Mys märkliga julkalender..

My Martens:

my

Det är många bloggare som har julkalendrar just nu där det ligger riktigt finfina prylar och upplevelser i potten.
Men inte hos Catten af Tälje och inte hos Myggan.
Där erbjuds man ”rabattlänkar” som de själva tjänar pengar på.
Generöst så här i juletid!

Myggan hade inte ens framförhållning nog att starta sin kalender den första december utan hon släntrade in lite snyggt den femte december med lite julklappstips och startade sin ”julkalender” den sjunde.

Eftersom hon arbetar med PR för den enda butik som förekommer i hennes julkalender (och kallar ägaren för samarbetspartner) så känns Myggans kalender så där halvgenuin till skillnad från Kissie och Annicas kalendrar där de lagt ner massor av tid på olika samarbeten, videos och inlägg.

Myggan verkar mest vilja tjäna pengar med minst möjliga ansträngning.

21 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon hade kanske bästa inte tid att fixa någon?

   Bara…. Skulle det ju va!

  Fast ganska bra med rabatter men inte kan man kalla det julkalender.

  Det lustiga är, när Myggan promotar dagens lucka minskar stavfelen drastiskt. När några läsare önskar att hon ska använda rärrstavningsprogram vid andra inlägg spottar och fräser Myggan och gapar om att dyslexi är en del av henne. Hå hå ja ja.

   Rärrstavningsprogram? ?

  Snart kommer det ett inlägg från myggan om att camcam stalkar henne. Två inlägg på två dagar ?

  Men varför ska Myggan alltid blandar in dessa julkalenderinlägg/reklaminlägg ihop med 1 meter vanlig ”det här gjorde jag igår och det här ska jag göra idag”-text?? Sjukt röriga inlägg. Varför inte bara dela upp i två/tre olika inlägg? Blir hennes uppdragsgivare verkligen nöjda med den exponeringen?

  Det värsta var ändå en gång när ett inlägg inleddes i ren My-offerkofts-anda med spott och fräs för att sedan övergå till reklam. I samma inlägg. Och det betalar någon för!?

   Har funderat på samma, varför blanda en massa dravel med erbjudanden i samma inlägg. Sen undrar man ju vad hon får i ersättning för sitt slarvjobb…Hade jag varit uppdragsgivare så skulle jag nog inte fortsatt med det efter den här så kallade julkalendern. Men iofs är ju Annelie som driver inreda myggans senaste i raden goda vän. Undrar hur länge det varar…

   M; EN gång haha.. har hänt många ggr att hon skrivit spaltmeterlångt med snyft och historier och sen tvärvänder inlägget och det kommer spaltmeter med reklam. Myggan är smart när det gäller marknadsföring och på att snärja/lura läsare.
   Reklam som är invävt i texten ger mer betalt än rena utmarkerade reklaminlägg sägs det.

    Där har vi det myggan har för mycket snyfthistorier. O dom kan skrivas om och om igen i bloggen. Jag tycker dom som klagar här på att tex camcam nämner en del bloggare ofta inte förstår. Vi är alla olika intresserade av olika bloggar. Om du inte gillar tex hon skriver om myggan men hoppa över det då. Man kan ju läsa det som man själv gillar det är ju fritt. Så inte så kul o läsa klagomål utan tänk på att vi tycker olika. Tack.

    Okej det var en underdrift, det har hänt fler än en gång.

    Du menar ”smart” ?
    För om jag går till mig själv så tar jag inte till mig ett enda av hennes reklaminlägg och budskapen i dem. De är alldeles för röriga och har otroligt svårt att ta till mig reklam som dessutom inte är korrekt märkta. Irritationen över felmärkning (om ens någon märkning) tar över och min inställning till den marknadsförda produkten samt företaget bakom blir i min bok oseriöst.

     Svar till A alltså ?

     Jag håller med dig om allt du skriver. Myggan känns oseriös och jag förundras över att något företag vill samarbeta med henne. Företaget inreda känner inte jag för att handla av pågrund av hur oseriöst det framställs i Myggans blogg. Trist för tjejen som driver inreda för om vi är två som känner oss tveksamma så lär det ju vara fler tänker jag.

  Jag vet att det heter MYS’.

  Lär och lär: Mys = Myss = Mys’

  Men hej – på riktigt ! Vad är det med er kvinnor, har ni verkligen inget annat att göra än att klaga på andra kvinnor, på allt ??
  Man blir riktigt mörkrädd av allt ni skriver!!
  Ert liv – har ni inte annat att göra ? Lyft nu upp varandra istället.
  Är ni såhär avundsjuka ? Ni talar om anmälningar hit och dit. Fy fan.

   Hur blir ditt klagande på andra bättre än dom som enligt dig klagar och kommenterar i inlägget?

    Det kan aldrig vara fel att säga åt folk som man uppfattar är elaka mot andra.

    Det är skillnad på att klaga på hur dålig/konstig/whatever någon är och att säga till någon att sluta klaga på hur dålig/konstig/whatever någon är.

   Anmälningar? De enda anmälningar som jag sett skrivas i samband med My är pga hennes brott mot marknadsföringslagen när hon inte lägger upp hennes reklaminlägg korrekt. På vilket sätt anser du att det är fel att anmäla någon som begår ett brott?

    Ja och Myggan påstår ju att hon är anmäld till soc men hon har inte visat upp bevis för det eller vad anmälan avser.

    Angående orosanmälan till soc så är ju vissa aktörer i samhället skyldiga att anmäla vid minsta misstanke om att ett barn far illa.

    Jag har sett i kommentarerna hos myggan att många ifrågasätter sonens flängande fram och tillbaka varannan vecka. Ena vecka i Sigtuna och andra veckan på Öland. Kanske detta har medfört att någon anmält henne till Soc..Men återigen, ingen har sett något bevis för denna påstådda anmälan.

   Det är mäkligt att någon Alltid just under inlägg om Just My alltid uppmanar oss att Lyfta varandra ist… och har vi inget att göra, vi borde jobba osv. Avundsjuka hehe.. Vem talar om anmälningar?

    Det kan man ju räkna ut med rumpan att försvarskommentarerna antingen skrivs av myggan själv eller av någon av hennes fruar eller ”goda vänner”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.