Liar, liar, pants on fire..

Catrin Hedlund:

caa

Om man nu av någon outgrundlig anledning ljuger om att man inte ska gå ut på juldagen för att för en gångs skull inte lämna barnen hos den ständige barnvakten och mormorn – se då till att inte hamna på en mycket tydligt poserande vimmelbild.

Tydligen var Catten inte alls ute på Juldagen utan hon valde istället att lämna sina två småbarn hemma med ”bankomamsen” på självaste julafton för att gå på krogen.
Classy!

a2

Hon KAN helt enkelt inte tala sanning, den där Täljekatten!

Tack för tips, Ordningsman!

31 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag var inte ute juldagen. Även mailat LT som skulle ändra rubriken och skriva fr hela helgen och inte fr juldagen 🙂 (då denna bild är fr julaftonkvll)

        Vem fan är ute på julafton när man har två småbarn hemma? Satt ”bankomamsen” barnvakt som vanligt? Det här är inte direkt till din fördel..

          Det är mitt val och inte ditt. 🙂 den dagen du /om du skaffar barn så bestämmer du över dina val. Jag var garanterat inte den enda föräldern som var ute, kära du 🙂 btw, kolla upp fakta innan du publicerar saker 😉

            Ja, det är inte många val du gjort som varit till din fördel än så länge så jag skulle inte klappa mig själv på axeln än om jag var du.. =)

            Det har inte du heller alltid gjort Camilla 😉

              Haha.. ge mig ETT exempel på val jag gjort som ens kommer i närheten av dina kriminella handlingar och andra lögner – pappan till din yngste son, basketkarriären i Dubai…ska jag fortsätta?

              Nu har jag förresten inte tid med dig mer för jag ska ut och åka finlandsfärja och leta efter alla de där biljetterna du tappade! Bra va!!!

            Tur att Kevins pappa har mer inflytande nu…. Då han verkar oerhört mycket mer ansvarstagande än vad du ger intryck att vara

            Aaaaand here we go again!

            ”Jag var garanterat inte den enda föräldern som var ute”

            Vad exakt har alla andras handlingar med dina idiotiska handlingar att göra? Varför drar du ständigt och jämt upp vad ”alla andra gör”?

            *skriker allt jag kan i en kudde för att få ur mig frustrationen*

            Har du fått någonting i ögat som gör att du inte kan kontrollera ditt blinkande, Catrin? Eller är den blinkande smileyn bara ett misslyckat försök till härskarteknik?

            Lämna du dina små barn på julafton?! Mystiken tätnar..

            ”Jag var garanterat inte den enda föräldern ute”, jaha? Gör det dig till en mindre idiot för att skita i dina egna barn på självaste julafton?
            Typiskt folk som säger sådana saker: ”Men alla andra gör det, då är det såklart okej för mig att också göra det!!”. Nej, tänk efter själv i ditt huvud innan du agerar snälla.

            Jag ogillar när man går på andra människors föräldraskap i vanliga fall, men att lämna sina barn (även om det är till mormor) på julafton, gav faktiskt även mig lite ont i magen. Det är jättevanligt här där jag bor också, att gå ut på julafton när man firat färdigt hemma med familjen och Kalle och middag och så, men nu när jag har barn skulle det aldrig falla mig in. Julen är faktiskt barnens högtid, och är man inte separerad och barnet är hos den andra föräldern, bör man hålla sig hemma med det. Alla gör så klart som dom vill, men detta kändes bara konstigt och själviskt.

          Är det seriöst så ovanligt att man går ut på julafton? Det gör det flesta här nere på kvällen/natten när man firat färdigt med släkt och familj 😮

            Väldigt märkligt att så många går ut på julafton just där du bor. Var bor du egentligen? Vem är hemma med alla barnen då?

        Hur fan, kan man lämna sina barn på JULAFTON? En av få dagar som anses som barnens dag och inte förälders ”festardag”.
        Skäms på dig, att lämna bort dina barn på julafton!

      Julafton!! Mycket bättre än juldagen Catrin! hahaha

      Så Catrin: varför svarar du på en kommentar på bloggen att du tillbringade julaftonskvällen hemma hos dig tre minuter från din mamma? ??
      Inte smartaste att låta sig bli fotad om du ska ljuga om detta också…

    Templet? Är det ett hak för kriminella?

    CAMILLA SMASHAR IN DEN ORDENTLIGT.

    Jävlar vad jag skrattar:D:D:D:D:D:D

    Om bilderna på Catrin är tagna på julaftonskvällen så innebär det bara att hon ljög här istället (när hon påstod sig ha varit hemma hos sig och inte ute på julaftonskvällen):

    https://instagram.com/p/BOj9UOghwhv/

    Fyfan, grym du är Camilla!! Bra att du gav henne riktigt svar på tal!
    Jag hade skämts om jag vore du, Catrin.

    ”Tydligen så finns det bilder på mig fr ”juldagen” ute. Tyvärr måste jag dock säga att dessa 2 bilder är tagna fr julaftonskväll, dock efter kl00, så ja man kan väl säga att det är juldagen iom att det blev 25e kl 00!” – Latrins blogg

    Jag blir bara mer och mer fascinerad av Catrin. Hon bygger upp sin vardag och sitt liv kring lögner. Sen är hon ju inte någon vidare bra lögnare dock, eftersom hon inte kommer ihåg vad hon har ljugit om..

    Haha, vilken tomte! Catten alltså, om det ej var tydligt! (Läser ju dessutom varken året längsta Flashback-tråd eller skvallerbloggar… ?)
    Camcam – tack för det bästa svar på tal i bloggvärlden på några år! ?

      Det håller jag inte med om. Jag tycker camcam gick i självförsvar direkt och hon låter seriöst kränkt. Hon är rent av bitter.

    Varför mobbar du en person du inte känner, Camilla? Vad får du ut av det? Jag förstår inte behovet av att döma och trycka ner en annan människa utan att veta något om dens bakgrund. Usch, får en dålig känsla i magen av detta.

      Det är inte mobbing att föra vidare information som är offentlig. Det är inte heller mobbing att påpeka att en människa som byggt en ”karriär” på att ljuga och bedra andra, just faktiskt ljuger och bedrar. Men vi har väl alla olika gränser men jag ser mig ändå som en hyfsat god människa och jag ser ingen mobbing, möjligen offentliga munhugg.

      Det här är ju inte mobbning. Catrin är en fullständigt vidrig människa och det visar hon ganska så bra själv.

    Men allvar?? Ska man sitta o titta på sina barn när dem somnat för kvällen också då eller bara för ”de e barnens dag”? Äh. Man får väl gå ut vilken dag man vill bara man firat med sina barn först? Sover dom så är de väl ingen big deal? Då har man ju förmodligen någon som är där om dem vaknar?!

    Catrin!!
    Vem fan lämnar sina ungar på Julafton för att gå ut och festa?!
    Allvarligt?
    Och du påstår att dina barn är nummer ett för dig?
    Skitsnack, det ända du bryr dig är enbart DIG själv!

    Jag anser att ALLA föräldrar som har sina barn hos sig på julafton men ändå väljer att skaffa barnvakt för att gå ut och festa är dåliga föräldrar!

    Jag har barn själv och går absolut ut och festar ibland men skulle aldrig någonsin göra det på julafton/deras födelsedag/någon annan viktig högtid för barn.

    Är det någon mer här som gör det och känner sig träffad så sorry men då är du också en dålig förälder enligt mig! (Fast jag hoppas och tror att detta är väldigt ovanligt!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.