En julrebus..

Caroline Roxy:

rox

jul5

Roxan överraskades med en julrebus där hon var tvungen att hitta olika ledtrådar för att till slut komma från till sin julklapp. Nu låg den ju under granen vilket kan vara ett lite uppenbart ställe att gömma en julklapp men tanken var ju supergullig och bor man i en liten lägenhet så har nöden ingen lag.

Hade det varit Boken som orkestrerat hela det här julspektaklet så hade inlägget förmodligen slutat med varans namn, modell, pris och inköpsställe men Roxan nöjer sig med att skriva ”Och ja… Vad kan jag säga? WOOOOW <3″..

Ps. Nu är jag ute och åker Finlandsbåt i jakt på Catten af Täljes försvunna biljetter om ni undrar..

3 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Googla: thomas yngve gaphalsen, det är My Martens farsa. Känd fifflare som var bästis med Svartenbrandt när det begav sig.

    Gaphalsen är/var också blomsterhandlare och känd för konkurser, skulder och odrägligt beteende.

    Caroline Roxy känns som en riktigt shysst brud som jag, om jag varit yngre, inte skulle haft något emot att leka med. Att hon dessutom verkar ha dissat Kissie som kompis gör att hon stiger ännu mer i mina ögon.

    Det där är väl ändå vad som kallas för snitseljakt?

    Om jag ska vara petig, vilket jag behöver få vara efter all uppdämd irritation orsakad av julen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *