Say whaaaat?

Dessie:

Är det här Dessies sätt att försöka verka lite ”gangsta” eller var hon helt enkelt för lat för att skriva om citatet för att passa henne lite bättre då hon är mer av en vit formfranska än pumpernickel, if you catch ma drift? =)

nigga

10 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Eric Saade fetshamar Nicole! ? Inlägget på instagram verkar nu vara borttaget.

  http://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/204484

   Det finns kvar! Mvh snabb i fingrarna

    Catten af Tälje har kommenterat! ”Låt folk va” ?

    Skärmdump?

     1337likes på insta tror jag fångat upp detta. (Om ni inte menar något annat inlägg)

   Då kanske du också läst Nicoles svar ? Dom la upp den tillsammans och är 30 sekunder av deras förhållande…

   Åh, vem bryr sig. Fetma är så vanligt idag och det är verkligen inte bra att klämma i sig socker i tid och otid. Säger inte att fat shaming är något positivit. Nicole och Eric verkar ju skämta om det. Jag och min pojkvän brukar skämta och kalla varandra tjockisar hela tiden. Inget som man tar illa upp över precis! Alla blir inte upprörda över fat jokes…

   Men hallå!!!! Hur kan man inte fatta att han skämtar?! Att han fick knapra sallad medan hon äter nutella. Hur kan man bli upprörd över det? De skrattar ju!

  Blir så arg när vita människor tror det är okey att säga, sjunga eller skriva n ordet för NEJ de är det inte! Ordet är så mycket mer än ett ord, vet ni hur mycket historia det finns bakom? Spoiler – det är ingen solskenshistoria…

   Jag håller med men just med sång så är det väll lite onödigt att ha med det i första taget då man inte kan garantera att bara svarta kommer gilla låten, om man inte vill att vita människor ska sjunga det kanske man inte ska ha det i låttexter helt random, har du testat att sjunga sånger och hoppa över vissa ord så låter det inte bra och är inte så enkelt heller. Men annars är jag helt med dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.