Det händer på Snapchat

Blicken och hennes Andypandy är i Dubai i exakt samma samarbete som Kenza var där för i förra veckan. De åker tydligen på exakt samma utflykt som Kenza och Aleks och kommer med största sannolikhet ha exakt samma foton att visa upp. Vore det inte en smart idé av Dubais turistbyrå att låta bloggarna göra lite olika saker för att bredda marknadsföringen lite? Jag kan ju tänka mig att Kenza och Angelica har ungefär samma följare så har man sett en har man sett dem alla.

Är detta hennes nya vigsel och förlovningsring som hon tjatat så länge om eller är det bara ett spontanköp? Eftersom Fjordingen designat hennes ring själv så undrar jag hur han känner nu när den ringen inte duger längre.

Saga Scott ligger hemma och klurar på världsliga frågor.. 

De två tolvåringarna är tydligen tillsammans igen och lyckligare än någonsin. Till nästa praktfylla då det förmodligen tar slut igen inför hela internet.

FREE THE NIPPLEEEEEEEEE!!!!!

Vad önskar ni er i julklapp? Jag vill ha sol. I form av lampa eller på himlen – spelar inte så stor roll så länge det är ljust.

16 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kan du inte skriva dina åsikter om att Jocke & Jonna spelar in ”krigsvideos” på sin kanal, som nu: en enligt min mening extremt osmaklig video där de ”räddar tomten”, med massor av vapen och bomber osv… kalla mig känslig, men tycker det är osmakligt med tanke på vad som händer i världen nu.

      Ska filmbranschen sluta göra actionfilmer också?

    Tips på att kenza svarat kommentarer (och blir defensiv) ang hennes ekologiska fotavtryck med tanke på hennes dubai resa.

    http://kenzas.se/2016/12/19/orange-8/

      Oj vilken attityd hon känner sig verkligen SÅ träffad! Ett enkelt svar varför hon gör som hon gör är PENGAR så klart inget annat!!

      Och så har hon samma standardsvar som Petra och Forni: Sluta läsa bloggen om den irriterar. Kenza tänker uppenbarligen inte ändra på sitt liv för närvarande. Samma stil som Bella – because I can.
      F ö skriver Kenza att hon ska åka till Zanzibar i januari för att fota solglasögon under en vecka (!). Hur man kan fota solglasögon under en vecka förstår jag inte – hela Sports Illustrated Swimsuit brukar bara ta några dagar men då jobbar man också utan dötid.
      Nej, Chimi Eyewear kör Deo Doc-metoden dvs mutar bloggare som får resor mot att ställa upp på bilder – i detta fall med solglasögon.
      Janni Delér var på Mauritius tidigare i år för samma sak – bilder och reklam på sociala medier.
      Chimi Eyewear är ett svenskt företag och drivs av Charlie Lindström och Daniel Djurdjevic.

    Tycker Paow ser så fräsch ut med tanke på hennes livsstil med allt festande och solresor, men det kanske är botoxen?

      Det r GARANTERAT bara botox och fillers…

    Lämnade denna kommentar på Kenzas blogg:

    Jag har en fråga. Utifrån ditt feministiska ställningstagande, hur motiverar du att resa till och promota ett land som Dubai? Jag tycker att det är hyckleri. Miljöaspekten är en helt annan fråga, du har aldrig utnämnt dig själv till någon typ av miljökämpe men däremot har du flera gånger hävdat att du är feminist hela vägen ut i fingertopparna. Med dina resurser, och framförallt din hjärna som jag måste anta fungerar fint, hur i helvete kan du ställa dig bakom ett sånt fruktansvärt, systematiskt förtryck? Där kvinnor fängslas för att de blivit våldtagna. Där kvinnor piskas och stenas för otrohet, utomäktenskapligt sex och prostitution. Ett land där kvinnan är underställd mannen, en andra klassens medborgare.

    Jag fattar inte. Om vi i ovan situation bytt ut kvinnor mot t.ex judar eller svarta, hade du fortfarande åkt dit? Inte en chans att ett land som så öppet förtrycker en ras eller religion hade accepterats som ett spännande semestermål hos resten av världen och framförallt inte hos svenskarna. Men eftersom det nu bara gäller KVINNOR så är det tydligen förbisebart. Fullständigt vansinnigt. Jag förstår att vissa situationer kräver att man gör avkall på sina principer men jag undrar verkligen hur du kan kalla dig själv för feminist när ditt ställningstagande inte räcker längre än till en sponsrad resa till ett av världens mest kvinnoförtryckande länder.

      ???Detta!! Så bra. Ser fram emot svar från Kenza

    CamCam, vill du inte vara snäll och varna för NSFW-bilder här på bloggen, som f ö alltid är på samma person som jag aldrig hört talas om? Jag läser ofta bloggen på mitt jobb och det är rätt pinsamt när någon kommer fram och jag har en bild uppe på en naken tjej som sitter på toa. Jag kan väl inte vara ensam om att sitta och läsa på jobbet? ?

      Will do! ?

    Bara jag som inte förstår grejen med att dölja ena bröstet men visa det andra? Allt eller inget känner jag!

    Undrar vad ens chef skulle tycka om man höll på och lägga upp sådana (nakna) bilder på sig själv på arbetstid, eftersom hon jobbade när hon gjorde det… ^^

      Var hon på jobbet när hon tog den bilden?!?! Låter ju inte riktigt sunt ?

    Varför envisas du med att hela tiden skriva om denna Nikolina?? Väldigt ointressant person som ingen hört talas om tidigare, och framförallt osmaklig med bilder när hon sitter på toa t.ex… Vem vill se sånt haha?

      Jag! Hon är så dryg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.