Ser ni någon skillnad?

Dessie:

dessan

Dessie skriver ännu ett negativt inlägg om sitt utseende och den här gången är den ögonbrynen som får sig en släng av sleven.
Dessie själv är SÅ missnöjd efter att hon plockat sina bryn själv men om jag ska vara ärlig så ser jag ingen skillnad – det här ska alltså vara före och efterbilder.

Är detta ännu ett sätt för Dessie att fiska komplimanger?
Hon ställer ju så klart frågan i slutet av inlägget: ”Vad tycker ni? Före eller efter?”
Grejen är den att jag tror ju egentligen inte att Dessie vill ha läsarnas ärliga svar – hon vill bara höra dem om de är positiva vilket de så klart inte alltid är, speciellt inte när det kommer till Dessie.
Om läsarna svarar positivt så är det ”Åh, tack finis <3” som svar och om de inte gillar hennes nya ögonbryn (som hon inte heller själv gillar) så är de negativa haters som bara förpestar hennes kommentarsfält.

En gyllene regel:
Ställ inte en fråga du inte är beredd att få ett ärligt svar på.

Men som sagt – jag ser ingen skillnad.
Gör ni?

34 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tänkte på samma sak igår när jag såg inlägget. Ser verkligen ingen skillnad alls. Men vad vet jag, är kanske formblind ?

    Haha, nu kommer det att bli en negativ kommentar, men jag ser skillnad. Tycker inte att de var fula men jag hade också varit missnöjd. På efter-bilden är ögonbrynen mycket mer plockade i mitten vilket ger den där kaxiga blicken (fjortis).
    Men det är bara ögonbryn och om hon är missnöjd på riktigt så är det skönt att veta att det växer ut.

      Ser det med! Gjorde ett liknande misstag och var tvungen att måla brynen (är 25, känns sådär att behöva börja med det nu ?). Det egna ansiktet ser man ju förändringar i även om det är väldigt små… modofikationer

    Sen skriver hon ju förvisso något i stil med ”ni kanske inte ser skillnad, men det gör jag”. Är väl en sån grej man själv ser och inte andra.

    Kan dock säga att lätt fixat med smink eftersom att det är en sån liten skillnad (förutsatt att hon stör sig tillräckligt mycket för att göra något åt det).

    Var tvungen att kolla fram och tillbaka hur många gånger som helst och fortfarande ser jag ingen skillnad…… alls. Måste vara fel på min syn.

    Ingen större skillnad nej. Av de få blogginlägg Dessie gör måste det här varit det mest intressanta hon har att dela med sig? Vilken storbloggare!

    Jag ser två saker, hon kisar på högra bilden och hon har börjat fylla på läpparna igen (om hon någonsin slutade).

    Jag ser skillnad.

    Är Sindy verkligen gravid igen?!

      Yes

    Haha nej, noll skillnad. Ser precis likadant ut på båda bilderna :,D

    1. Jag ser faktiskt skillnad på brynen. Kan tänka mig att man även ser än större skillnad när det är ens egna.
    2. Jag tror nog att Dessie kan ta om någon lämnar en negativ kommentar i en trevlig ton. Men skriver man en negativ kommentar i negativ ton, exempelvis ”Fan vad fult det blev.”, så ÄR man ju faktiskt en bitter hater. Och på riktigt, vem hade stått ut med det utan att surna till?
    3. Som fortsättning på #2; Ett ärligt svar kan fortfarande vara sagt på ett trevligt sätt.
    4. Ja, vi vet, Dessie verkar inte intresserad av att dela med sig av så mycket mer än ytligheter.
    5. Ja, vi vet, du gillar inte Dessie.

      Hahahh nej! Jag skrev en kommentar angående ett par byxor hon köpte – hon frågade om de var snygga eller inte. Jag skrev ungefär ”personligen tycker jag inte om dem, jag har svårt för utsvängda jeans, oavsett om det är trendigt eller inte. Men det är ju dina byxor, och gillar du dem så varför inte använda dem?! :)” vilket gav mig ett svar från Dessie som löd ungefär: ”vem bad om din åsikt ens? Det är väl inte dina byxor så varför bryr du dig?” på riktigt.

        Låter ju dumt. Kan du snälla länka inlägget så att jag kan läsa själv vad som skrevs? 🙂

          http://www.dessies.com/2016/06/22/new-jeans/

          Blev lite nyfiken så jag gjorde en snabbgoogling.
          Dessie är ingen bloggerska som jag själv gillar men jag tycker att man ska hålla sig till sanningen om man ska dissa någon.

            Inte det inlägget! Snabbradering är dessutom inte enbart Anna Tooks idé!

        Efter en googl ingen på dessies och utsvängda jeans hittade jag bara ett inlägg (”New jeans”) och en kommentar som liknar det du skrivet om.

        Kommentar från (”?)Emelie(”?):
        ”Jag personligen avskyr utsvängda jeans. De fastnar i allt, känns som att de blir blötare, och smuts på benen innanför byxorna… Nej, jag avskyr sådana jeans.

        Men du brukar ju köpa utsvängda, och om du gillar dem är det ju super 🙂 och du ser bra ut i dem! :)”

        Svar från Dessie:
        ”Smaken är som baken :)”

        Men jag antar att detta inte är din kommentar som du skriver om här, eftersom dessies svar varken är surt eller i närheten likt det du säger att hon svarade dig.
        Men som sagt, länka till inlägget du menar så jag kan få läsa! 🙂

          Hahaha Hej Dessie ?

            Men snarkelibrankelfnatt. Ne jag är inte Dessan, jag är Sandra 🙂

          Hahaha, så jävla bra S!

    Snälla gå in och kolla på Gabjoss senaste Instagram bild där SuperJ både har på sig Uggs och riktig päls på hans mössa. Hon som blev så illa berörd när hon såg päls på barnplagg i Frankrike ? Sicken dubbelmoral

    Alltså jag, som är självutnämnd ögonbryns expert (pga besatt av ögonbryn), ser skillnad och hade också varit missnöjd☺

      Fan, jag hade dödat för hennes ögonbryn både före och efter. ?

    Det ser ut som att det är längre mellanrum mellan brynen på vänstra bilden? Minimalt alltså… men jag tycker ändå att högra ser bättre ut.. ^^

    Kollade nyss inlägget igen och upptäckte att hon kör samma (lite annorlunda/udda) pose på båda bilderna. Undra om det är därför just de valdes som före/efter bilder eller om det bara slumpade sig så ?

    De är ju en enorm skillnad!! Gillar inte alls efter, riktigt fjortis. Tur de växer ut igen

      Fattar inte varför det skulle vara en fjortisgrej att plocka med hög båge, gör samma sak och är 35. Finns många skådespelare över 30 med samma typ av ögonbrynform.

        Keela, någon?

        Och skådisar är ju inte divor och fjortisar?

    Jag ser att det är lite skillnad & jag tycker första bilden ser lite bättre ut. Hon passar med lite ”rakare” bryn
    Men varför har hon suddigare på den tjockare delen av ögonbrynen & mer markerat & mörkt där det är smalare? som hon har på båda bilderna

    Varför blurrar hon så mycket över näsan, var inte hon nöjd med operationen. Tycker det ser löjligt ut

    Tycker ögonbrynen var finare på efterbilden ?

    Dom är ju mer upphöjda på ”efter”. Gillar båda formerna.

    Jag tycker att det är snyggare med ”fjortisbryn”. Sen behöver de ju inte vara jättekantiga och smala men en liten båge är snyggare än helt raka i min mening.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.