Hon åkte ut med huvudet före..

Catrin Hedlund:

bee6

bee3 bee4 bee5  bee7 bee88

bee2

Det är inte bara bloggportaler som sparkar ut Catten Av Tälje med huvudet före utan även den stora Facebookgruppen ”Honeys and the Bees” har tydligt markerat att de inte vill ha Catrin som medlem.
Efter att hon spammat ner sidan med inlägg var det någon som uppmärksammade administratörerna på vem Catten är och säker även berättat om hur hon använt just Facebook som ett verktyg i sina bedrägerier.

Cattens ”Tack för insläpp” varade inte så länge utan nu är det snarare jag och alla andra medlemmar som säger ”tack för utspark”!!

När ska hon lära sig? Ingen vill ha med henne att göra..

bee

Tack för tips, Bla Bla! =)

19 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    http://www.expressen.se/nyheter/kronofogden-beslagtog-eklunds-pengar/

    Något att tänka på för dem som blivit lurade på pengar av Catrin, för att åtminstone ha en chans att få tillbaka lite av sina pengar.

      Vad är det du menar att de ska tänka på? Att tipsa kronofogden om Catrin av någon anledning tilldöms ett skadestånd?

        Skadestånd är väl ej utmätningsbart

          Nej, men ersättning från försäkringsbolag är det vilket är vad Eklund fått.

            Du har givetvis rätt. Jag skrev fel.

        På samma sätt som Eklunds brottsoffer haft koll på när han fått in pengar (av vilket slag det vara må) kan kanske hennes brottsoffer hålla ögonen öppna på om hon får in pengar nånstans ifrån och tipsa KFM. Inte mera komplicerat än så. Hon säger ju att hon kan få jobb hur lätt som helst. Då blir det utmätning på lönen.

    Vad är honey and The bees för grupp? Alltså, vad ”går den ut på”?

      Någon fjortisgrupp med folk som berättar om sina fjortisproblem, live:ar när de fyller läppar, berättar om alla sina skönhetsingrepp och majoritet av tjejer på 14-16 år kände jag. Njae, ingenstans för mig 🙂 Kände mig dummare, yngre och trögare efter att jag gick med!

        Fast det finns mer än bara det du beskrev? Det är ju trots allt över 70k medlemmar och du ser knappast alla inlägg i flödet.

        En bra sluten sida för tjejer!

        Även dessie är med där :’)

      Skitgrupp som bara handlar om det yttre. Vill man ha vettig hjälp ska man prata med vuxna inte med medlemmarna där.

    Texten som inleds med ”Jag såg precis att Catrin Hedlund är med i gruppen…”, är det en kommentar, ett inlägg, ett privat meddelande till en administratör…?

    Fick kisa och scrolla runt lite bland bilderna för att förstå vad det var för ställe Catten skrev på. Det problemet hade inte funnits med en lite mer beskrivande ”ingress,” eller att vissa av bilderna helt enkelt dök upp längre ned i inlägget…

    Just sayin’.

    Hennes son har snapchat med bara henne o två pers till och så sprider puckot vidare bilden till 75000 främlingar i gruppen *facepalm*

    Helt ärligt så tycker jag denna häxjakt på Catten börjar bli för mycket.
    Hon är uppenbarligen inte frisk och mår med största sannolikhet väldigt dåligt. 🙁
    Visst, man ska inte lura av folk pengar, men finns värre eko-brottslingar än Catten att skriva om.

      Hon verkar ju INTE må dåligt, inte på något vis. Hon visar ingen ånger alls, vilket är obehagligt. Hon verkar vara helt avstängd, och det är inte synd om henne på någon punkt alls. Hon är äcklig.

        Men bara för att man inte vältrar ut sitt välmående på nätet betyder det inte att man mår bra!
        Någonting har ju fått henne att göra såhär från början, djup ekonomisk knipa eller något annat, det vet ju varken jag eller någon annan. Men bakom varje människa finns ju en historia.

        Jag känner inte henne, skulle varken kalla henne en bra människa eller äcklig.

        Tycker även synd om hennes barn som kan läsa om allt det här i framtiden på nätet, speciellt om hon någongång skulle ordna upp sitt liv och vilja gå vidare.

          Det är hon själv som väljer att fläka ut sig till allmän beskådning, tyvärr även sina barn. Ansvaret ligger på henne och ingen annan. ”Drevet” mot henne hade varit väldigt lätt att åtgärda – bara att stänga av sina sociala medier, taaaadaaaaaaa! Men eftersom människan är mer uppmärksamhetskåt än THK verkar vara hungrig så lär det inte ske. Hellre ökänd än okänd!

    Nu har hon börjat med adlinks utan att märka ut inläggen som reklam. En borde ju tycka att någon som snart blir åtalad igen skulle vara extra noga med att göra allt enligt alla lagar och konstens regler…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.