Ödmjuka Boken blockar vidare..

Anna Book:

bok

Allas vår ödmjuka Queen B – Anna Book – blockerar vidare på Instagram.
Min läsare Daniela lämnade den här kommentaren.
Tror ni den fick vara kvar och tror ni Dani blev blockad?
Svaret är ja – ja – och ja.

Om ni undrar över det tredje ja’et så var det svar på frågan om Anna Book kommer återgå till att gråta om Melodifestivalen nu när Stjärnhoppningen är över. 
Det kan ni fathajja att hon kommer!!

Om ni glömt bort hur det lät så kommer här en liten påminnelse:

Tack för tips, Daniela!

24 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Svaret på första frågan borde väl då vara nej…eller? 😉

    När det gäller Mello så haft hon väl rätt till att vara bitter efteråt!
    Dock hade ju inte låten haft en chans ändå, så hur hon trodde hon skulle vinna/gå vidare är ju frågan 😮

      Enligt henne är det nog Schrödingers låt nu, och ser man på den filosofin som en ödmjuk optimist så hade den såklart vunnit!

        🙂 Sant!

    Kan vi inte ge henne smeknamnet Anna block istället? Mkt bättre än hennes egna Queen b liksom ?

      Hahaha! Jaa!

      Eller som någon skrev i ett annat inlägg ~ Anna Stolledano Took ~

        Hahahah! Bästa smeknamnet!

          Anna stolledano bloock

        Jag fattar inte 😛 ?

          stolle och tok ?

      Anna Block. Hahahah.
      Följer inte henne mer än här, samt media. Går ju inte att undgå. Verkar ha svårt att ta konstruktiv kritik. Det jag reagerar på med många bloggare är att de ve verkar ha lite problem med självdistansen. Gillar när man kan skratta åt sig själv.
      kramisar

    Off topic och risk för att låta som världens mest cyniska person.
    Men är jag ensam om att det känns som att Blondinbella skriver om allt jobb med LCC de gör på New York resan för att kunna dra av den som konferens? Att hon nämner att de planerar mål för LCC på restaurangen och nämner alla möten, när det ändå (enligt mig) ser ut att vara mer av en nöjesresa med shopping och festande.

      Jag håller med! Som när Bella och någon till skulle gå runt på stan och leta inspiration till förpackningar och dylikt i ett par timmar. Låter mer som turistande i mina öron.

      Jo, jag tänkte samma sak… Hon har varit övertydlig med vad de gör varje dag samt nämnt förmånsbeskattning och vad de anställda betalar själva flera gånger. Hon är säkert medveten om att Skatteverket har stenkoll på henne.

        Samtidigt enligt skatteverket så måste tiden man arbetar under konferensen vara 6 timmar per dag, tvekar ju på att BB har planer för hur de ska arbeta 6 timmar per dag, och tror inte skatteverket godkänner ”leta efter inspiration till förpackningar” som en acceptabel sak att göra hela dagen, när man bara kan söka online på samma märken. Plus att nöje inte får ha en framträdande roll under resan, vilket jag kan tycka den har när alla anställda får en shoppingdag och går ut på PhD på kvällarna

      Håller med. När hon började prata om denna resa fick jag intrycket att det var en nöjesresa för att de nått budgetmål. Först nu under resan nämner hon att det ska jobbas. Märkligt, låter som efterhandskonstruktioner i mina öron. Vore intressant att se en tidslinje med hur resan har målats upp i hennes blogg från då den först nämndes, tills nu när de är där.

    Tycker Anna var duktig på hoppningen och ibland är hon lite rolig och charmig men detta att blocka hmm…Men asså hur pinsamt att KÖPA följare som vissa bloggerskor verkar göra. Såg att någon som igår tappat plötsligt idag har typ tvåtusen fler följare hmm…antagligen för att få fler samarbetspartners och mer status men ack så pinsamt. Omoraliskt och oärligt om något!

      Väldigt vanligt. Många som har 40 000 följare men bara en kommentar på bilder om ens någon men det tänker de inte på eller de som vaknar upp en morgon med 10 000st fler läsare. Skrattar alltid åt det. Har bloggaren/instagrammaren vunnit något stort som mello så tror jag på en stor ökning över en natt men slöade hen hemma i soffan och de 10 000 st magiskt bara dök upp är det köpt.

        Ja visst skrattar man åt det. Kan förstå om någon vunnit mello att då få tvåtusen fler följare på några timmar men så var det inte i detta fall haha, gällde en som brukar omskrivas här…hmm inte särskilt ärligt…men vem vet…iaf oschysst mot företagen som de får samarbeten med om de har köpta följare, tror inte många ftg kollar upp sånt.

    Alltså jag förstår inte…hennes låt diskades för att bidraget redan varit med i Mello (eller kompositionen i Eurovision), men Mollys låt hade ju bara spelats på radio innan, dvs inte varit med i Mello eller Euruvision. Förstår inte hur hon kan jämföra det? Det är ju olika saker

      De får ju inte ha varit offentliga innan det är dags för Mello…

    Tips:

    BB skriver i produktbeskrivning för ”The Cure Quick Dry Volumizing Lotion” (http://www.apotea.se/the-cure-quick-dry-volumizing-lotion-125-ml) att produkten är sulfatfri. Det är sant, den är det. Men problemet är att den inte ens kan innehålla sulfater som är till för att rengöra och sköljas av. Och denna produkt är en leave-in.

      Ungefär som när de tutar på glutenfri-hornet för produkter som typ flaskvatten och gurka. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.