Only for the cash?

Catrin Hedlund:
cat1

Okej, har jag förstått detta korrekt?
Catten af Tälje dumpar alltså hellre av sina ungar hemma hos sin mamma än låter barnens pappor får delad vårdnad?

Varför?
Min gissning skulle vara för att hon får mer pengar då och att Catten af Tälje är ett stort fan av cash – ja, det vet vi ju redan.
Jag hoppas verkligen för barnens skull att pappan får delad vårdnad. Jag kan inte tänka mig att han på något vis kan vara en sämre förebild eller förälder än vad Catten visat att hon är.

cat2 cat3

55 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hur kommer det sig att hon har egen vårdnad från första början? Någon som vet?
  Vill inte försvara den här Catrin men det är farligt att stå som utomstående och ha åsikter om folks föräldraskap. Varför har två pappor avsagt sig vårdnaden/gått med på att hon ska ha den från första början? NU kommer de tillbaka och vill ha vårdnaden, men har de inte brytt sig om sina barn tidigare?
  Är inte alls insatt i henne mer än det som skrivs på den här bloggen, men jag kan inte låta bli att undra vilka de här papporna är heller mitt i allt och om barnen verkligen skulle ha det bättre där

   Men hon skriver ju själv att det är för 6e året i rad, innebär det inte att pappan / papporna kämpat med att prövning ska ske hela tiden??

   En anledning till att det inte blir gemensam vårdnad kan vara att man bedömer att det inte kommer att fungera.. och då kan det istället bli fortsatt ensam vårdnad.

   Vi vet ju ingenting om situationen, om det är pappor som försökt från dag 1 eller om hon har fog för att försöka behålla vårdnaden ensam så jag tycker att det är fel att spekulera

   Är det inte så, att om man inte är gift har mamman ensam vårdnad tills båda föräldrarna skriver på papper om gemensam vårdnad?

    Men om de bor tillsammans då? Men inte är gifta? Det låter lite tokigt, tycker jag.

     Precis så är det. Jag och min sambo fick barn för 5 månader sen, och fram tills vi fyllt i att vi båda skulle vara vårdnadshavare, var det bara jag som var det. Samma med efternamnet, lillan hade mitt efternamn från början, sen fick vi fylla i papper att hon skulle ha sin pappas efternamn också 🙂

      Haha men gud. Efternamnet kan jag förstå, men vårdnaden. Iofs är det lättare med två regler än flera, alltså gifta par får båda vårdnaden och icke-gifta får ensam till papper skrivits, än att kolla på förhållanden och levnad. Tack! 🙂

      Det är väl faderskapsintyget du tänker på? Inte papper om vem som har vårdnaden. Så fort pappan är pappa på papper får ni automatiskt gemensam vårdnad. Efter det får man söka ensam vårdnad.

      Näpp, man måste ansöka båda om att få faderskapet fastställt och om att få gemensam vårdnad.

      @Marie: nej, faderskapspappret skrev vi på i kommunhuset innan den lilla kommit, vårdnadspappret skrev vi på hemma, i lugn och ro, när hon fötts. 🙂

    Jo, om man är gifta blir vårdnaden automatiskt gemensam och om man är ogifta tillfaller den mamman. Pappan till Catrins äldsta son har velat ta del i vårdnaden från dag 1 men Catrin har motsatt sig det. Han har också velat ha ett mycket mer omfattande umgänge med sonen, även det någonting Catrin motsatt sig. Rätten har vid flera tillfällen fattat beslut om ett mer omfattande umgänge men Catrin har valt att trotsa de besluten. Till slut gick det så långt att rätten utdömde ett vite om 5000 kr som Catrin skulle betala för varje uteblivet umgängestillfälle. Catrin har ljugit mycket i den ständigt pågående vårdnadstvisten mellan henne och äldste sonens pappa (utlovat fullmakter som aldrig utfärdats, påstått att sonen är sjuk när han inte är det, hävdat att hon inte alls bott i Turkiet trots att hon bloggade varje dag under de 9 månader hon bodde i Turkiet osv.) och rätten har hela tiden underskattat hennes ovilja att samarbeta. Rätten har vid flera tillfällen sagt att man utgår från att föräldrarna ska utöka umgänget i takt med att sonen blir äldre och att man utgår från att föräldrarna så småningom ska kunna enas om gemensam vårdnad. Man har aldrig köpt Catrins påståenden om att pappan skulle vara dålig för sonen utan tvärtom avfärdat det som helt grundlösa påståenden. Jag tror tyvärr att det faktum att pappan aldrig har haft ett juridiskt ombud men att Catrin har haft det varje gång har påverkat utfallen tidigare. Får åtminstone det intrycket när jag läser alla tidigare domar och beslut. Den här gången har pappan haft ett juridiskt ombud.

  Håller med om att det är lite farligt att ha åsikter om föräldraskap och vem som är lämplig och inte. Barnens pappa kanske missbrukar? Är våldsam? Är det fortfarande en bra idé att han får vårdnad då?

   Han har inget på sig enligt belastningsregister och sånt, är vältränad handbollsidrottsman… Finns inget att anmärka på när det gäller honom…
   Han har ju nu äntligen fått börja träffa pojken utan att hon är med och bevakar….. Det är nog så att hon är förbannad för att, enligt uppgifter, hon blev påkommen att ha lurat av honom pengar, vilket hon verkar ha gjort med alla sina snubbar… Och satte punkt för förhållandet och skickade ut henne. Hennes ära blev väl tillknäppt…

    Handbollsspelare? Nu blev jag intresserad! Vad heter han?

     Fel. Basketspelare. Oklart ifall han fortf är aktiv.

  Så hon tar alltså inte ens hand om sina barn på morgonen för att hon hellre är med sin kille? Det känns ju… sådär.

  I hennes fall, bodde hon ju med pappa ett när hon var gravid, han har kämpat i alla år för att få gemensam vårdnad, han bor i Halmstad, hon har försökt att förstöra hans umgänge med pojken, åkt utomlands, blivit sjuk, missat taxin etc. Andra pojken kom ju till vid ett one nigtht stand, han var och är gift och har ett annat barn i samma ålder med frun, han får träffa pojken.

  Om vi tittar på fakta här:

  Catrin är manipulativ, ”charmig” i både tal och skrift, är bra på att framställa sig själv på ett sätt som (nödvändigtvis) inte är sant och sen har hon dessutom en tendens att ljuga.

  1 + 1 = 2
  Catrin ljuger + Catrin förskönar ofta sanningen = Hon kan ju ljuga för oss om det här, men hon kan också ljuga rätt bra vid en vårdnadstvist.

  Hon är så obviously en kvinna med psykopatdrag, och det är därför hon inte blivit dömd ännu – för att hon är mästare på att dupera.

   Catrin har blivit dömd. Dömdes den 4 maj i år för 17 fall av bedrägerier om totalt en kvarts miljon.

   I övrigt delar jag din bedömning.

  Nu brukar jag aldrig kommentera folks föräldraskap. Men Catrin lämnar alltså sina barn på kvällen för att umgås med sin nya kille, hennes mamma får sköta barnen och lämna dem på skola och förskola och Catrin dyker upp på eftermiddagen för att lämna dem igen?

  Som om det inte skulle räcka med att de inte har närvarande pappor i sin vardag?

  Vi vet ALLA hur stor sannolikheten är att pojkarna mår bra och håller sig i skinnet när de kommer upp i tonåren. Den här vanvården är som upplagd för framtida problem när pojkarna blir äldre.

   Jaa helt otroligt, och det bara för att knu*la någon ny. Catrin verkar va en riktigt sjuk jävel!! Skaffa barn och sen göra så….

  Man får inte mer pengar för att man har ensam vårdnad. Boende föräldern får barnbidrag och underhållet, om inte barnet bor lika mycket hos föräldrarna. Däremot kan den andre föräldern få sänkt underhåll om den har barnet mer än ett visst antal dygn

   Om du har barnet 50/50 så utgår inget underhållsbidrag och enligt nya regler (det var på tiden) så betalas barnbidraget ut 50/50.

   Så nog blir det mindre cash i plånboken för Catrin även om det inte borde behöva betyda något för hennes barn då precis varenda krona borde gå till barnen och där hon själv borde matcha med samma summa som underhållet.

    Delad vårdnad är inte samma sak som att ha barnet hos sig 50/50

     Nej men Jenny pratade om boende och det gjorde jag också.

     Om papporna har delad vårdnad och de vill ha barnen hemma hos sig 50/50 så har Catrin inget att sätta emot och då blir det även så med ekonomin.

      Även om den här pappan får del i vårdnaden så kan domstolen besluta att barnet ska bo hos Catrin och bara träffa pappan en helg varje månad. Pappan bor i Halmstad så 50/50-boende skulle inte kunna bli aktuellt då det skulle innebära att sonen måste gå i olika skolor varannan vecka osv. och det anses inte ligga i linje med barnets bästa, varför domstolen garanterat skulle säga nej till det upplägget.

      Till Unicorn Meat:
      När mina föräldrar skilde sig och mamma flyttade 50 mil därifrån, under dom 8-9 månaderna jag bodde hos mamma så åkte vi varannan helg tors – sön 50 mil , då hade skolorna gjort upp så att jag gick i skolan, den jag hade gått ifrån förskolan till 3an, på fredagen. Bara för att jag inte skulle halka efter så mycket. Funkade faktiskt väldigt bra! 🙂 inte för att det är ett alternativ nu då han aldrig bott hos sin pappa.

      Tacka Gud för att jag hade föräldrar som kom överens!

    Delad vårdnad är en sak och umgänge något annat. Det har gått snabbt i det här landet att se 50/50 som standard men det finns inget som säger att barnet ska dela 50/50 för att båda föräldrarna har vårdnad. Således har själva vårdnaden ingenting med mer eller mindre pengar att göra. Här var du snabb/dåligt påläst Camilla. Utökat umgänge kan även det dömas men 50/50 är inte alltid praktiskt möjligt eller ens önskansvärt för ett barn som aldrig bott med sin ena förälder. I det fall man utdömer umgänge med den andra föräldern mer än 6 dygn i månaden får den andra föräldern dra av ungefär en femtiolapp per dygn. (En 40/del av underhållstödet). Så knappt 300 kr i månaden. Räkna lite på det och fundera på vad barn kostar per dygn i mat, nöje, kläder och leksaker så kan man ju också komma fram till att det är en ekonomisk vinst att barnet inte är hos en hela tiden. Nu tror jag ju inte att någon tänker så men det är en öm tå du kliver på eftersom det inte är ett ovanligt argument att man inte går med på 50/50 lösningar för att man hellre vill leva livets glada dagar för barnbidrag etc.

     Tack för tydlig och bra förklaring ??

  CH får 2300:-/mån i barnbidrag och 3500:-/mån i underhållsbidrag och hennes mamma betalar hyran. Det blir inte mkt men ändå så man klarar sig.

  CH har bevisligen gjort allt för att förstöra umgängen mellan sonen och pappan. Första gången pappan skulle träffa sonen i CHs närvaro ringdes det dit en polispatrull. Ingen vet riktigt vem som ringde dit polisen eller varför men jag sätter mina stålar på att det var CH som ville skapa drama i hopp om att förstöra mer för pappan. Men, det är bara spekulationer.

  .

  Mamman har ensam vårdnad först, ja. Man vet ju vem som är mamman. Om man inte är gifta så blir det så. Pappan får sen skriva på att han är pappan & DÅ kan man skriva på gemensam vårdnad – om mamman går med på det. Annars får man ta det till rätten.

  Samtidigt som den yngsta sonen har ”den bästa pappan man kan tänka sig” enligt insta. Kanske för att han inte fightas om vårdnaden?
  Så sorgligt att det ska ta så många år, papporna i det här landet är helt försvarslösa. Jag vet ingenting om äldsta sonens pappa, men att han kämpat så länge och fortsätter säger en hel del. Tyvärr så har mammorna ofta alldeles för mycket makt angående vårdnaden. Sjukt.

  Jättebra att hon skriver hur hennes mamma tar barnen mestadels av tiden. Verkligen smart, det visar bara att hon VERKLIGEN förtjänar hela vårdnaden av sitt barn och är en ansvarsfull mamma…. Jösses.

  Kevins pappa är ingen tränad handbollsspelare.
  Han jobbar som personlig assistent åt sin bror.
  Att mina barn ej följer med till min kille r för han vill inte blanda in sina barn för tidigt och jag ej min för tidigt. Det är för respekt mot barnen.
  Det är jäkligt lätt för er att sitta och döma hur Kevin har rätt till sin pappa – utan att ni vet hela storyn! Kelian har jättebra kontakt med sin pappa och träffas flera ggr i veckan. Så sluta upp med skitsnack när det gäller mina barn/vårdnad och umgänge. Ni har inget med oss att göra och låt tingsrätten göra en bedömning. I 6år har d bedömt att jag sk ha ensam vårdnad. Det är väl ingen slump? Och bloggbevakning, har du ens egna barn?? Om inte , och speciellt inte om du inte varit i en vårdnadstvist, så knip igen. Tragiskt att du ska behöva skriva inlägg om andras barn för att få läsare.

   Ja, Basket var det visst, som du påstod att du var proffs på, hihi, så många lögner….

   Du vill ju inget hellre än att de skrivs om dig? Varför ens gå ut på sociala medier om just detta? Vill du inte att det skrivs om det – sluta skriv om det själv.

   Jisses människa…

   Nu kanske inte dina barn (eller någon annans heller för den delen) är den främsta anledningen till läsarskaran här ??

   Men du vill ju att folk ska prata om dig. Ditt motto måste definitivt vara ”hellre ökänd än okänd”. Att blanda in dina barn är onödigt, ja. Men du kan välja mellan att knipa igen kakhålet och klåfingrarna så att du slipper dessa ”påhopp” eller fortsätta som du gör.

   Ironin då i att hela anledningen till att du ens är lite känd då det beror på att DU gick ut i pressen och grät om ditt barns pappa (som inte ens var han) och hans bristande intresse samt undlåtande att ge dig pengar.

   Dörren är öppnad och det var det du själv som gjorde.

    Precis!
    Det står till och med i anmälan att man misstänkte att hon dragit ut på att fastställa faderskapet i två månader för att hinna pumpa nyheten på pengar.
    Sen att det inte gick att bevisa är förståeligt, men det betyder inte att det INTE var så.

   Jag kan inte förstå hur man kan välja att gång på gång lämna bort sina barn över natten. Jag försöker förstå, men det går inte. Att visa respekt för barnen skulle vara att finnas där för dem på natten, inte ständigt lämna bort dem. Det är min åsikt.

   Catten. Nu är du så där patetisk och har en sån stor dubbelmoral. Denna blogg är till för att ta upp ämnen som är på andra bloggar. Du bloggar och masspublicerar dina barn, nakna, med kläder, skola, FSk. Vårndadstvister och dina egna rättegångar. Du lägger upp vad du gör av dina när du behöver ligga av dig lite med nya pojkvännen. Samtidigt vill du hävda rätten att ingen ska skriva om dig och dina beteenden. Jag har inte sett en enda kommentar någonstans om att någon vill dina barn illa eller något som helst negativt om dina barn. Allt jag läser är precis tvärtom, Att folk faktiskt bryr sig om dina barn och verkligen vill att dem ska ha en framgång i livet, Tyvärr ser inte många den framgång med hur du är som person. Hur du utnyttjar system, bedrar, ljuger och prioriterar helt åt skogen. Man behöver inte vara raketforskare eller barnpsykolog för att veta att denna cirkus DU utsätter dina barn för kommer att få ett rejält jäkla bakslag. En dag kommer dem förstå, En dag kommer det kanske vara försent. Tro mig att barn ser och hör mer än du tror. Du kommer snart troligtvis dömas till fängelse, Va fan gör du då? Om du själv inte vill inse att du är så sjukt ute på djupt vatten så gör det för dina barn åtminstonde. Att inte inte mamma Reagerar betydligt hårdare är fan i mej ett under, då hon ändå besitter en förskolechefs position. Och således borde hon kunna se saker på betydligt bättre och bredare perspektiv.

   Menar du allvar?
   Du är den som lägger ut all information om dina barn och alla dessa bilder!
   Istället för att ägna dig åt barnen och hålla dom utanför all skit du ställt till med!
   Att du har vårdnaden är för att du konstant ljugit och även ditt sk vittne, din morsa igen kanske?
   Som även hon är misstänkt för bedrägeri nu, tack vare dig!
   Jag hoppas för ditt barns skull, att rätten ser till att döma utifrån barnets välbefinnande och inte ditt!
   Påminner mig om att du själv skrivit att du lämnar bort fina barn minst 1-2 ggr i veckan till din mamma och att du gärna bor själv på hotell med dina nya pojkvänner och reser iväg.
   Ansvarsfull mamma?!
   Tror inte det Catrin!

   Men Catrin. Du valde ju själv att kontakta media och dra lögn efter lögn och i och med detta har du blandat in ditt barn! Du tänkte på publiciteten, inte en sekund på ditt barn.
   Så sitt inte och be andra knipa käft när de skriver om dina misstag.
   Camilla har inte skrivit om dina barn, hon skriver om ditt föräldraskap kombinerat med alla lögner du tidigare dragit.

   Tragiskt att skriva om andras barn för att få läsare? Du skriver om dina barn för att få läsare. Är så glad att jag inte växte upp i en tid där facebook fanns, är så förbannat glad för att jag skyddar mitt barn från all sorts exponering, är så jävla glad att jag inte lägger ut bilder som verkligen INTE är ok (om barnet duschar/badar tex.)
   Du lägger ut massor om dina barn,när sedan lämpligheten i detta diskuteras går du bananas? Hur resonerar du egentligen?

   Stäng din blogg, stäng din ig, stäng din fb eller acceptera att folk kommer ha åsikter, strävar du efter att ha en stor blogg får du glatt finna dig i att det skrivs om dig på bloggbevakning.
   Det finns uppenbarligen ett intresse, främst för att du är en dömd bedragerska, men även för att du fortsätter lägga ut ofördelaktiga saker om dig själv.
   Vill du slippa missuppfattningar, s l u t a lägg ut saker då! Så naiv kan du väl inte vara ändå?

   Catrin, kan du inte svara på hur det känns att varje dag vakna upp med vetskapen om att du är så hatad ”i det offentliga”?! Hur känns det att varje dag gå in på bloggen för att upptäcka hur mycket hatkommentarer som drällt in på din blogg?! Och du frågar C om hon inte ens har egna barn?! Hon kanske inte är lika dum som dig?! Som att det skulle vara en bedrift att vresa upp för diverse män som du gjort?! DeT Låter som att Du försöker framställa det som en bedrift att vara i vårdnadstvist och klankar ner på C för att hon dömer dig?! Vakna bara!

  Bara jag som undrar vilken snubbe som vill vara tillsammans med en sådan här person? Informationen ligger ute öppet på nätet om vad catten är för människa.

  Är Catten så manipulativ att hon får män runt sitt finger? Jag hade inte ens närmat mig en människa sol catten. Vem är denna nya kille, varför vill han vara med catten. Har det något med det psykologin säger att lika människor dras till varandra?

  Delad vårdnad handlar ju dock enbart om vem som har det juridiska ansvaret för barnet. Dvs, har man ensam vårdnad så kan man ensam sköta kontakter med myndigheter osv för man står som den enda vårdnadshavaren.

  Även om man har ensam vårdnad så har barnet rätt till båda sina föräldrar och såldes har båda rätt att träffa barnet (om inte särskilda omständigheter föreligger, ex att ena föräldern har en historia av våld mot familjen).

  Nu försöker människan påstå att hela förundersökningen är nedlagd och att hon är helt fri som en fågel? Jag vill sätta alla mina julklappar på att hon åter igen försöker dra en vals och ljuga lite mer för sig själv.

  Finns inget roligare att se en människas fall som faktiskt förtjänar detta. Gräver djupare och djupare och djupare:D

   Hon har rätt i att två FUar är nedlagda, bla smitningen från hotelrestaurangnotan och en som berör en privatperson. Men det pågår ju flera andra FUar så fri är hon inte, inte än iallafall.

   Det är patetiskt av henne att sitta och skriva att folk haft fel och ljuger. Bara för att en FU läggs ner betyder det inte att hon är oskyldig. Hon är en tjuv, punkt.

    Måste säga att detta konto är det bästa som finns:https://www.instagram.com/catrin_hedlund_bedragerskan/

    Enligt min favorit unicorn meat så är det fortfarande 20st ärenden kvar.
    Snälla Catrin du måste inse vad du gjort och att det inte kommer försvinna av sig själv.

    @anonym2
    Haha har hon alltså blivit anmäld för att ha kört en springnota på en hotellrestaurang? Berätta gärna mer! När? Var?

     Det var på ett hotell och hon lät bli att betala restaurangnotan på 890:-. Tror det var Rica hotell men minns inte vart det låg.

  CATRIN, som omväxling kanske DU ska prova att hålla käften.
  Du har exploaterat dig själv och dina barn på allra sämsta tänkbara sätt. Dina kriminella handlingar har försatt er i ett rent helsicke. Du borde skämmas över att vara en usel förälder med grovt bristfällig moral.
  Förstår du inte att en ansvarstagande och mogen person inte gör så här mot sina barn? Ta dig i kragen och dra dig undan från sociala medier. Försök att läka din familj, skaffa en utbildning eller ett arbete i det tysta.

  Det tog inte ens 1h timme innan UnicornMeat spräckte Catten av Täljes bubbla. Fira med Skumpa ikväll och för bered din pojkvän och barn att du kommer åka in nästa år när ett stort antal av dem 20 bedrägerierna går till åtal.

  https://www.instagram.com/p/BOCqoUpB7U_/

  Men va?
  Springnota från hotell?!
  Är det vad hennes jäkla glädje idag gällde?
  Förundersökning lades ner för att hon smet från hotellräkning?!?
  Hon e fy fan det värsta jag hört talas om!!

  Fast vårdnaden har väl ingenting med pengar att göra, förutom föräldrapenningen från försäkringskassan? Man kan ha delad vårdnad men aldrig se sitt barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.