Märkligt..

Paow/Lisa Anckarman:

lisa

Som av en slump såg jag det här inlägget hos Paow nån stund efter jag skrivit om hur Kissie känner inför ”Skapa Skillnad” och anledningarna till varför hon lämnade projektet.
Jag antar att även detta inlägg är skrivet av Lisa Anckarman som av någon outgrundlig anledning använder sig av Paows blogg för att skriva om näthat.
Det skulle vara som att använda Ida Wargs blogg för att skriva om olika typer av biff.

Lisa försöker vara nått så in i helvete pedagogisk och inte ta ställning för eller emot någonting egentligen och verkar vilja få det till att Paow möjligtvis höll på med näthat tidigare när det egentligen är så att hon hängde ut en tjej och kallade henne för fula hora så sent som i november.

Om Paulina hänger ut folk eller inte, lägger jag heller i detta inlägg värdering kring.

Varför är det mer förståeligt att en sådan som Paulina kan ha skrivit det för längesedan, men inte nu. Det är intressant för mig som opartisk och som arbetar just med näthat.//Lisa

Jag har svårt att förstå varför Lisa valt att använda just Paows utdöende blogg i sin kamp mot näthat. Är det för att Paow gärna ser att någon skriver i den när hon själv knappt orkar lägga upp reklaminlägg och att Lisa tackar och tar emot på grund av de läsare som Paow fortfarande har på sin blogg utan att reflektera över lämpligheten?

17 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hennes text är ju helt obegriplig.

    Förstår knappt vad hon skriver. Lisa verkar vara desperat att bli känd på internet.

    Hon blev helt enkelt erbjuden att gästblogga på kompisen Paows blogg (eller så var det hon som kom med erbjudandet) och det är därför hon sprider budskapet där. Tror inte hon blivit erbjuden det av någon annan och tar det sociala media utrymme hon kan få även om det rimmar illa med budskapet. Hon är mediakåt.

    Irriterande med Volkswagen-reklam som poppar upp hela tiden, när man går fram och tillbaka mellan inlägg, när man klickar in på kommentarer, etc. Får klicka 2 ggr för att komma vidare varje gång den dyker upp.

    Detta kallar jag reklam som har motsatt verkan. Är så irriterad på Volkswagen just nu och den sista bil jag skulle köpa. Och jag är i köptagen för en ny bil.

      Och tänk att det finns en sådan enkel läsning på ditt problem! Frågan är hur många gånger man ska behöva skriva det till folk som gnäller på störiga annonser.

      Ladda hem Adblock, ta ett djupt andetag, luta dig tillbaka och voilà, du behöver aldrig mer störa dig på popups eller liknande! Otroligt??

      Gott nytt och lycka till med bilköpet!?

        Aldrig hört om det tidigare, så tack.
        Synd att du kände att du behövde bita huvudet av mig i ditt svar bara.

    Lisa är patetiskt

      Hur?

    Har aldrig hört talas om denna Lisa.

    ”Jag personligen anser att alla människor är av lika värde och är helt opartisk.”

    Skriver hon i kommentarerna… alltså? Vad vill hon ha sagt? Det är viktigt att komma i ordning med allt näthat, men det är inte hennes jobb som opartisk grundare av Skapa skillnad som vill att alla ska vara med i arbetet mot näthat?

    Förstår knappat vad Lisa vill säga i inlägget. Kombinationen anti-näthat och Paow förstår jag ännu mindre. Det lämnar mig med så många frågor.

    1. Vem kom på den här idéen?
    2. Blev paow informerad om att det skulle publiceras på hennes blogg?
    3. Vet Lisa vad som skrivs på Paows blogg?
    4. Om ja, hur resonerade hon kring lämpligheten?
    5. När skall 2016 äntligen vara över?

    Näthatare hänger på samma ställen. Folk med vett hänger oftast på samma. Olika bloggar har olika klimat. Borde inte den bloggen som har mest näthat vara den som jobbar emot det mest? För att nå rätt publik?

      Jo men kanske inte hos den bloggare som näthatar mest.

      För övrigt verkar det inte vara några retorikgenier bakom den där kampanjen.

        Nej inga genier bakom den kampanjen, konstigaste kampanjen ever. Pinsamt! Även om tanken kanske från början var bra…

    Haha älskar när folk använder språk som de inte klarar av :D. Ba åh nu låter jag säkert supersmart ?.

    Att Lisa jobbar med mobbning och skriver i paows blogg Att hon inte lägger någon vardering i att paow tidigare mobbat(TYP ALLA) (eller vad fan hon menar med det där oklara inlägget) är ju bara jättekonstig! Som att hon försvarar sina vänner som mobbar men hatar de hon inte är vän med som håller på med näthat??

    Uppmärksamhetskrävande kändiskåt brud…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.