Han försöker fortfarande..

Tova Helgesson & Raed:

raed

Kommer ni ihåg Raed Murad – Youtubestjärnan Tove Helgessons ex – som Jockiboi hjälpte till med att exponera när han höll på som mest och härja?
För er som behöver friska upp minnet lite – läs här.

Raed har i alla fall ännu inte givit upp hoppet om att kunna sätta dit Jockiboi riktigt ordentligt och lägger nu ut märkliga konversationer de haft och jag förstår inte riktigt hur detta ska smutskasta Jocke?
Om detta är det värsta som finns i den konversationen så säger själva publicerandet så mycket mer om Raed än om Jocke.

Att han inte bara ger sig och slickar sina sår ett tag för att sen försöka bygga upp sitt ”varumärke(?)” eller nått igen… Det här är ju bara pinsamt..

21 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    men herregud haha, där jag bor så vet jag lika många vita som invandrare som ”langar i orten” så jag förstår inte varför raed ser det som en rasistisk kommentar, som du sa; säger väl mer om han själv än om jocke..

    Hur kan man inte se att detta var rasistiskt? Jag är blatte från orten och jag VET att Jocke absolut inte hade skrivit detta om Raed hette Richard och hade blont hår och blåa ögon. Blattar i orten har blivit stigmatiserade på just detta sätt att allt de gör om dagarna är att hänga i centrum och sälja knark. Jag har vänner som är etniska svenskar från Stockholms innerstad och vet exakt vad de tänker om invandrare från förorten.
    Jocke dessutom? Är inte han känd smygrasist? Är inte hans bröder öppet rasister?

    Tycker du, Camilla, på fullaste allvar inte att detta inlägg borde riktats mot Jockes meddelande istället? Herregud.

      Jag tycker inte att man ska bli stämplad för vad ens syskon/familj/släkt har för åsikter. Jag har inget att säga om Jockes kommentar, men vad hans bröder (!) har för åsikter är irrelevant.

      Vi vet ju dock inte hela konversationen & vad Tova sagt om honom till Jocke. Fullt möjligt att han faktiskt gjort droger vilket Tova såklart sagt till J&J – därav kommentaren.

        Eller hur. Man kan varken säga att det är eller inte är rasistiskt när man bara ser ett påstående taget ur sitt sammanhang på det viset. Hur diskussionen såg ut innan Jocke skrev det där framgår ju inte, den kommentaren kan vara baserad på vad som helst lika gärna som fördomar. Hade Jocke skrivit rakt ut allt det som Raed tolkar in så hade han nog printat det istället för sin egen summerande rant.

      Tycker du ska byta vänner om det är så de ser dig

      Jocke ställer en fråga om raed ska langa knark på orten, alltså inte påstår att han gör det. Som sagt är konversationen tagen mitt i en situation (där raed själv tyckte det passade bäst för honom, ungefär som när han klippte en konversation med tova där hon sa att hon var rädd för honom o menade på att hon skämtade…)
      Nä den där raed har äcklad mig enda sen hans första video på Youtube (bara att man lägger ut en video o berättar hur han bäst har sex med en tjej och får henne att komma, känns inte så sunt…). Skulle inte förvåna mig om han är en av dom som tycker den där adde är kung, dom känns väldigt lika varann på nåt vis…
      Nä bort med honom från Youtube o alla andra ställen!

        Detta var ett svar till den översta Anonym

    ”Ju mer du postar ju mer”, argh!

      Tur att det inte stod juh. Blir 100 gånger värre.

    Konversationen känns ju dessutom väldigt tagen ’out of context’, så njae. Misslyckat av Raed.

    Känns som att halva konversationen saknas, men den dyker väl upp på jockibois sociala media så småningom…

    Så jävla fegt att köra på rasistkortet och ta på sig offerkoftan för att försöka få folk att glömma bort allt svinigt han gjort!

    Kan inte folk bara sluta ge den här fula fisken mat i sin fiskskål?

    Vad jag blir trött på människor (men framförallt män) som tror att vara känd är det enda som är något värt här i livet.

    Vadå bor i en ort? Bor på orten? De flesta bor väl i någon form av ort? Vad är det jag missar? Ort? Stad? By? Hallå? Förort? Öööh…

      Orten är slang för förort.

        Ahhaaa 🙂 Jag är efter…

          Oooooorten ?

          http://lajkat.aftonbladet.se/varfor-vi-alskar-orten/

          http://spraktidningen.se/artiklar/2013/06/valkommen-till-orten

          Orten är slang för förorten. Alla går omkring i Adidas, käkar kebab & använder ord som ”yalla” ”hassla” ”gäri” osv. Nästan alltid invandrartäta områden. De flesta går omkring i stora gäng & stökar omkring på kvällen; röker, dricker osv. ”Vakta orten” betyder ”vakta sitt område”, desa personer ”vaktar orten”: https://m.youtube.com/watch?v=l-pG4oiih3A.

            ”alla”, fast nä. Nu överdriver du väldigt mycket.

            Till A: Min kommentar var till stor del ironisk & överdrivet generaliserande =)

    Innan jag ger slutsatsen ”hur kan ha kalla Jocke för rasist. Det är inte rasistisk att säga att man langar knark i orten” så säger jag såhär: har ingen aning om vad Jocke har skrivit innan som kan tyda på rasistiskt. För det in möjligtvis vara så. Men det kan också vara så att R tog illa upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.