Det där med sanningar..

Anna Book:

boo2

bokeHär är en annan jämförelse jag fick av Susanne. Den är raka motsatsen till Bokens 2010 vs 2016. Märkligt.

Inledningsvis vill jag bara påpeka att det inte är Bokens vikt som ligger i fokus för de här inläggen utan hennes totala oförmåga att hålla sig till sanningen. Jag skulle aldrig kritisera någons vikt för kritiserandes skull – sånt sysslar jag inte med.
Hennes bild ”då och lite mindre då” som jag skrev om förra veckan togs ju till och med upp av ”Alla mina kamrater” (tack för det) och nu har hon gjort det igen.

Men den här gången skriver hon inte ”nu och då” utan briljerar med årtal – årtal som gör det ännu svårare för mig att tro på ett ord som kommer ut den här kvinnans mun eller tangentbord.
Bilden här ovan ska alltså enligt Boken visa henne 2010 och 2016. Problemet är bara att 2010 var hon med i ett program tillsammans med Mara Montazami som hette ”24 timmar” och då såg hon ut så här?

boo
Ni får tro vad ni vill men jag är rätt säker på att de bästa av kompression-tights, korsetter eller minimerande bh’ar kan åstadkomma det här resultatet.

Så varför kan inte Anna Book hålla sig till sanningen?

Tack för tips, Susanne!

 

14 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fast när under 2010 är bilderna tagna? I don’t know about you men jag hinner svulla mycket på ett år… 🙂

      Haha.. det kan vi nog alla men läs den här artikeln..
      http://www.expressen.se/noje/extra/anna-book-jag-har-fatt-livet-tillbaka/

      Tror inte det svullandes så mycket.. =)

    Måste påpeka att hennes grammatik är inte heller den bästa jag sett….

    Sett tyras nya header?

    Det där med kurvorna som hon skriver på instagram är bullshit, hon har opererat brösten i tv och även gjort annan plastikkirurgi.

      Gud ja, hennes ihoptiggda plastikoperation i TV.. Detta var år 2009 dessutom! Avsnittet finns fortfarande kvar, länk nedan:

      http://www.tv4.se/plastikkirurgerna/artiklar/anna-book-jag-%C3%A4r-inte-van-att-ha-s%C3%A5-h%C3%A4ngig-byst-4fbf7fc304bf725194001cab

        Hon har sagt på Periscope att hennes bröst är kvar trots viktnedgång och att det är konstigt. Hon har ju gjort bröstlyft och lagt in 375 silikon i båda brösten. Som om silikon skulle krympa om man bantar…

        Hon opererade även bort stora påsar på armarna och fettsög sig.

        På periscope har hon pratat om att när hon gått ner de sista 10 kilona ska hon fixa sin kropp med platikkirurgi. Att hon redan gjort det en gång nämner hon inget om. Kanske för att hon gick upp massa igen.

          Haha, hon är ju otroligt underhållande! Hur kan hon ”förneka” något som faktiskt finns dokumenterat? Och hon kan ju inte ha glömt att hon genomgått omfattande operationer och dansat naken i ett tv sänt program! ?? poppar popcorn, ser fram emot inlägg del 2 på detta från Cam!

          Från att opererat bort 3 kilo från varje bröst till att lägga in implantat, sen klaga på att brösten inte försvinner när hon går ner i vikt…nä inte när du går ner i vikt genom fettsugning. Enligt intervjun som camcam länka till ville hon ju ha större bröst för att hon är en sexuell person och har tydligen varit sen hon var liten?! Vem fan bedömer ett barn som sexuellt?? Börjar må riktigt illa!

            Kanske menade sexuellt nyfiken? På dagis visades det nog snoppar och snippor när jag var ung, på ett helt oskyldigt och barnsligt sätt.

    Hon är så rolig den där Anna. Hälften av tiden förstår man inte vad hon menar, och den andra tiden är man bara förundrad över hur mycket hon kan leva i en fantasivärld..

    Hon har nog lika bra minne som mig ☺️
    Kan ärligt talat säga att jag blandar ihop årtal ofta – men å andra sidan brukar jag undvika att ”årsbestämma” minnen officiellt 😉

    Tack för tipset Susanne?! Jag var ju för fan först med den! Får väl bjuda på den pga feminism… 😉

    http://www.expressen.se/noje/extra/anna-book-jag-ska-rida-in-pa-en-stor-hast
    2010 står det att hon låg i koma i 3 timmar vilket senare blev 3 dagar 2016, svårt med tidsuppfattning?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.