Den som spar, han har..

Catrin Hedlund:

catrin

Kunde inte samma välgörare som köpt en resa till Kap Verde i julklapp till Catrin, men som samtidigt vägrar låta pengarna gå till hennes skadestånd, slängt in en grisröv eller två under granen så Caty slapp ha en skinkfri jul?

Är det här förresten ett försök av Catten af Tälje att verka lite ödmjukt ”fattig” efter all kritik om att hon fullkomligen slänger pengar omkring sig?
Lite sent påtänkt va och speciellt dagen efter sina inlägg om att hon ska åka på en All Inclucive-resa tillsammans med barnen?

33 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det har jag hävdat på FB sen dagen hon blev dömd: att hon försöker ”verka lite ödmjukt fattig men blev bjuden på allt” så att hon kunde fortsätta leva sitt sk jet set-liv…

    Gäller icke alla Willys!!! Bara de med för mkt skinka kvar som
    Inte klarar av beställa rätt

      ”Som inte klarar av att beställa rätt” ? Pssshhhh. Klart som fan det blir över av lite julvaror, man tar hellre in lite för mycket än att stå utan vissa saker före julafton.

    Vem fan bryr sig om att hon köpt en jävla kort datum julskinka som hon skall stoppa i frysen?
    Från shopping, sjuka julklappstips/önskelistor, julafton då hon lämnade sina sk nummer ett, barnen hemma och drog ut och festa, kommande dyra resor till tips på en sketen skinka!
    Jag döööör alltså,
    Bloggen e ju ett stort skämt!

      Hahaha! Så jävla bra kommentar! Exakt, vem fan bryr sig om en sketen julskinka i sammanhanget?!

    Inget inlägg om Elaines svar till dig?

      Jorå.. det kommer..

      Vad är allt detta om Elaines svar till Camcam? Vad har jag missat?

        Gå in på Elaines blogg och läs vettja!

          Sjukt pinsamt att hon förut skrev att hon gillade bloggen, men så fort det är hon själv som omnämns, då jävlar

        Tyckte nog det var lite förvridet det hon skrev men jag minns kanske inte exakt vad som skrevs här först. Såg att någon skrev under något inlägg att en viss annan bloggerska kommenterat där men den kommentaren verkar borttagen.

          Om vi tänker på samma person så lämnades den kommentaren på IG, inte på bloggen.

            Tack! Åh herre kryddat som vanligt ja, ental blir flertal i allt och alltid utan substans..asså hon..hur kan hon veta att det just är camillas läsare som anmält till soc..gode gud..smart sätt men ack så skämmigt hjälp..

    Bella skriver ännu ett inlägg om sin egen förträfflighet.
    Är det diagnosen adhd som gör en så bekräftelseknäpp..?

      Bloggen handlar om Isabella och är ändå hyfsat personlig, och föreställer en slags dagbok. I dagböcker blir det rimligtvis rätt självcentrerade tankar och eftersom självkänsla är en färskvara som måste underhållas är det fullt rimligt att Isabella berömmer sig själv med jämna mellanrum. Alla behöver bekräftelse och vi kan själva ge oss den.

    Hörde att den här mänskan nu har lyckats lura fel personer. Den sortens personer som ger igen tiofalt och inte bangar för att spöa en brud. Mitt råd: spara pengarna från resan till en ny uppsättning tänder, Catrin.

      Mer info tack

      Då hoppar mamma in med pengar som vanligt. ?

      Jag tror inte att det här är sant, Biker Rob. Du kan ha grund för det du påstår men jag tror dig inte, helt enkelt för att det enda du har presenterat är ett påstående och ingenting att backa upp det med. Och hur jag än vrider och vänder på det är det någonting djupt olustigt över den här kommentaren.

      Jag är uppenbarligen inget fan av Catrin och jag förstår hur extremt frustrerade hennes offer måste känna sig. JAG är frustrerad över rättsväsendets släpphänthet när det kommer till den här människan och jag har inte ens drabbats av henne. Min känsla bleknar rimligtvis i jämförelse med offrens.

      En av sakerna som verkligen imponerar på mig är hur civiliserat Catrins offer uppträder. Ingen av alla de hundratals människor som drabbats av henne har – mig veterligen – tagit lagen i egna händer. Ingen av dem har sjunkit till hennes nivå. Ingen har utsatt henne för våld eller hotat henne med våld. Åtminstone inte vad jag vet.

      Jag är inte säker på hur den här kommentaren ska förstås men bara det faktum att jag inte känner mig säker på att den INTE är ett hot ger mig en djupt olustig känsla.

      Jag vill verkligen inte göra en höna av en fjäder här. Jag hoppas att det bara är jag som får en olustig känsla av Biker Robs kommentar och att det beror på att jag sovit för lite och har taskigt omdöme för tillfället eller något. Hade blivit jätteglad om alla sa till mig att jag läser in saker som inte finns där!

        Håller med, tror inte heller på det Biker Bob skriver

    Hör inte till inlägget, men Blondinbella skrev i ett inlägg att hon jobbade svart som 14-åring… Kanske värt att kolla upp..

      Skojjar du? Vem har inte jobbat svart någon gång i sitt liv? Speciellt som ung med.

      Många unga jobbar svart utan att veta om det med, när jag var 13-14 visste jag inte mycket om hur anställnings avtal och hur en anställningsprocess gick till. Började jobba på ett fik och vi alla skrev under ett avtal men dem hamnade i en byrålåda…. Vi var 8tjejjer i samma ålder som styrde stället för våran chef var ja vad ska man säga speciell är ett snällt ord haha och hon dog tyvär på fiket och vi fick inte ut våra löner, nada, hon var även skyldig många pengar och lön från tidigare månader.

      Har du aldrig suttit barnvakt och fått en slant? Fått ersättning när du skjutsat hem folk? Hjälpt till hemma och fått pengar? Inte skrivit på ditt kontrakt det första du gör vid tillfälligt arbete? Grattis i sådana fall, då har du aldrig jobbat svart!

    Hon kanske borde kolla upp hur länge råvaror klarar sig i frysen, fläskkött ska man inte frysa mer än 3 månader så om hon planerar att äta skinkan nästa år bör hon nog tänka om!

      ”Nästa år” är i morgon… 🙂

      Gott slut och Gott nytt till er alla!

      Moa

    Är julskinka så gott att det är ”värt” att önska sig det i julklapp? Jag har aldrig ätit det, men det ser rätt…tråkigt ut?

      Haha nej, julskinka är inte gott! Fast jag har å andra sidan fel på mina smaklökar som inte äter pannkakor, någon form av bulle, saffran, apelsin, julskinka, sill, våfflor och annat man ”ska” äta, haha!

        Jag har aldrig gillat pannkaka, bröd, pasta, pizza mm. Det fick sin förklaring när jag fick reda på att jag var glutenintolerant. Min kropp hade helt naturligt sett till att jag inte skulle pilla i mig gluten. Nästan alla jag träffar på har tyckt att jag har varit märklig som inte gillar sånt som du säger andra gillar. ?

          Eller ”ska” äta ?

          Hahaha, tack för att jag inte är ensam!

        Åh, jag skulle kunna knarka saffran.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.