52 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är också förvånad faktiskt ?

    Nej vad trist! Gillar dom ihop

    Inte alls förvånad.

    Anitha har berättat om kriser och parterapi i podcasten och så gjorde de ju abort för ett tag sedan. Jag uppfattade det som att en delorsak till aborten var att förhållandet var svajigt. Moget beslut att inte göra som så många andra som fortsätter en hoppsan-graviditet i hopp om att rädda ett dåligt förhållande för att sedan skilja sig när minstingen är 1 år.

      Ja det är sant, barnet är nog hellre död än lever med skilda föräldrar…………

        Barnet hade aldrig någon aning om att det fanns.

          Jaså, det vet du? Och du tycker då alltså att det är okej att döda människor om de inte är medvetna om att de lever?

          Nej, att döda det mest oskyldiga i världen tycker jag aldrig är okej och jag anser att man aldrig kan rättfärdiga det.

            Abortmotståndare år 2016, känns inte det otroligt förlegat att vara det?

            VAR. TYST. HANNA.

            Nej jag tycker inte att det känns ett dugg förlegat att värna om de minsta år 2016. Jag tycker dock att det är skrämmande att vi lever i en abortkultur år 2016 där människor, framför allt kvinnor, inte längre ser vad de gör och anser att abort är en rättighet! Din kropp är din kropp men kroppen som växer i livmodern är INTE din.

            Du är ju uppriktigt dum i huvudet. Människor som du borde skämmas

            varför är ett ofött omedvetet foster viktigare än livet för två individer? att behöva genomleva en graviditet (som kan vara extremt påfrestande för en kvinna, både fyskiskt och psykiskt) och en förlossning (som kan vara fruktansvärd och man kan dö själv). att föda ett oönskat barn är inte rättvist för någon. har du minnen från när du var ett foster hanna?

        Fast om en annan sak är beroende av en människa för att överleva är det väl knappast mord om man tar bort den från vad den är beroende av?

        Ja, jag säger den då jag anser att ett embryo inte är en människa. Jag plussade precis ett barn jag inte vill ha, du kanske vill ta det?

          Då antar jag att du menar att det är okej att döda barn åtminstone upp till skolåldern?

            Så du hävdat fortfarande att ett ebryo är en människa? Hur är det ens möjligt?!

            Abort bokad, sista chansen på ett embryo!

            Och sen när är ett skolbarn ett embryo?

            nehejdu, jag tycker överhuvudtaget ingenting alls i sakfrågan, jag konstaterar att detta argument stämmer lika väl in på ett skolbarn som ett embryo:

            ”Fast om en annan sak är beroende av en människa för att överleva är det väl knappast mord om man tar bort den från vad den är beroende av?”

            Embryot är inte levande. Det klarar sig inte självt. Ett skolbarn är för det första en levande varelse, och en människa. Hen skulle även överleva. Förlåt om jag var otydlig, men jag menade var att embryot, som potentiellt KAN bli en människa, sitter fast i kroppen på modern och är beroende av den människan. Eller sitter skolbarn fast klistrade vid sina föräldrar och om inte de äter får inte de mat?

            Hur kan en kvinna vara emot abort? Är du emot missfall också? Det är ju en naturlig abort?! Det är kroppen som tar hand om ett embryo som på något sätt är skadat. Är du emot missfall också? Hatar du kvinnor som får missfall? Hatar du våldtäktsoffer som blir gravida också?

          Det finns otroligt många människor som är beroende av andra människor för att överleva, ska vi gå ut och döda dem också då? Enligt ditt resonemang så är det helt okej.

          Det är absolut en miljon gånger bättre att adoptera bort ett barn man inte vill ha istället för att döda det.

            Vet du hur många barn det är som söker hem redan? För att deras föräldrar va så jävla egoistiska och inte gjorde abort eller inte använde preventivmedel när dom va fulla eller höga. hur många bebisar som helst. Hur många 5åringar eller 10 åringar som bor hos fosterföräldrar som inte älskar dom som en ”riktig” förälder eller bara gör det dör pengar. Tänk på det!!!! Blir så trött på abortmotståndare. Tänk förfan på hur barnet skulle ha det i livet om det kom oönskat!

            Bär du barnet i nio månader åt alla kvinnor som inte vill då? Du har ingen aning om vad som drar en till en abort och att sitta och ha åsikterna som du har visar bara på oerfarenhet inom ämnet. Sjukt tragiskt att du dessutom är tjej/kvinna och skriver sådär. Fyfan.

            Om du menar att jag är oerfaren inom ämnet då jag själv inte har gjort en abort, då är jag i så fall väldigt oerfaren. Jag dödar nämligen inte barn.

            Hade paret i inlägget inte gjort abort så tvivlar jag starkt på att deras barn hade fötts och varit oönskat och oälskat. Barnet hade med största sannolikhet vuxit upp med sina skilda föräldrar och mått rätt bra.
            De aborterade för deras skull – inte för barnets skull.

            Majoriteten av de aborter som begås varje år (35.000-38.000. Varje. År.) är av liknande fall.. Egoistiska människor som inte anser att ett barn passar in i deras liv för tillfället.

            Wow. Jag säger bara wow.

        Vilket barn? Det fanns aldrig något barn.

          Nähä, så de aborterade luft?
          En man och en kvinna låg med varandra och ett liv skapades. Ett människoliv. Ett barn.

            En man och en kvinna skapar ett embryo. Embryot kan bli ett foster. Fostret kan bli ett barn. Ett embryo är alltså ett potentiellt framtida barn, men man kan aldrig vara ett embryo och ett barn samtidigt, eftersom tid och utveckling skiljer dem åt. Ett embryo är alltså inte ett barn. Sen kan man tycka vad man vill om att abortera embryon, men att kalla dem barn är felaktigt. Att döda ett skolbarn är HELT skiljt från att döda ett embryo, det tror och hoppas jag att de flesta håller med om.

            Hanna! du är på riktigt obehaglig!

    Jag känner väl typ- Vilka?! En bror till Alex gissar jag pga efternamn o utseende.

    Oj trist men inte särskilt förvånande, de flesta går ju isär förr eller senare.

    JAAAA! jag är typ ledsen på riktigt, gillar de ihop så mycket 🙁

    Jag har inte koll på dem alls men det verkar som att de flesta par som är offentliga gå i sär inom några år. Kanske offentligheten tär alltför mycket? Eller så är personer som söker offentlighet svårare att leva med?

    Känner mig också ledsen pårikt. Brukar sällan påverkas av separationer mellan par jag inte känner privat men gillar verkligen Calle & älskar Penny? Hoppas det kommer flyta på smärtfritt för alla inblandade – & då främst barnen❤️

    Frågan på allas läppar är väl hur det här kommer påverka deras projekt att sälja ut sin unge på sociala media? #PrayForPenny

    Apropå separationer så undrar jag om någon vet nåt om Sofi Fahrman?

      What, ska hon separera? Du tänker inte på Jennie Hammar?!

        Sofi verkar ha flyttat tillbaka till Stockholm och bär inte längre sin förlovningsring så något måste ha hänt.

          Läste en intervju med Sofi för någon månad sedan och då nämnde hon fästmannen som sin familj

            Ja, hon ha separerat och flyttat tillbaka till Sthlm. Antar att hennes gamla arbetsgivare inte rapporterar om det av lojalitetssjäl.

        Sofia: nej, jag tänker inte på Jennie Hammar. ?

        Sofia: nej, det är Sofi jag syftar på; inte Jennie Hammar. ?

        Sorry, dubbelkommentarer pga fuck up i formuläret.

      Undrar också med Sofi. Ingen förlovningsring och har plötsligt flyttat med Lily till Stockholm permanent verkar det som.. de bodde väl i Schweiz innan med henne kille Nick?

        Ja, de bodde omväxlande i Verbier, Genève och Provence. Skulle man inte tacka nej till om allt annat var bra.
        Kanske kom de inte överens om det där med giftermålet. För de var väl ”bara” sambos och förlovade?

      Det är flera läsare som har undrat i hennes kommentarer de senaste månaderna, men så vitt jag kan se har hon inte svarat på något av dem. Det borde ju innebära att det har hänt något, annars hade hon väl dementerat på en gång?

        Men åh, vad tråkigt! Hennes liv har verkat så nice, men man får ju bara en liten del genom bloggen…

    Inte alls. Dom flesta separerar förr eller senare. Kan inte förstå att folk är så chockade…. är ju väldigt få människor som inte är födda tidigare än 50-tal och lever tillsammans i nöd och lust.

      Vilket negativt tänk 🙁

        Det är ju bara att titta på statistiken. Och @camimami: mina föräldrar är också fortfarande gifta men det betyder inte att det inte finns statistik som säger att skilsmässa är vanligt.

      Hehe… jag är född på 50-talet är är fortfarande gift med samma karl.

    Inte alls förvånad!! Men det är likväl lika sorgligt när det är barn inblandade.

    Alla par som jag tyckt varit ”gooalz” har alltid gjort slut. Vare sig det gäller kändisar eller vanliga människor.

    En annan konstig grej som ingen verkar reagerat på? Varför har Anitha tagit på sig vigselringen igen? Enligt bloggen har hon tagit av sig. Men senaste bilden på hennes nya frisyr på Instagram så är ringarna på igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.