt runt omkring är oviktigt, men helt normalt… så där som vi alltid har det här hemma. Men just tavlan är viktig i denna inredningsbilden. Så Ni förstår. Dock kan jag inte klämma in någon AD-link… för jag har ärvt tavlan av mina föräldrar… som hade den hängandes på gästtoaletten i Sundbyholm, en gång i tiden.

Såååå…. det är tavlan som är i fokus!

tavla

Over and out/Camimami

16 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Alltså jag har förstått att du har en alldeles ovanligt bra smak när det kommer till skor, tänker på guldklövarna. Fattar inte att du sålde dem.
  Men är de där äkta Louboutin…..?

  *vill ha*

   Glömde mitt nick i rena ivern. 😳 😀

  Självklart inte… TROR jag! Så korkad är jag inte att jag skulle lägga MÅNGA tusentals kronor på pjuck.
  Faktum är att jag inte vet vart de kommer ifrån. Jag hittade dem på vinden för en stund sedan, när vi bar ner alla julgrejor. Vet inte hur länge de legat där… i små påsar i en skolåda.

   Tror och tror, hoppades så att du kunde sälja dem till mig för en billigare penning. 😉

   Sedan så raserade du nu min tilltro till din skokunskap en smula då du kan få ett helt på nya Louboutin för ca 1000 kr och för att det är värt en slant för mig med bekväma skor för att slippa skoskav. 😀

    Åh kära nån, var hittar du Louboutins för 1000 spänn? De billigaste ligger ju på 4…

     Tricket är att hitta en outlet. 😉 🙂

    De är ju sjukt obekväma ? Jag köpte ett par förra året för 5000 kr, har supersmala fötter och ändå är de så obekväma ochklämmer. Ändå säljer jag dem inte utan de står och är fina i minWalk-in . Däremot har jag massa valentino rockstud som är så bekväma! Om någon nu vill lyxa till det med skor man faktiskt kan ha kul i 🙂

     Hepp då kanske jag bara haft tur med den modellen jag har. för jag vågar nästan lova att ingen får skoskav så lätt som jag. En ballerina till sommaren utan strumpor har jag inte hittat än i denna dag som funkar.

     Ska lägga Valentino på minnet. Tack för tipps. 🙂

  Du som brukar skriva så mycket om reklam och hur bloggare misslyckas med hur de ska märka sina inlägg…

  Läs här -> http://www.monasuniversum.se/det-har-med-reklam-i-bloggar-las-och-lar/

  Känns dom om att du och många andra hugger på vissa bloggare i onödan som faktiskt vet hur det får gå till och inte!

  Och Tack Monis för att du förtydligar för de som inte vet!

   Men Mona brukade ju ALDRIG märka sina inlägg med reklam så hon är ju ett rätt dåligt exempel… Hennes egna produkter har varit flitigt omnämnda utan någon som helst reklam-märkning.

   Men bra att hon gått kurs nu så det blir rätt framöver. 🙂

  Vad många som har liknande inredning i blogg värden tex marmorbordet o utplacerade småvaser etc i guldfärg o sen dunlampan. Lite mer fantasi kan man väll ha. Något jag märkt hur dyra en del begagnade mattor är på blocket. Behöver nya o en del tar mer för en begagnad från IKEA änn vad den nya kostar fräckt!.

  Är det konstnären Lars Norrman som har gjort detta porträtt med denna nakna dam med svan?

   Helt rätt.
   En riktigt snygg donna. 🙂

   Tack…

   Visste att det var ngt på N…

   Moa

  Lite Ernst över de där ”skostället” helt oförståeligt o opraktiskt. 😉

  Tips för att kunna briljera kring din tavla är att läsa om myten Leda och svanen. Extremt återkommande motiv i konsthistorian och som alla myter var det en täckmantel för att få måla nakna kvinnokroppar.

  https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Leda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *