Veckans mumsmums..

Joe Santagato:

Som ni märker så är det mer än stiltje på bloggfronten just nu så jag får lite trolla med knäna för att ens skrapa ihop en fyra/fem inlägg om dagen så alla tips uppskattas. =)

8 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  GabJoss senaste bild på Instagram. Hur gammal är hon? Bild som 13 åringar tar..suck!

   Är du seriös? Vad är det som är så fel att ha tofflor och dricka varm choklad med en kompis när barnen lagt sig? Låt henne var lycklig och må bra! Finns väl INGET nyhetsvärde i det, ALLS…

   Jag och min sambo myser gärna ner oss i soffan med tända ljus och fina tekoppar när barnet sover. Tror dom flesta föräldrar uppskattar lite mysigt vardagslyx!

   Jag fyller snart 40 och min man också och vi dricker gärna varm choklad på vinterkvällar. Två saker är fjantiga: hennes ”syltburksmuggar” och din kommentar…

  Update på hela dennisM/DM retro storyn?:)

  Vad hände med bildombudsmannen och kendall? Kan också vara bra att gå ut med att Dennis verkar ha ändrat DM retros butiksnamn till Dennis Maglic för att ”städa upp” efter sig och kunna fortsätta lura små tjejer att handla alieexpress kläder för dyrare summor. Googlar man Dennis maglic så dyker ju inte alla dåliga reviews och varnings inlägg upp, dm retro därimot har ju det och även en flashback tråd.

   Jag vet faktiskt inte om tjejen betalat eller hur det gått.. Jag har inte fått något svar från Dennis om han sökt tillstånd för att använda Kendalls bild och varumärke så svaret var nog att han inte hade det. Han har ju även tagit bort den nu från hemsidan.

  Mogis har kopt lagenhet! Forst skrev hon att de lagt 1,4 millar kontant men det ar borttaget nu, nu star bara att det ar viktigt att man inte overbelanar sig…

  Förstår inte hur du kunde banga att skriva om den hemska upplevelsen som gabjoss var med om innan jul. Med startkablarna. Guldmaterial!

   Hon hade fullt upp med att spy över ostbrickan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.