Catrin ska föreläsa..

Catrin Hedlund:

cat

Personen som skickade det här mailet måste ha levt under en sten det senaste året för att ha missat att Catten av Tälje inte bara dömts för en massa bedrägerier utan även står anklagad för en bunt nya.
Det kanske vore på sin plats att låta den stundande – eventuella – rättegången ha sin gång, Catten få sitt eventuella straff, sitter av det,  lär sig något på vägen och SEN föreläser om det.

Det enda Catten i nuläget kan föreläsa om är hur man INTE ska göra när man försöker blåsa folk på pengar!
Så det måste ju vara en missuppfattning – ingen vill väl ha en aktivt kriminell person att föreläsa om hur livet är efter man blivit dömd..
– Tja..det är ju inte så bra eftersom jag åkt dit igen för samma brott.. Dagens tips – gör inte som jag gjorde för då åker man fast.. 

Typ?

@Catrin_hedlund_bedragerskan tror att det är Catrin själv som hittat på alltihop – vad tror ni?

https://www.instagram.com/p/BNbhdMdBt-l/?taken-by=catrin_hedlund_bedragerskan

10 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Åh herregud vad genererad jag blir för hennes skull :/ fy fan. Antar att hon inte har vett att skämmas dock.

    ”Jag som skriver detta mail”. Hmm? Brukar man inte presentera sig i början av en sådan här text där man ber någon om något? Det framgår ju inte vidare i texten heller vilka ”oss” är, såvida det inte nämns först i slutet (det vi inte ser) vilket också är väldigt konstigt i så fall. Jag tror också att Catrin själv har skrivit det här.

    Men hjälp….Ja tror säkert hon skrivit det själv, gud så pinsamt. Lik en annan bloggerska.

    Nejmen…. så bedrövligt. SÅ bedrövligt. Vilket företag/förening skulle be en person med hennes historia komma och FÖRELÄSA?? Om kriminalitet? Skojar hon? Ska man bjuda in en dömd stackars liten pedofil att föreläsa om barnporr, måhända?

    Skäms å hennes väögnar. Eller – inte.

    Haha, det där har hon absolut skrivit själv.

    Men alltså det här är riktigt obehagligt. Det är SÅ uppenbart att hon har någon allvarlig diagnos och att hon behöver psykiatriskt vård. Det är lite läskigt hur det här kan fortsätta. Jag förstår att ni vill sätta dit henne pga alla bedrägerier och lögner som hon har skapat men det är så uppenbart att hon har något.

    Sorry, jag vet att man inte ska leka någon hobbypsykolog men det här är oroväckande, inte minst för hennes barn. Var är socialen? Var är alla vuxna? Och VARFÖR har hon inte blivit anmäld för resten av sina bott. Herregud, hon behöver mediciner och vård.

    Tänkte direkt när jag läste ”erbjudandet” att det var skrivet av henne själv.

    Hon har helt klart diktat upp detta själv!

    Haha, alltså ibland..men bara ibland känner jag lite synd om henne. Typ som när man tittar på en mördare som ska bli avrättad och man klappar på huvudet å ba: såååja, sååja.. hoppas du gör rätt för dig i nästa liv. Blunda nu och tänk på ngt annat.

    Det finns verkligen INGET stopp för denna tjej. Funderar seriöst att kontakta socialtjänsten där hon bor och börja göra orosanmälningar så de får koll på henne. Hur ska hon kunna tillgodose barnens behov när hon inte har inkomst, ev åker in till finkan osv. Borde iaf vara av socialtjänstens intresse att börja utreda mormor som lämplig familjehem till barnen då jag antar att det är där hon vill att kidsen ska vara under tiden hon är inne. (Räknar kallt med att hon får fängelse efter åtalet som ska dimpa ner när som helst)

    Garanterat hon själv som formulerat detta ja… ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.