Ankpung och hennes polare kategoriserar folk..

Ankpung:

Nikolina och hennes väninna tog sig hela vägen till Örebro för att gå ut och efter några många glas alkoholhaltiga drycker står de inne på toaletten och raljerar över antalet n***** som kompisen hånglat med under kvällen. För hon gillar n***** tydligen.

Min pappa är en insnöad gubbstrutt från de småländska skogarna som ibland kan råka säga n****boll i en tanklöst ögonblick vilket så klart inte är okej det heller – men att stå som de här två och raljera över kvällens rasbiologiska erövringar ger mig fan kväljningar.

Vidrigt!

Tack för tips!

70 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tycker inte om att säga att någon är rakt av vidrig, men finner fan inte andra ord över denna människa… Men, men – vad gör man inte för lite bekräftelse som ändå inte leder till något vettigt?
  Stackars barn som en dag googlar över detta klipp (och 99,9 % av alla klipp hon lägger ut).

  Vad är den här människan känd för? Dokusåpadeltagare? Instagramkändis? Vill gärna inte besöka hennes blogg(?) p.g.a inte ge henne mer trafik.

   Hon gjorde sin blogg och instagram kända genom att – likt Gabjoss – kommentera ALLA konton hon hittade med kommentarer om hur hon som mamma lever med en sjukdom. Efter att hon fått upp statistiken så har Chiari aldrig nämnts igen (har samma sjukdom själv så vet vad den innebär).
   Sedan var hon med i gravid vecka för vecka.
   Nu… vet jag faktist inte vad hon gör. Bloggar?

    Det började inte med hennes sjukdom, det hon började med när hon skrev på alla bloggar och Instagram var att hon och hennes man levde med skyddade personuppgifter för hennes man hade folk efter sig efter misshandel, rättegångar och bla bla bla.

    Sen har hon varit med i Sveriges värsta bilförare under den tiden hon levde med skyddade personuppgifter….

  Jag anser att folk inte ska ta allt så allvarligt. Folk tar illa upp om de blir kallade tjej bara för att de inte känner sig som en sådan t.ex. Det man bör komma ihåg är att de flesta som utgår från att saker är på ett visst sätt inte menar något illa med det.
  Du blir arg på att din pappa råkar säga ne*erboll?! De allra flesta äldre har sagt så i alla tider, det är inget illa menat av de allra flesta som uttrycker sig så.
  Problemet är, som många tyvärr inte ser, ett extremt vänsterfeminist-vridet samhälle vi lever i nu mer. Men man ser det inte så för att det kommer precis överallt ifrån. Media t.ex. och t.o.m. i högskolan blir vi matade med det. Man behöver ibland backa ett steg och tänka efter lite angående allt vi får matat i oss. Snart kan man inte göra något alls utan att folk tar illa upp för att de känner sig vadå? Jo kränkta! Ska vi som är födda i vårar eget land anpassa sig åt andra som kommer hit så att vi inte ens vågar prata längre för att vara rädda för att någon ska bli kränkt? Är det inte meningen att folk som kommer hit ska anpassa sig efter oss eg.? Det borde vara: ”Välkomna till Sverige, här har vi lite olika regler och kultur man bör anpassa sig till så att alla blir nöjda och glada” Men ist är det: ”Välkomna, ta för er, släng fram era lagar och regler så att vi kan anpassa oss efter er ist och följa er kultur, vi säger inte emot utan vi byter gärna ut allt som anses svenskt så att de som kommit hit känner sig precis som hemma”.

   Det handlar inte om vad han sagt i alla tider – det handlar om hur de som kallats för detta ord som ett skällsord tar det. DET är det viktiga.. Allt annat är ignorant..

   Jag tycker du ska läsa på lite om vad ordet n*ger faktiskt har för betydelse och hur ordet använts. Det är en jävla skillnad på att kalla någon för tjej som kanske inte känner sig som en tjej och att kalla en mörkhyad för n*ger.

    Jag vet dess innebörd antagligen lika mkt som du, att det användes för slavarna, men till skillnad från vissa andra så kan jag förstå att folk inte menar slav när de säger neg*r.

     Men herregud so what om de inte menar slav när de använder n-ordet, det är och kommer alltid ha en negativ benämning oavsett hur du använder ordet.

     Många kvinnor och tjejer blir kallade för hora av män dagligen och majoriteten av gångerna så menar de bokstavligen inte en prostituerad, utan man använder det ordet för att förnedra dem.

     Och helt allvarligt, hur jävla svårt kan det vara att kalla en chokladboll för vad det egentligen är? Det är ignorant folk och rasister som är de mest lättkränkta, kolla hur folk reagera när:

     -man bestämde sig för att censurera n-ordet i Pippi Långstrump
     -när Gina Dirawi och Sarah Dawn Finer sjöng på arabiska och hebreiska i mello
     -när den lilla svarta pojken ställde upp som Lucia för Åhlens

     Det här är bara ett fåtal exempel, listan kan göras lång..

     Och CamCam, en eloge till dig att du uppmärksammar sådant, folk behöver läxas upp tyvärr för det känns som att nuförtiden beter sig folk enbart som lättkränkta vita män och projicerar sina känslor på alla oss andra.

   Är du inte svart/mörkhyad har du ej tolkningsföreträde och har ingen rätt att säga vad poc ska känna sig oppressed by eller inte. Detta handlar inte om anpassade badtider, muslimer eller vad du nu menar med dina sista meningar utan om att vita har i flera hundra år använd n-ordet som ett nedlåtande skällsord. Använd då inte det ordet! Om någon skulle kalla dig cracker skulle du bli rätt sur, right?

    Om du läser igen så kommer du se att jag skrev att man inte menar något illa när man brukar ordet och det var det jag ville få fram. Och nej, jag har inte kommit med personangrepp, så de kan du pyssla med bäst du vill.

     Varför är det så viktigt för dig att använda dig av det ordet när du vet att det är så stötande?

   Du borde hänga på Flashback bland dina kompisar istället.

   ”vi säger inte emot utan vi byter gärna ut allt som anses svenskt så att de som kommit hit känner sig precis som hemma”.

   Vad skulle det vara för grejer? N-ordet, är det verkligen nåt typiskt härligt svenskt?

    Den svenska mentaliteten bland mkt annat. De lagar och regler vi har här m.m. Nej, men ordet ne*er hör inte till det jag menar men de kanske du kunde listat ut själv.

     Inlägget handlar om n-ordet. Du börjar prata om att ”vi säger inte emot utan vi byter gärna ut allt som anses svenskt så att de som kommit hit känner sig precis som hemma”. Ska jag förstå då att du pratar om andra saker? Saker du inte ens vill nämna?

     Ge exempel på saker vi bytt ut!
     ”Allt som anses svenskt” vad exakt? Vilka ord får man inte säga längre och vilka lagar och regler byts ut? Vilken svensk mentalitet pratar du om, KOM IHÅG VAR SPECIFIK, och hur försöker nysvenskar ta bort vår svenska mentalitet?

      Det får stå för dig om du tycker det är ”saker jag inte kan nämna”. Med svensk mentalitet (och jag hoppas du kan lägga ihop 1+1 själv å inse att jag generaliserar nu) menar jag att vi t.ex. inte gör som zigenare å stjäl allt vi ser (jag överdriver men folk lär förstå), förr kunde man gå ute på gatorna kvällstid å känna sig trygg. Svenska män tvingar inte kvinnor att bära hijab t.ex. För här tror vi inte att vi blir straffade om vi inte gör det. Här tror vi inte på en massa sjuka saker och att man ska lyda under en Gud som, med största sannolikhet, inte ens existerar.

      Eftersom du inte förtydligade dig, och knappt gör det nu heller, så är det inget du nämner i detalj nej. Istället skyller du på mig att jag inte kan lägga ihop 1+1 och läsa dina tankar. Om du nu den svenska mentaliteten och kulturen måste försvaras så får du se till att berätta för andra varför det är så viktigt, vad det handlar om och hur man kan göra som svensk för att inte ~utplåna sig själv~

      *stjäl allt vi ser
      När händer detta? Var? I vilken utsträckning? Är polisen okej med detta?

      *förr kunde man gå ute på gatorna kvällstid å känna sig trygg
      När var förr? Hemmet har ALLTID varit den farligaste platsen för en kvinna om vi ska tänka på oss själva. Samt, ”för kunde man” är skapligt brett. Vad exakt är det du är rädd för?

      *Svenska män tvingar inte kvinnor att bära hijab t.ex. För här tror vi inte att vi blir straffade om vi inte gör det.
      Kontrollerande män finns överallt. T.ex fransk polis som straffar kvinnor för att dom bär slöja.

      *Här tror vi inte på en massa sjuka saker och att man ska lyda under en Gud som, med största sannolikhet, inte ens existerar.
      Nej, vi är ett sekulariserat land. Dock så har vi turen att bo i ett land som har religionsfrihet i grundlagen. Det är en svensk mentalitet jag är stolt över! Och den vill du ändra på?

      ”Snart kan man inte göra något alls utan att folk tar illa upp för att de känner sig vadå? Jo kränkta! Ska vi som är födda i vårar eget land anpassa sig åt andra som kommer hit så att vi inte ens vågar prata längre för att vara rädda för att någon ska bli kränkt”

      Du måste lära dig att förklara saker. Vad menar du Andrea, vad kan man inte göra längre utan att nån blir kränkt? Vad får saker vågar inte svenskar prata om nu för tiden?

      När jag skrev att vi inte får säga någonting nu för tiden så menade jag precis det jag skrev. Ska försöka förklara. Man kan inte, av nyfikenhet, fråga någon av utländsk härkomst var de kommer ifrån. Man får inte anta att en svart har rytm i blodet t.ex. Vilket är menat som en komplimang. Man får knappt yttra någonting längre alltså.

      Man får alltså inte anta saker längre som grundar sig i att vi är olika. För det är vi, tro det eller ej. Hur och under vilka omständigheter man växer upp har väldigt stor betydelse!

      SÅ, för att sammanfatta den svenska mentaliteten, det som håller på att utplånas! Bevisen på att vi inte får säga nånting i det här jävla landet längre, det nyanlända kommer hit och förstör:

      Våra rättigheter:
      – Fråga personer med utländsk härkomst var dom kommer från *egentligen*
      – Säga att svarta har rytmen i blodet

      Du får dra vilka slutsatser du vill. Ett tips är att putsa dina glasögon, den vänstervridna hjärntvättningen du blivit påtvingad lyser igenom glasklart nämligen!

      Jag förstår inte Andrea, får du inte yttra någonting längre när du inte får fråga människor vart dom kommer ifrån eller anta att dom har rytm i blodet på grund av hur mycket pigment dom har i huden?
      Det är ingen som förbjuder dig, du kan fråga vem du vill precis vad du vill men du kan inte bestämma hur den andra människan reagerar. Det är inte den ”kränkta” personens fel att du blir kränkt över dens reaktion. Alla har rätt att stå upp för sig själva oavsett vilket land dom befinner sig i.

      Ska bli!

      För övrigt skulle inte Sverige och svenskarna må bättre av att bli ”skyddade” av personer som vet något om landet.. du vet ju inte ens vad du vill värna om?

      http://www.sydsvenskan.se/2016-12-03/oklart-vad-svenska-varderingar-ar

      Men snälla du, i min första kommentar skrev jag att media och det mesta som vi blir matade med dagligen är vänstervridet, du förstod inte det eller? Det känns svårt att diskutera med dig då du kommer med snedvriden vänsterpropaganda. Jag tycker synd om dig då du bara sväljer något som någon lallare på en dagstidning hasplar ur sig. Skrämmande. God Jul!

      Tror det är följande sko som klämmer: det italienska helgonet vi firar under årets f.d. mörkaste dag råkade vara ett barn av icke-vit hy som det var svårt att sätta kön på. För kön sitter i utseende och inte mellan benen.

      Andrea: är det det som är så jobbigt? Att ditt stackars icke-vita italienska helgon blev vanhelgat och nu är julen förstörd?

      Ej relevant till detta, men den bästa comebacken till män jag använt: ”det är skillnad på att ha en kuk och vara en kuk” – ni vet när ni får nytta av den!

      Andrea: är du höger bör du vara troende. Hur ska du ha det? Är Gud hittepå eller är du extremhöger?

   Men HUR kan du tycka att du som vit är rätt person att avgöra om man ska ta illa upp av detta? Kan du inte bara backa och lyssna på vad de som detta berör säger? Och vadå ”folk som kommer hit”, du vet att det finns mörkhyade som är födda här?

   Jag började läsa din kommentar utan att se namnet och efter typ halva tänkte jag att det måste vara Andrea som är igång och se, där hade jag rätt…

   Intressant att du värnar om svenska värderingar men är emot vänsterpolitiken. Jag menar, socialistiska och vänsterinriktade åsikter är väl det som allra mest påverkar/har påverkat vår svenska kultur?

   Om jag stampar på din fot och du får ont av det – varför ska jag bry mig? Det skadar ju inte mig.

  En känd youtuber sjöng Beyoncés ”Formation”, en låt som riktar sig till poc. (people of color) Hon sjöng även n*egro. Videon lades up på @theshaderoom…

  Fy fan vilket vidrigt beteende! ?

  Din pappa är lika vidrig såfall som ens använder det ordet, finns inga som helst undantag/undanflykter till att det är okej att använda det ordet

   Snälla, ge dig! Jag har svårt att tro att han menade specifikt ne*erslav, men de kan nog CamCam förklara för dig, om hon känner att det inte är något någon annan (läs jag) bör göra.

    Men snälla sluta, ordet är i sig laddat, förstå det. Det spelar ingen roll om du menar tusensköna, det är inte vad det ordet uppfattas som. Tex fitta. Betyder egentligen fuktig havsäng, så är det ok om jag går bakom dig och skriker att du luktar fitta? Jag menar ju fuktig havsäng, och firta är ett gammalt svenskt ord, varför får jag inte säga det om dig? Jag bestämmer att du inte får känna dig kränkt!

     Nej nej nej. Våt ängsmark.

   Jag tror inte att CamCam tycker att det är okej. Snarare menar hon väl att man kan ha visst överseende med att en person uppvuxen i en annan kultur (för det får man väl säga att Sverige för femtio år sedan var) som nyligen har lärt sig att ett visst beteende inte är okej har svårt att intuitivt rätta sig efter det. Jag som feminist blir t.ex. inte alls lika upprörd när min farfar, 90 år gammal, yttrar sig lätt misogynt som om en ung svensk person som borde veta bättre gör det.

  Den här kommentaren kommer nog att bli lite flummig, men den gäller en sak jag stör mig på i sociala medier-världen som det här inlägget påminde mig om:

  Ofta när det blir en kritikstorm mot ett blogginlägg/videoklipp etc försvaras det med att det bara är en ögonblicksbild, om man inte känner personen irl får man inte döma etc, men är det inte dumt och oansvarigt att lägga upp just det inlägget/klippet/bilden om risken är stor att det missuppfattas? Ett exempel jag kommer på är när Hugo la upp en bild/video eller vad det nu var på Molly i baksätet på bilen utan bilbarnstol, vilket resulterade i en socanmälan. Han kanske i själva verket bara körde 2 meter i 3 km/h på privat mark, men varför lägga upp någonting som framställer honom som en extremt oansvarig förälder?

  Jag tycker att det är en annan sak om ett ögonblick irl råkar missuppfattas. Jag kanske säger något på skoj och trodde inte att någon utomstående skulle höra, så då förtjänar jag (oftast) ingen skit, men har man verkligen noll ansvar för hur det man lägger upp på sociala medier kan uppfattas? T ex. Hugo i mitt exempel eller Ankpung här måste väl förstå hur de framställer sig själva?

  Mår dåligt av detta. Trodde först de ”bara” (OBS hade vart fruktansvärt ignorant också) sagt n*gga i tyå någon låt. Men att göra ett sånt här övertramp??? HUR KAN MAN HA MISSAT hur absolut avskyvärt det är? O sen lägga upp på snapchat? Fucking häng ut henne

  Det är hennes systerdotter va?

   Japp…

  Vad charmigt klipp… eller inte! ?

  Aldrig sagt detta om någon mamma tidigare men fyfan vilken olämplig, dåligt mamma hon är.

  Onödigt att säga neger om man vet att nån tar illa upp av det. Såklart man ska försöka säga chokladboll istället om det är så

   Oj det kanske inte lät så bra att jag själv sa det N-ordet i meningen. Ber om ursäkt! (Skäms)

  Riktigt onödigt att säga neg*r om man vet att nån tar illa upp av det. Såklart man kan försöka säga tex chokladboll istället

  Allt Nikolina gör, gör hon utan gränser. Hänger ut sina barn. Lägger ut videos på när maken rakar hennes röv. Sitter naken på golvet i badrummet. Skriver på allas instagram&bloggar om att de ska följa henne, för hennes mamma dog ju i cancer och hon har själv en hjärnsjukdom. Filmar när hon skrålar könsrock i en taxi etc etc i en evighet.

  Hon tycker inte att sina egna uttalanden är dumma. Hon förstår inte att folk kan bli sårade.
  Hon kommer nog aldrig förstå ett ord av kritiken som lyfts mot henne. Hon kommer inte kunna se det här ur en poc’s synvinkel. Hon är gränslös helt enkelt. Och det är ju som upplagt för katastrof..

   Är det den gode Eddie Meduza du refererar till när du säger ”könsrock”?! Just de grövsta låtarna han skrivit kanske inte är de bästa men ändå, könsrock?! 🙁

   Vad menar du med hänger ut sina barn?

    Som i: Lägger ut nakna bilder på sina barn eller dokumenterar varenda del av deras utveckling på instagram..

    Andr3a: Han har gjort könsrock, yep.

  Men alltså.. Jag är verkligen nyfiken på hur många mörkhyade som tar illa upp. Självklart ska ord aldrig användas på ett nedsättande vis men är det verkligen så många som tar illa upp eller är det vi ljushyade som får panik? Jag känner många mörkhyade men jag känner ingen mörkhyad som bryr sig eller tar illa upp över ordet n****. Däremot tar de illa upp när vita panikar ur och gapar att man inte får säga så, de anser att det är de här panikande vita som gör det till ett nedsättande ord.

  Ingen mörkhyad som kan svara? Svar från vita i denna fråga är jag totalt ointresserad av.

   Vi kan väl vända på det, gillar du att bli kallad ”svennejävel”, ”whitetrash” osv? 🙂

    @hej Tack för länkarna! Ska kolla de.

    @Daniela För det första så bryr jag mig inte, för det andra så tycker jag du ska sluta anta att man är svensk bara för att man är vit och kan svenska

     Ursäkta att jag antog att du är svensk och vit, det ber jag om ursäkt om! Bra för dig att du inte bryr dig om sånt också 🙂

      Kan ju tydligen inte läsa och skriva heller, menade att jag ber om ursäkt att jag antog att du var svensk för att du kan svenska. Jag borde veta eftersom jag är finländare och pratar svenska. Förlåt 🙂 ska tillägga att jag skulle inte uppskatta att höra någon kalla mig ”finnjävel” osv, men det är ju bara jag då! 🙂

      Ja då borde du veta☺️ Jag pratar flytande svenska utan några som helst brytningar, är vit, blond, blåögd, kallas för ”svennejävel”, ”svennehora” osv osv trots att större delen av min släkt är så dåliga på svenska att man inte ens orkar försöka förstå vad de vill säga.

      Tycker det är synd att folk bryr sig så mycket, att man orkar lägga energi på det. Jag skiter fullständigt i om jag blir kallad för något fult eller nedsättande, tycker det finns viktigare saker att lägga min energi på.

   Jag får gärna kalla min pojkvän för n-ordet hemma, fast jag är vit. Inom vissa regler: alltså på skämt, inte när vi bråkar, alltså som vilket smeknamn som helst. Hans icke-vita vänner får kalla honom för n-ordet, samt några få vita vänner. Inga andra. Någonsin. Då blir det uppläxning!

    Jag förstår. Vad jag menar är att de mörkhyade jag känner bryr sig inte oavsett vem som skulle säga det, de tar mer illa upp över att vita får panik, de tar illa upp när cafebiträden blir obekväma och säger ”Du menar chokladboll?”
    ”Nej, jag menar n****boll. Jag vill ha en n****boll, inte chokladboll”

     Jaha, jag missförstod lite.

     Men jo, han blir lite irriterad över att vita är så känsliga, samtidigt som han blir glad över respekten. Han tycker också om att retas genom att säga n-boll – ingen vet vad de ska säga, haha!

  är andrea tillbaka?

   Ja, men i moderering..

  Varför går vissa kommentarer igenom på en gång och vissa bara försvinner? Är det för att jag kommenterar till Andra i den långa tråden, eller har jag gjort någonting?

   Orden ”Andrea”, ”N.-ordet” och några andra ord mm är satta på moderering så det är nog därför.. Du har absolut inte gjort nånting. =)

    Hahaha! Okej, tack! 🙂

  Tyckte att Nikolina var lite gulligt gränslös. Lägga upp nakenbilder och konstiga videos osv, det skadar ju ingen annan, och är rätt harmlöst. Men det här var fan sjukt osmakligt. Usch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.