What I am talking about?

Angelica Blick:

blick

Se!
Det är ju det här jag har pratat om hela tiden!
Over kneestövlar som inte vill stanna uppe utan som korvar sig kring benen likt två trötta förhudar.

Blicken är förmodligen den första som faktiskt promenerar omkring i sina stövlar och vips – korvikorvikorv!

 

42 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kan vi snälla prata om Kenzs och hennes provocerande tjat om att allt är så dyrt? Renoveringen av nya lägenheten är såå dyr, och nu kan de inte köpa det golv de vill ha för att det är för dyrt (195 000) och JA, för mig som vanlig Svensson är ju det en årslön liksom. Men blir det inte konstigt när hon tjänar seriöst 1 miljon i månaden? Det var som när hon vädjade till bloggläsarna om att hjälpa hennes mamma och lillebror med en lägenhet. Man ba; jaa för det är ju inte obvious alls att den som har störst möjlighet både ekonomiskt och kontaktmässigt att hjälpa till är du…..

    Jag vill inte tro att jag är knäpp som tänker såhär!

      Men bara för att hon tjänar bra just nu så behöver ju inte det betyda att hon vill kasta pengar omkring sig?

        Öh va? Vad menar du med just nu? Tjänat stort och bra har hon ju gjort stadigt sedan typ 2011, menar du att det är på nedgång nu när bloggen, hennes instagram och hennes företag bara går bättre och bättre?
        .
        Tänker liksom inte heller att en lägenhetsrenovering är att strö pengar runt sig.. Hon verkar ju vara restrektiv med vad hon lägger pengar på, därför blir jag förvånad över att hon inte ens känner att hon kan köpa det golvet hon vill ha när hon har de pengarna hon har.

        Men som sagt! Jag fattar ju att det säger mer om mig som reagerar över huvud taget haha, jag var bara nyfiken på om någon annan tänker likadant

          Jag funderar på om återhållsamheten med pengarna kan ha något att göra med det faktum att Kenza och Aleks med stor sannolikhet delar på kostnaderna för lägenheten, bröllopet och övriga inköp som möbler, mat osv. Vilket måste bli en enorm summa då de renoverar lägenhet och planerar bröllop.

          Jag har iallafall fått intrycket av att Kenza inte är den som betalar för allt när det kommer till deras vardag, utan att de splittar lika. Jag tror av rätt självklara orsaker att Aleks inte riktigt har samma budjet och ekonomi som Kenza har, vilket kanske kan förklara varför de inte är sugna att lägga nästan 200 000 på nya golv. Kenza må ha råd att lägga den summan på golv, men om Aleks är lika delaktig i deras lägenhetsköp och de splittar på alla kostnader så tror jag inte han är lika sugen att lägga den summan på en rätt onödig sak.

            En fråga, vem fan är sugen på att betala 200 lax på ett jävla golv haha. Jag är typ en sådan som skulle kunna köpa golvet, ha de en dag och sedan få en stor spricka eller jack i de för ja tappar något tungt på de haha

            Team Jannike. Hade hellre haft stampad jord som golv än betalat 200 000 för det lol? Jag går, spiller och knullar på mitt golv, och vid finbesök lägger jag en matta över ba’ 🙂 Det är väl lite samma som att man inte lägger 10 kr på en app (ocker!) men tycker att en lax för en tröja är fullt rimligt, nästan lite billigt. You all know what I’m talking about, visst? :)snälla…..

          Jag sa aldrig att ”det är på nedgång”. Menade bara att hon just nu kan dra in en hel massa, men det kan börja gå neråt när som helst.

      Tjänar hon seriöst en miljon i månaden menar du?

        Nä, överdrev. Men 400 000 i månaden och hon tar ca 100 000 för ett instagramsamarbete…

          400 Jävla lax i månaden? Shiiiiit! Jag tjänar 320k om året. Fuck vad mycket stålar. Herregud vad exalterad jag blev nu 😉

          Men bara för att hon tjänar en viss summa i månaden så betyder inte det att hon tar ut det i lön. Hon har sagt att hon kan ta ut mycket mer i lön än vad hon gör men att hon väljer att låta pengarna ligga kvar i företagen.

            Exakt. Hennes företag kanske fakturerar för 400 000 men det är ju inte pengar rätt ner i fickan för Kenza.

      Det stör mig också, speciellt när jag nu på kul tittade vad hon fått för sin lägenhet, och såg att hon fått circa 800.000 mer för sin lägenheten än acceptpriset.
      Störde mig också på det där med hennes mamma och bror. Ja bostadsmarknaden här är SJUK och man kan inte bara köpa en lägenhet men hon borde med sina kontakter själv kunna hitta en bostad åt dem.

        VA?! orkar inte.. 195 000 är liksom som en bajskorv för henne

        Enligt Booli:

        23 nov 2016
        Såld
        2 rum, 44 m²
        73 756 kr/m²
        3 260 000 kr
        +365 000 kr (+12,6 %)

          Jag tjänade 1,2 milj på min etta utanför tullarna i Sthlm (2 års stigning).

          Det är så jag får ihop mestandels av mina kapital. Bostadsmarknaden i Stockholm är sjuk..såvida man inte själv är inne i den 🙂

          Den som gick för 300.000 mer än accept är ju dock en annan, enligt hemnet iaf så fick hon 800.000

      Jag håller med Elli här ovan, varför ska Kenza kasta pengar omkring sig bara för att hon tjänar mycket? Jag ser det snarare som att hon är ekonomisk och fortfarande har en sund inställning till pengar mm.

      Att hon fick ”800 000 kr över acceptpris” när hon sålde lägenheten är inget ovanligt i Sthlm. Det är inte direkt några pengar som hon får i sin hand och kan göra vad hon vill med. Hon har ju köpt en annan, mycket dyrare lägenhet som dessa pengar finansierat.

      Samma sak men IG-inlägg – hon får ju inte 100 000 kr i fickan bara för att ett inlägg hos henne kostar det. Visst hon tjänar mycket, men vad sjutton har vi med hennes ekonomi att göra och varför bli provocerad av att hon inte vill köpa ett dyrt golv till lägenheten? Konstigt resonemang tycker jag.

        Men vi vill ju bli provocerade! Vi vill bli provocerade! Vad sjutton har vi med någonting att göra som rör bloggarnas liv? Nada! Men vi älskart ändå. Tråkis 🙂

          Vill och vill. Visst vi följer, kommenterar och har åsikter om bloggare, men för mig var det ett nytt fenomen att bli provocerad av att någon INTE vill kasta pengar runt omkring sig. Men vi är alla olika och härligt är väl det ?

      Jag förstår verkligen inte detta tänket som du har! Varför ska hon inte få tycka att något är dyrt? Även om hon tjänar tre miljarder i månaden? Kräks på sånt tänk.

      Njae, jag förstår inte att du blir så provocerad. Tycker nog att det visar mer på Kenzas bakgrund och att hon faktiskt till viss del fortfarande har ”fötterna på jorden”. Hade varit mycket mer provocerande (och hon hade fått mer ”hat”) om hon hade skrivit typ ”200k för ett golv är ju ingenting för en miljonär som mig. Såå värt!” Hon vet väl att för de flesta i hennes läskrets är det rena fantasisummor.

    Det största problemet är väl att hon är barbent mitt i vintern.

      Faktiskt!!!!!

    Är det inte lite konstigt att Blondinbella svarar på kommentarer på sin blogg, samtidigt som hon är på ”dejt” med Odd?

      Hehe vi tänker likadant 🙂

      Hälften av Bellas kommentarer är inte från henne.

        Det var ju precis det sara syftade på ”anonym”

    Lite off topic men jag tycker det är lite intressant att Blondinbella är på dejt med Odd och samtidigt sitter och svarar ”Tack” på kommentarer 🙂 är dejten tråkig kanske? Vissa kommentarer är bara några minuter gamla…

      Jag tror inte att det är Bella själv som svarar

      Bella har nu sagt att hon svarade på kommentrarer när Odd var på toa…Vad är sanningshalten i det? 😉

    Kenza är också påväg till dubai i nästa månad! Börjar va fler bloggare som varit än inte nu senaste månaderna 🙂 *host* spons *host*

    Imorgon släpps Sofi Fahrmans designade kollektion av anteckningsböcker för bookbinders design. Påpekade i kommentar igår, när en av de fotade böckerna har mottot: If you snooze you loose”, att lose= förlora, loose=lös. Hon tog bort kommentar, sedan inlägg med bild på bok, och nu är den boken vänd från kameran (beige). Ska bli spännande att se om bookbinders ska försöka sälja en bok med felsyftning imorgon.

      Men hon har kommit på ett nytt talesätt fattar du väl! Med inkorrekt grammatik, för att tilltala kidsen! Innebörden bör bli något i stil med ”Om du försover dig är du lösaktig”. Eller vänta här nu, är det en subtil form av SLUTSHAMING vi har att göra med?!?

        ”Damn! You loose, wiggah.”

    Tant Graaf gör reklam på sin insta för stövlar som inte hasar ner. Samarbete, reklam osv har aldrig varit Maggans starka sida. Väntar med spänning tills någon vågar berätta sanningen om hur kåt, pigg och smal man verkligen blir av hennes piller ??

      Pillerna som Maggan ”tagit fram” är det hennes ex. Hedman som ligger bakom. Hon skrev mycket om andra liknande piller från Hedmans företag innan, detta gjorde hon för att hon ville vara snäll mot honom. Båda insåg dock snabbt att många av Maggans läsare är medelålders lättlurade damer. Vips, så hade Maggan ett ”eget” piller…

    Varför skriver du aldrig om nellie längre?

      Har för mig att det var juridiska problem på den fronten.

    På morgonen såg jag att Catrin Hedlund var med i den stora fb-gruppen Honey & the bees, där hon utan skam i kroppen marknadsförde sin blogg i flera inlägg i hopp om att få fler läsare.

    Lyckligtvis var gruppens admin väldigt snabb på att blockera henne när hon belystes om Catrins aktiviteter de senaste åren.
    Undra ifall Catrin kommer att skriva ännu ett snyftinlägg om näthat =o

      Du hann inte skärmdumpa va?

    You are talking about right things and i am pretty sure about it.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.