Hjälp min weddredaktör få ordentligt med spö!

frasse

Han skriver att ha behöver hjälp – tro fan det!
Vi behöver nog vara en 10-15 stycken om vi ska lyckas ta den där Simon Sköld!
Men anyways- vill du – precis som jag – se min kära webbredaktör i Gustav Vasafrisyr get his ass kicked så det bara smäller om det så kan du stötta hans insamling HÄR!

Jag är normalt sett en stark motståndare till allt som har med våld att göra men jag måste medge att det finns en viss charm i att se Simon Sköld jaga Frasse runt i en bur likt en pytonorm som först leker med sitt byte för att sedan äta upp det i en enda stor klump.

Nypoppade popcorn is a given!

18 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vem försöker ni på Nöjesguiden lura? Den som swishar över 1000 kr får en shoutout från @denriktigefrasselevinsson som har 14,1 tusen följare, borde ni inte även berätta att 10 000 av dom 14 000 är köpta följare? (Som han själv berättade att han köpt i artikeln om att han ville bli känd på instagram..)

   Tråkigt att det är tacken när man försöker hjälpa krigsdrabbade barn.

    Jag säger inget om projektet att hjälpa krigsdrabbade barn. Det jag tycker är dåligt är att föra folk bakom ljuset, att uppmuntra dom att swisha 1000 kr för att dom ska få en shoutout från ett konto med över 10 000 fejkade följare. Den delen tycker jag ni hade kunnat skippa att ha med i texten då det är falsk marknadsföring.

     Jag säger så här, om man inte kan skänka pengar till en sådan behjärtansvärd insamling utan något självändamål, ja då är man fanken värd att bli blåst avseende antal följare. Dessutom så tolkade jag Frasses erbjudande som ironi, just för att han har så få följare (oavsett spökföljare inkluderat eller inte).

    Tråkigt svar av dig.

    Kanske ska ta av dig offerkoftan och bemöta påståendet ist?

    Är över 71 % av dina följare fejk?

    Moa

     Ja, långt över 71 procent. Men den som kan se de krigsdrabbade barnen i ögonen och säga att de inte vill bidra på grund av det kan kasta första stenen.

      Men Frasse, det går ju faktiskt alldeles utmärkt att skänka pengar till de krigsdrabbade barnen via musikhjälpen utan dig som mellanhand.

      @Frasse

      Tack för svaret.

      En följdfråga: Varför fejkar du antalet följare?

      Moa

      Jag vet inte om du försöker vara ung och fräck här, men om du skämtar om det här med instagramshoutout så vore det roligare att skriva

      Vill du att Frasse ska få slåss mot Simon Sköld och att de krigsdrabbade barnen ska få gå i skolan? Swisha ditt bidrag till 0706332763. Alla som bidrar med över 1 000 kronor får en shout out på Frasses Instagramkonto @denriktigefrasselevinsson, som i nuläget har 14 000 följare *blink blink länk till ng.se /artiklar/jag-blev-instagramkandis-och-allt-jag-fick-var-den-har-kashmirtrojan*

      På så sätt märks din eventuella självdistans till saken

    Frasse, snälla var tyst man. Dina svar hjälper inte den goda saken.

  Får bloggare som fått hem gratis varor sälja dem vidare? Jag tänkte på Linn Strelin som då och då får hem gratis kläder från Gina Tricot och sedan säljer kläderna på bloggen…

  Mimmi: Förlåt för att jag försöker sprida lite julglädje då 🙁

   @Frasse

   Blir det mindre julglädje för att du inte ljuger om antalet följare?

   Moa

   Är detta på allvar? Skämskudde på dina svar! Fy fan vad oprofessionellt.

   @Frasse

   Nu blev det än mer obegripligt. 🙂 Vilka av dina ”ickebefintliga” följare ska skänka upp till 50 000 kr?

   Men, men.. Ändamålet är gott, så: Lycka till!

   Moa

    Jag har inte hävdat att nån av dem ska skänka pengar?

  Men vilken löjlig diskussion.
  Skänk pengar eller skit i det. Jösses.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *