Ett modeimperium?

Dennis M:

c

År 2011 grundades DM Retro av då 21-åriga Dennis Maglic. Dennis startade butiken som en vintage-butik men butiken växte snabbt och idag har DM förvandlats till ett modeimperium med de absolut senaste och mest efterfrågade trenderna. I slutet av år 2016 valde vi att ta bort ordet ”Retro” från vårt namn då vi inte längre säljer vintagekläder, och butiken är numera uppkallad efter grundaren Dennis Maglic. – från hemsidan

Detta är alltså orsaken till att Kina-shopparen Dennis valt att ändra namn på sin butik. Det har alltså ingenting att göra med att det i princip bara dyker upp negativa omdömen för DMretro när man söker på butikens gamla namn, nej nej..

Han ny-omstartade butik är tydligen också ett modeimperium? Oj oj! H&M får akta sig! Kinakläderna är på väg att ta över världen!

Han har hybris? Tror han på det här på riktigt? Ett modeimperium? Med skitkläder från AliExpress?
I så fall har jag startat upp ett bloggimperium här på Bloggbevakning där jag är drottning och enväldig härskarinna. Jag ska nog se om jag kan införskaffa en billig tiara att ha på mig när jag bloggar här i mitt imperium!

Ni kan kalla mig ”Queen C” eftersom ”Queen B” redan verkar vara mer än upptaget!

25 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Att byta till Dennis Maglic kommer inte hjälpa. En sökning på det namnet ger samma resultat som DM Retro.

    Du kanske kan hitta en bra tiara på AliExpress ?

    Man kan sminka grisen men under sminket är det fortfarande en gris. Lite så känner jag kring DM retros namnbyte.

    Kollade in på Dessies blogg och någon läsare där skyller alla elaka kommentarer på dig och att du vuxenmobbar D. Sen är vi tydligen medelålders kärringar som kommenterar här och är bara avundssjuka på Dessie och hennes fina lyxliv…. Ja ja vi är avundsjuka på kronofogden,att mamma står för lägenheten, någon på hennes fina BMW eftersom hon inte får äga den själv

      Men faaan, jag är ju bara 27, redan medelålders??

        Japp jag med…. 24 år och medelålders kärring. Enligt Amanda på Dessies blogg

          Jag är 22 ? Vart är medelåldern på väg? ?

            Jag är 20, det blir bara värre och värre det här… ?

      Jag har några tankar kring vad jag tror är hennes senaste inlägg (i alla fall av hennes Insta uppdatering att dömma). Ska bli skoj att skriva ”Dagens Dessie” ikväll 🙂

      Och samtidigt lyckades du just trycka ner Dessie, som inte ens skrivit kommentaren, till förmån för dig själv. Det kan ju ses som problematiskt.

    Jag är så ta mig tusan inte medelålders. Den tiden är sedan länge passerad. Tack o lov!

      Då är vi två. ?

    tänkte att alla ville veta att vår käre dessan har blivit en ”gamer-girl” nu XD

    Förstår inte hur någon kan handla i hans skit-butik.. Ifall någon här gör det, varför?!

    Skriv gärna ett krya på dig-inlägg till Myggan. Fast du får säkert hat för det också av dem som tror att hela ditt liv kretsar kring My…

      STARKT ändå av My att trots sin OTROLIGA smärta orka blogga, ta selfies och bilder på platta magen och sitt dropp.
      Kämpa My!

        Glöm inte att hon även orkar ha kontakt med media om denna sjukhusvistelse!

        Bla Nöjesbladet har varit i kontakt med henne… Det gäller att knyta kontakter lite här och där så att det kan skrivas om en (och ge publicitet) oavsett anledning. En C-kändis enda sätt att klamra sig fast i rampljuset. Viktigt, viktigt!

    Odd kör 129 km/h på en 80-sträcka, iaf om jag tolkar platsen rätt på deras gps. Det är att vara orädd om kortet 🙂

      Vid trafikplats Rotebro pendlar det mellan 100 och 80 km/h men du har rätt i att han ligger minst 29 km över hastighetsbegränsningen… Hoppas någon tar printscreen för den bilden lär försvinna fort.

        Min kommentar om det väntar på ”personlig” modererandes av Bella. Andra, mer oskyldiga, kommentarer, har redan godkänts.

    ”Modeimperium”????????? Alltså……

    Hört något mer om faktureringen av bildanvändningen?

    Bor precis där hans första butik låg, krypin på Upplandsgatan. Gigantiska lådor med kinesisk text som blockerade gatorna. Då och då såg man Dennis inne på fotmassage hos en liten tant intill. Hoppas hennes lår inte gick ihop, för Dennis skull.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.