Ingen vill ha med henne att göra..

Catrin Hedlund:

katt

Den enda anledningen till att jag ställde frågan till Tourn är för att Catten af Tälje själv gått ut med att hon minsann inte kommer betala av några skadestånd på eget bevåg utan först då kronofogden kommer och utmäter hennes tillgångar.
Alla pengar hon i så fall drar in på diverse samarbeten kommer gå till hennes egna resor, festkvällar mm och det kan jag tyvärr inte tyst stå bakom.
Det är ett hån mot hennes brottsoffer.

23 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Helt rätt!

    Bra gjort!

    Catrin borde skaffa en egen bloggportal, typ ’ Vi kriminella’ där hon kan tjäna vita pengar på allsköns löst folk som bloggar listor om dagens golare och tips på bidragsfusk.

    Sorry OT, men behöver hjälp.

    Hur gör jag för att slippa skriva in namn och mejl varje gång jag kommenterar?
    Och hur får jag bort Starboy reklamen som poppar upp VARJE gång jag klickar in här?

      Skriv ingenting i namn- eller mejlrutan. Klicka ”skicka”. Klart

      Adblock =)

    Bra där bloggbevakning.

    Vad gör jag om min man är deprimerad men vägrar prata med mig om det? Orsaken till att han e deprimerad är för att hans familj avskyr mig efter massa bråk. Vi tog en paus men vill nu gå tillbaka till varann, något hans familj vägrar acceptera. Han kommer självklart ändå vara med mig men bara det att hans familj inte accepterar det. Dom är idioter. Därför mår han dåligt.

    Inga s.k. om att jag ska ställa några ultimatum. Kommer aldrig lämna honom. Vad ska jag göra så han mår bättre?

      Inga s.k förslag*

      Om han inte vill prata med dig så försök få någon annan att prata med honom, någon helt utomstående som kan ge honom nya perspektiv och få honom på bättre tankar. Tex en psykolog. kram

      Vad du skall göra för att få honom att må bättre? Tja, sluta baktala hans familj till att börja med. Sedan får du lära dig att acceptera att han hade en familj innan han träffade dig och att det förmodligen är viktigt för honom att behålla relationen till dem – det låter lite som att du försöker alienera dig/honom från dem? Du kan inte vinna med den inställningen.

      Se till att han får en tid inom psykvården. Alternativt finns det psykologer eller personal med liknande utbildning på de flesta större vårdcentralerna.

      Sen kan du väl försöka bli sams med hans familj. Eller göra något som underlättar relationen.

        Sascha nu taggar du ner med spekulationerna. Bråket har inget med skitsnack att göra.

        Problemet är inte att han inte vill prata med mig, utan att han inte vill prata med någon. Jag är den han alltid öppnar sig för, och om just detta har han öppnat sig mest för mig. Men ändå berättar han inte allt han har på hjärtat.

          Det är du som skriver ”Dom är idioter”, således så talar du illa om dem och jag spekulerar alltså inte om skitsnack. Du säger ju själv att orsaken till att han mår dåligt är att du inte kommer överens med hans familj, så once again – inga spekulationer.

            Kan inte vem som helst se att dom är idioter som inte låter sin son och bror vara med människan han älskar bara för de har något personligt emot henne?

          Jag tänker så här: om flera personer har problem med EN person, hmmm vad är liksom den gemensamma nämnaren? Man kanske ska börja med att rannsaka sig själv…? Inget ont menat, har själv hamnat i den sitsen. Men å andra sidan, little do I Know…

      Hjälp honom få hjälp, utan krav på motprestation. T.ex. hjälp till att ordna samtalsterapi, och var noga med att inte korsförhöra honom efter hans inbokade möten. Trots att det gör ont för dig att inte vara första anhalten. Det här handlar inte om dig.

      Lycka till!

        Han vägrar. Han tror inte på sådant..

          Det finns bara så mycket man kan göra när personen säger nej till allt. Du verkar lite defensiv när själva bråket (som är ursprunget till hans depression) kommer upp.

          Är sakerna han håller gömda kanske något som inte är helt på din sida, alltså att han inte säger att han tycker att du har en del i det hela?

          Vi vet ju inget om vad som hänt, det kanske är så att hans familj är 100% to blame..men så är det väldigt sällan.

    Kan det vara så att Catrins nya ragg inte är så ny!?! Hennes ex. Oscar Ilkan lägger upp ganska matchande statusar som Catrin på sin FB. Han har senaste månaderna även börjat gilla alla hennes inlägg vilket jag tycker är sjukt efter Catrin blåste hans egen dotter på pengar..

      Den tanken har slagit mig också!

      Vilka av Oscars fb-statusar är det som matchar Catrins? Kollade igenom hans fb nu (vi är vänner) och kunde inte hitta en enda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.