Åh, Catten..

Catrin Hedlund:


Du är bra sorglig.. jubla och fira och få det att framstå som att du är oskyldig som ett litet lamm.. Det är fortfarande 20 fall av bedrägeri kvar, din dåre. 

 Plus – vem signar in på sitt gamla Instagramkonto – som enligt ege utsago skulle raderas – för att like’a sina egna bilder?

Jo, en människa i sjukligt behov av uppmärksamhet. Tack för tips!!!!

43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Asså herregud, jag vet att hon är 30 men varför kan ingen i hennes närhet stoppa henne. Fan radera bloggen, instagram allt och gå under jorden. Hur många gånger kan man skämma ut sig :/

   Bra inlägg! Här sattes foten ordentligt i backen

  Dessa 20 åtal…Är det här hennes ”gamla” grejer som hänger kvar eller har hon fortsatt att bedra folk?

  Hjälp en trött kvinna att förstå. Tack.

   Hon har fortsatt att bedra efter domen, sen verkar det som att det ramlat in fler anmälningar eftersom..

    Wow! Friskt. Stabil tjej.

     Nä, läst hennes nya häktningspromemoria och där har hon ex lurat en tant på 40 papp för en resa (!!), flera stycket Håkan Hellström biljetter.. ”Live it” upplevelse box (som det visade sig redan va förbrukad eller står i hennes namn dvs helt värdelös för den som köpt boxen).
     Har mycket svårt att se att hon inte skulle bli dömd för detta, och denna gång blir det med all sannolikhet fängelse. Vilket hon faktiskt förtjänar!!

      ”Sen vet vi alla att man inte ska lita på FB!”

      Lite komiskt är det allt att hon talar om för oss vad man inte ska lita på. Hon glömde passa på att varna för sig själv. 😉

    Senaste ”brottet” begicks i september i år. Också bedrägeri.

    Men blir hon inte dömd för det så har hon ju enligt henne själv inte gjort något fel.

    Men domstolen på Camcams blogg är av annan åsikt 🙂
    Jag sätter mig frivilligt i juryn och säger ”skyldig på alla punkter”

    Så här skrev jag i en kommentar till henne, hon lär inte godkänna den.

    ”Fast jo du skriver på ett sätt som får det att låta som att du redan vunnit. Att resten av ”projektet” bara ska bli klart för du är så säker på att resten av FUarna också kommer läggas ner.

    ”Och till er som dömde mig efter jag satt anhållen, och stack er väg utan att man hörde ett ljud, inte ens ett förlåt eller en förklaring fick man; F**k You!”
    Hur tycker du att det där låter? Det låter som att du tagit ut en vinst i förskott.
    Om du döms för hälften av vad du är misstänkt för så har de som stuckit gjort rätt i att dra. Vem vill ha med en bedragare att göra?

    Att du väljer att inte kommentera en del frågor är ju förståeligt för vad sjutton ska du svara?
    Varenda läsare här kan lägga pusslet men du tror hela tiden att uteblivna svar ska få någon att börja tro dig.

    Du är INTE en intressant person. Din blogg är INTE en intressant blogg. Du följs av folk som är frustrerade över att människor som du försöker släta över sina brott gång på gång med rena floskler. Alla som läser vill se dig falla, hårt och sen hoppas vi på att den smällen får dig att för en gångs skull vara ärlig!”

  Haha, jag sitter och fnissar åt hennes inlägg. Att ba ”fuck alla haters”, ni har spridit skit över mig helt oskyldigt.
  Sen ramlade det in sanningen, att det ligger 20 ärenden kvar.

  Att hon ens hamnat i denna skit igen!? Skulle jag bli dömd för något, vad som helst, så skulle jag va jäävligt rädd att göra det minsta fel så man på något sätt skulle hamna i skiten igen. Nä, inte fröken Catrin. Hon tuffar på i sitt lilla mon av idioti och fortsätter att lura oskyldiga människor som råkat ha tro på folk- att folk är hederliga.

   Allt hennes jävla tjöt om att alla minsann förtjänar en andra chaaaaans! Ja, det tycker jag också att man (i regel gör) men det är ju inte direkt så att hon begått ETT brott och sedan kommit till insikt?!

  Jag vill verkligen förstå mig på hur den här människan fungerar, men det känns helt sjukt jävla omöjligt???

   Antingen är hon mycket vilsen eller kanske sjuk. Min pappa är likadan som hon. Han förstår inte rätt och fel (psykisk sjukdom) – börjar fundera på om hon lider av något. hon saknar lite av sin mänsklighet – att känna skuld när man lurar andra.

    Beklagar att din pappa är sjuk. Jag tänker precis som dig, känns troligt att catten har någon psykisk funktionsnedsättning. Hon har noll självinsikt, känner uppenbarligen inte empati och verkar tvångsmässigt fläkt ut sig och sina barn i sociala medier. Det är så sorgligt att detta kan fortgå ?

    Ida tror du har rätt. Har hon inga gränser eller samvete. Ja då är det inte friskt. Är nog typiskt brottslingar annars orkar dom inte leva med sej själv. Blir så arg när jag tänker på dom hon lurat.

    Jag har skrivit det förut, men om man googlar på narcissistisk personlighetsstörning så tycker jag mycket av det stämmer in på vad man vet om Catrin.

    Beklagar också att din pappa är sjuk.
    Det är illa om CH är psykiskt sjuk men ”bara” får ett fängelsestraff men ingen psykisk vård. På en anstalt kan hon möta andra som matar hennes sjukdom, som förvärrar allt.

    Men hur är man själv om man hela tiden har inlägg om henne. När ska det sluta. Trött på o läsa om bloggare som blir utsatta här. Sluta mobba.

   Hur i helvete tänker hon?
   Jag tror faktiskt inte att man kan förstå henne, människan vet ju inte själv vad fan hon skriver!
   Alltså detta är en sjukt ful person inre som yttre, ja , inkluderar även hennes fula platta röv och den snea ryggen/svanken!
   Alltså fattar hon inte hur mkt hon gör bort sig?
   Och vem fan vill vara med henne, tänker på den här killen hon drar upp hela tiden?
   Hur jävla desperat e inte han??

    Va

    Jag har mycket dåligt att säga om Catrin som person, men ärligt talat, att dra in hennes utseende och huruvida hon är attraktiv för män är fullständigt irrelevant. Och ärkeäckelsnubbigt. Skärpning.

     Exakt! Helt onödigt att gasta om hennes utseende. Visst, hon gör riktigt fula grejer men hennes utseende har inget med saken att göra. Blir så förbannad på sånt, hur man ser ut kan man inte rå för men hur man agerar väljer man. Säger en hel del om dig som skriver så. Usch!

    Idiotisk kommentar! Du får gärna tycka att hon är ful, man tycker ju inte att alla är vackra, men har man bara negativa saker att säga om människors utseende så kan man hålla truten stängd.
    Personligen tycker jag att Catrin är jättesöt, sen att det hon gjort är jävligt fult är en helt annan sak.

  Tror jag och en brilijant vännina har gissat oss fram till varför egoina skaffar ett AB: vi tror att hennes vikariat på bluebox snart går ut och att när tjänsten upphör så kommer hon frilansa. Varsågoda och sätt era odds peeps!

   Hon har inget vikariat. Hon är tills vidare-anställd.

    Jobbar på lagret, hon går på ett mamma-vik åt någon. Jättemysig tjej för övrigt, hoppas hon får stanna längre hos oss <3

     Haha…okej…vem är denna tomtenissa? Varför skriver du här? Jag är tillsvidare. Jag utför dock vissa arbetsuppgifter som en tjej som är föräldraledig hade under tiden hon är borta, så är väl 50% sant. Hon kommer tillbaka i april. Men som sagt, jag är tillsvidare anställd, så det påverkar inte mig. Blir skönt när hon kommer tillbaka så jag har mindre att göra 🙂 God jul!

      verkar vara tydligt att hen skrev för att ge dig en komplimang?

      Jo, absolut. Det var ju snällt 🙂 Men också för att skriva något som inte stämmer…? Känns ju lite konstigt. Men jag känner ju alla (ordinarie) på lagret och de vet ju hur det ligger till, så detta är nog en skojare. En snäll skojare dock! Haha <3

      Ja, du jobbar väl som marknadskommunikatör eller liknande för Bluebox? På lagret? ??

   Japp 😉

  Daglig Dessie rapport: Ett reklaminlägg för jackor vid 18. Ett kort inlägg kl 17 om hur mycket hon hade att göra idag (två möten, hämta kläder, äta lunch, fota till bloggen var tydligen hela dagen). Sen ska hon iväg på middag och ”event” ikväll. Inga kommentarer på något av inläggen (än).

   Tack anonym. Lika skittråkig som vanligt då.

   Roligaste med jackan är ju priset ? Tror inte många av hennes läsare kan lägga 5495kr, oj förlåt va ju en fin 15% rabatt som hon fixat åt oss så 4670kr, för en jacka. ?

    En jacka som dessutom tydligen är iskall eftersom hon skrev att hon frös när hon tog bilderna. Bra reklam.

  Vassego ;))

  Catrin..Catrin…. du vet väl att jultomten inte kommer med julklappar till stygga flickor? ?

  #catrinsyndromet

   Ha ha ha ha

   Asså jag fattar inte varför hon fortsätter låtsas som att allt e perfekt och att hon verkar tro att hon kan fortsätta lura/ljuga genom sina patetiska inlägg….

   Tror hon verkligen att det hon säger inte går att kolla upp??

   Nee hon vet nog inte det för hon har vuvudet högt upp i det blå! :/

  Känner igen så mycket av hennes beteende. Har växt upp med en far som levt på att vara bedragare i över 30 år. Bedragit flickvänner, fruar, sina barn, företag, vänner och andra stackare på mångmiljonbelopp. Men har såklart bara haft en ”himla otur” jämt och ”alla vill sätta dit honom” trots att han åtalats och fällts för fler åtalspunkter än jag kan räkna till . Han själv tycker själv inte att han har några som helst brister. Bara en sån grej som att man snattar på ICA för att det är ”helt sinnessjukt att betala 80 spänn för en ost”. Catten har så många likheter med honom att det skrämmer mig.

   Åh, känner med dig. Min pappa är inte fullt ut likadan, men har ändå alltid haft svårt för regler och auktoritet (planka överallt, även på Gröna Lund och Skansen med små barn med sig – skäms inte om man åker fast utan har ALL rätt i världen).

    Åh precis samma här!! Aldrig betala för sig, alltid smita in överallt gratis, och alla dessa ”säg att du är under 15 kommer du in gratis”. När vi var utomlands en gång ville jag skicka ett vykort till mina vänner, då bad han mig gå ut och sätta mig i bilen och vänta. Så kommer han ut jätteglad och har ”köpt en överraskning”, trots att jag redan då 10 år gammal visste att han snott det. ETT JÄVLA VYKORT FÖR 5 SPÄNN!!! Dessa mytomaner och psykopater alltså ??

  NU vet jag vem hon liknar! Spock från Star Trek!!
  Jag tror det är ögonbrynen, för inte är det det logiska tänkandet nej.

  lite hänsynslöst mot ungarna kan man tycka. Undrar vad de själva tycker när de blir lite äldre …. Skämmigt värre kan det nog va…

  Hon verkar ändra bloggplats efter en viss tid … försvinner & kommer tillbaks.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.