8 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag trodde att jag skulle få läsa ett smaskigt ”en kriminells bekännelse-inlägg” när jag såg det där IG-inlägget för några dagar sedan. Men min besvikelse hade inga gränser när jag läste att det handlade om coca-cola. Coca-f*cking-cola! ?

    OT: Skriver här också så att det inte begravs i det andra kommentarsfältet!

    Snälla Camilla censurera tjejens ansikte i inlägget om Adde. Måste varit hemskt för henne att bli uthängd på det sättet av sitt ex för att sedan hamna på en av Sveriges mest lästa bloggar.
    Hon har ju trots allt varit med om ett övergrepp som hon själv kanske inte ens känner till och får nu reda på det tillsammans med allmänheten. Jag försöker sätta mig in i sitsen och jag hade blivit helt förstörd…
    Och även om hon nu skulle vara okej med allt det här (doubt it) så finns det ju faktiskt en risk att den här Addes små rabiata minions på något sätt söker upp henne eller liknande. Känns inte som något gott kan komma från det.

    Förstår att du inte menade något illa med att publicera bilden men personligen så gör det mig lite obekväm att den ligger uppe men jag kanske är ensam om att känna såhär.

    PS. Sorry om jag skriver som en kratta, ligger här med feber och är lite halvt borta just nu men ville bara få ur mig detta.

      Oj, jag trodde att det vara AnnaLisa på bilden.. Ska genast ordna det!

      Jäklar, jag trodde också att det var AnnaLisa! Alltså innan hon möblerade om sig själv….

    Nja..
    Hon är snarare beroende av uppmärksamhet utöver bedrägerier…

    Jag tippar på att hon är beroende av någon substans. Av läkemedel som är narkotikaklassat eller av någon drog som amfetamin. Av alla som är beroende/missbrukar är många vanliga svenssons, som lever vanliga liv. Det syns inte på utsidan. Men det går sakta sakta utför med allt i livet.

    Catrin förtränger väldigt effektivt jobbiga saker, vilket är lättare under påverkan. Hon behöver pengar hela tiden och verkar desperat efter pengar, trots att hon vet att hon riskerar att mista sina barn/hamna i fängelse. Hon lurar vänner och bekanta och det visar ju också vilken desperation som ligger bakom.

      Nja, jag tror faktiskt inte att hon missbrukar någon narkotikaklassad substans. Hon är snarare en person som visar väldigt tydliga tecken på antisocial personlighetsstörning. Läs Wikipedias förklaring, det är som att texten är skriven om just Catten.

        OJ! läste artikeln om antisocial personlighetsstörning nu på wikipedia. Satan vad läskigt! Catrin prickade in 6 av 7 på den här listan:

        ”Det finns ett mönster av ringaktning mot andra människor vilket pågått sedan 18 års ålder vilket är indikerat av minst tre av följande:”

        1. Misslyckande med att följa sociala normer med respekt för lagliga beteenden indikerat av upprepade handlingar som legat till grund för gripande. CHECK!

        2. Falskhet, indikerat av upprepade lögner, användande av alias eller att ha lurat andra för egen personlig vinnings skull. CHECK!

        3. Impulsivitet eller misslyckande med att planera i förväg. CHECK!

        4. Irritabilitet och aggressivitet indikerat av upprepade slagsmål eller överfall. NEJ, här klarade hon sig… (vad vi vet om hitills i alla fall)

        5. Vårdslöshet och bristande respekt inför egen och/eller andras säkerhet. CHECK!

        6. Ihärdig vårdslöshet indikerat av upprepade misslyckanden i att ha koncist arbete. CHECK!

        7. Brist på samvete indikerat av bortrationalisering eller oberördhet av att man behandlat någon illa, skadat eller stulit från någon annan. CHECK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.