Tror ni på det här?

Catrin Hedlund:

catty

catty2

Hur många av er tror på att Catten af Tälje fått resan i present? Och hur många tror på att det inte är bedrägeripengar som finansierar den? Vad har hon annars bränt alla bedrägeripengar på? Ingen har ju fått sina pengar tillbaka.
Och en sann vän skulle ju istället för att ge henne en resa, hjälpa henne att betala tillbaka sina skulder om det nu var det hon verkligen ville. Men det vill hon ju inte så klart..
Vem tror ni får hosta upp de sista pengarna hon behöver för att kunna unna sig All Inclusive?
Nya snubben eller ”Mamsomaten”?

Det är lite intressant hur hon enbart använder sig av smileys när hon inte har något svar på frågorna som ställs i hennes kommentarsfält. Hon får passa sig så det inte blir något Anna Bookskt över bloggen till slut..

Och Catten – jag letade med ljus och lykta efter dina biljetter med de var som bortblåsta. Man skulle kunna säga att det var som om de aldrig funnits. Saaaaarry!

62 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Man slutar aldrig förundras över den här kvinnan 🙂

      Äcklas snarare

    Allt hon skriver e rent skitsnack!
    Från att hon fick flygbiljett via sms av gubben hon e ihop med till att hon påstår sig själv förbokat två olika solresor?
    Och detta prioriterar hon?
    Istället för att börja betala tillbaka till ALLA hon är skyldig, väljer hon att resa för pengarna?

    Finns det fan ingen vettig alls i släkten Hedlund som kan stoppa henne?
    Som kan berätta för henne vad som är rätt
    och fel?

    Med över 1 miljon i skulder och att hon e skyldig folk pengar – inte fan reser man iväg på en jävla semester?

      Fast nu skriver ju Katrin att personen de fått denna resa av tycker de är värda den ”efter allt som varit 2016″…. :/

      Jag tänker mest på brottsoffren som i vissa fall inte ens kom iväg på sina resor…
      Och de som blev lurade 2012-2013 som inte sett röken av några återbetalade pengar…

      Tror nog en hel del av hennes släkt försökt säga till men är man kapabel nog att bete sig som Catrin har gjort så behövs det mer än att någon i släkten ”säger ifrån”. De flesta har tagit avstånd från henne nu.

    Catrin är en vardagspsykopat. Det är inte så vardagligt som det låter. Det finns olika typer av psykopater precis som att det finns olika typer av personligheter.

    http://WWW.psykopati.se
    http://WWW.evah.se

    Viktigt att alla människor utbildar sig om det här. Vi alla stöter på någon form av psykopati och oftast vet vi inte om det, inte ens när det är för sent.

      Ja psykopat är hon minst sagt, frågan är vilken form hon lider av?
      Tror inte det finns någon hjälp för henne, hon är nog det värsta jag hört talats om eller sett!
      En sån som Catrin borde inte få vistas ute bland vanliga människor, inte heller borde hon ha hand om sina barn!
      Tänk på att hon dessutom tack vare sin morsa Anne Hedlund även fått jobba extra på förskolor tidigare…
      Och det utan någon som helst utbildning.
      Skrämmande!!

        Jag brinner för sån kunskap för att jag själv levde med en psykopat i 5 år och försöker nu komma tillbaka till den personen jag var innan.

        Men psykopaten lider inte av att vara det. Den vill vara som den är, för den gynnas av det. Den mår inte dåligt för den kan inte känna.

        Det med hennes mamma är lite ledsamt. Men jag kan sätta min högra hand på att hon är ett offer till Catrin. Precis som jag va till min psykopat. Man är så manipulerad, och dom duperar. Har man levt länge med en så vet inte längre hur verkligheten är på riktigt. Man är hjärntvättad. Och är man en känslig person så är man speciellt utsatt eftersom dom spelar på ens känslor. Man lever i en skuld och man bara hjälper med det och det så kommer allt bli bra, men det blir det aldrig. Föräldrar är speciella eftersom det trots allt är deras barn.

        Glömde svara på det sakliga:)

        Nej hon borde inte ha sina barn. Utåt sett kan det möjligtvis se ut som att hon är en bra mamma. Men är hon lyhörd inför sina barns behov? Läser man mellan radera så skiter hon fullständigt i det. Jag önskar att hon får fängelse så att det finns en liten chans för Kevin att få bo hos sin pappa ett tag.

        Och nej jag läste fel!! Har hon verkligen jobbat inom barnomsorgen? Trodde du menade hennes mamma!

        Det finns ingen hjälp för psykopater. Det är ingen sjukdom, det är en störning. En sjukdom kan man behandla och bli frisk från. Det går inte med en störning. Möjligtvis om dom verkligen inser en dag, och vill lära sig annorlunda. Men det går aldrig tvinga fram.

          Psykopati går inte att bli frisk ifrån men annars har du fel, oftast störningar man kan tillfriskna ifrån men inte sjukdomar. T ex borderline personlighetsstörning och bipolär sjukdom.

            sorry. Du kan inte bli frisk från en störning. Hjärnan är skapad som den är. Det finns ingen medicin du kan ta för att utveckla spegelceller.

            Bipolär är en sjukdom. Den kan du behandla med stämningsstabiliserande medicin.

            vill bara tillägga att det inte är mina ord.

            Mina ord kanske inte är ordagranna.

            Får jag fråga vilken typ av medicineringen man sätter in för borderline?

            Det skulle vara guld värd information för mig vill jag tillägga. Med tanke på mina erfarenheter.

          Terapi, medicin så som antidepressiva och/eller dbt eller KBT.

            Stämningsstabiliserare fungerar på mig, kan inte äta antidepressiva. För tillfället så hjälper seroquel och topimax. Under värre perioder benzo. Sen bör man gå i DBT då det är en väg till att tillfriskna.

          Jag har fått diagnosrn borderline. Tar Antidepressiva (Venlaflaxin 225 mg/dag) och även Imovane och Sobril vid behov för ångest o sömn. Har gått i KBT i ca 2.5 år

      Catrin har möjligen en form av psykopati, och det finns troligtvis fler psykopater i bloggvärlden. De är mästare på att dölja det. De är svåra att upptäcka, man märker det inte vid fösta mötet, inte heller andra eller tredje…det kan ta lång tid innan man upptäcker och förstår att någon är psykopat. När du väl förstått är skadan skedd. De är trevliga, charmiga och vältaliga, snabba i truten, kan tala för sig (behöver inte vara mördare, väldtäktsmän el barnmisshandlare). De är skickliga på att manipulera, trixa, lura, bedra och övertyga. Kroniskt lögnaktig, förhöjd självuppfattning, egotrippad, övervärderar sig själv, saknar ånger o skuldkänslor, parasiterande livsstil, utnyttjar andra för egen vinning, behov av omväxling, tillfälliga förbindelser, snarstucken, impulsiv, ansvarslös och mästare på att skådespela känslor…lömska med andra ord. Bra länkar du delar!!!

      I princip alla psykopatdragen stämmer ju in. Skulle vara intressant att veta om dom gjort någon psykologisk utredning på henne i samband med när hon fick sina brottsdomar.

        Fast psykopater döljer det väldigt väl, är svåra att avslöja, de är mycket smarta och lömska. Catrine känns inte helt så men visst nåt psykopatiskt drag har hon ju helt klart, någon sorts störning.

    http://WWW.evah.org va det visst.

      Bra länk! Läste där, mycket intressant! LÄS!!!

        Hej! Va kul? Sprid den gärna vidare! Jag har vafmrit rädd för att öppet dela med mig om det här. Det känns skamset även fast det inte ska vara det.

          Tack för att du valde att dela med dig! Förstår känslan men hoppas att du vet att du inte har någonting att känna skam över. (Att veta och att känna är inte alltid samma sak men vetskapen är ett bra steg i rätt riktning.) ?

            Tack för att jag kunde våga??
            Precis som du säger så är vetskapen en sak. Varje dag och natt så påminns jag. Jag går hos kvinnofridsmottagningen och även en psykolog. När känslorna kommer försöker jag aktivt påminna mig om vetskapen, och det funkar rätt bra?

            Jag beskrev det till psykologen att det är som att min hjärna har snurrats runt i en tvättmaskin. ”Vad gör man när tvätten är klar? Man ruskar ut den och hänger upp den på tork” svarade hon.

            Jag önskar att fler skulle förstå vad dom vart med om, och då måste drabbade som har kunskapen gå ut och erkänna sig svaga.

            Jag har sett dig på fb. Försökte göra mig medlem för att kommentera ditt inlägg faktiskt? Kul att du skrev här. Nu blir jag väl klassad som rasist och hatare här?

            Att personer som själva drabbats vågar och orkar prata om det offentligt är till enormt stor hjälp! Både för andra drabbade som annars kanske tror att de är mer ensamma än vad de är och för personer som själva inte är drabbade men vill förstå.

            Det låter som att du har en bra psykolog! Och skönt att höra att vetskapen hjälper när känslorna och hjärnan snurrats runt i en tvättmaskin. (Väldigt bra metafor förresten!)

            Vilket av mina inlägg på flashback var det du tänkte kommentera? Något i vilket jag tar strid mot rasistiska kommentarer?

            Vet att jag kan gå ganska hårt åt personer som fäller rasistiska kommentarer i tråden om Catrin. Oftast brukar jag bara be folk att lämna den typen av kommentarer utanför diskussionen men ibland är jag inte lika trevlig.

            Nej! Alltså jag menade att jag kommer bli klassad som det eftersom det flesta tror att ”sånna personer” hänger där. Det va inte riktat till dig?

            Jag minns inte exakt va det va. Jag har sett dina inputs och tyckt att du verkar jäkligt saklig och smart. Då har jag velat delta i samtalet men inte kunnat haha.

            Ja hon är sjukt bra. Specialutbildat för att bedöma och utreda utifrån nån SARA-skala. Män som brukar psykiskt och fysiskt våld mot kvinnor. Jag hade tur som fick bostad här! Jag va även för första gången redo att va ärlig om allt. Har vart sjukskriven i 4 år, men varken jag eller vården har förstått varför tills jag fick denna hjälpen.

            VÅGA VA ÄRLIGA. Då löser sig allt!

            Tack så hemskt mycket! Väldigt fint sagt!

            Vet att många har bilden av att folk som hänger på flashback är rasister eller bara allmänna tokfransar. Givetvis finns det rasister och tokfransar på flashback men det betyder inte att alla som hänger där är det. Just tråden om Catrin (den enda tråd jag är aktiv i) har tack och lov varit förhållandevis förskonad från rasism. Inte helt men de få personer som varit där för att slänga sig med rasistiska tillmälen har fått mothugg och ofta lämnat ganska snabbt. Väldigt många i tråden är seriösa och sakliga. Tror att det delvis är det som gjort den så stor.

            Hade varit jättekul om du registrerade dig och kunde börja delta i diskussionen där! Om du har instagram får du gärna delta i diskussionerna på mitt instagramkonto @catrin_hedlund_bedragerskan också.

            Fantastiskt att höra att du fått så bra hjälp tillslut!!!

    Är helt förundrad hur ingen i den familjen går in och stoppar detta? Eller är det ett familjedrag? Jag skulle skämmas röven av mig och smyga runt med total förklädnad här på byn om min syster/dotter skämde ut sig till denna grad så pass offentligt och det bara pågår och pågår.
    Makabert!

    Jag undrar om Gnesta kommuns utbildningsförvaltning vet om att mamma Anne Hedlund även hon är inblandad i denna sörja?!?kan inte vara ok att som förskolechef med ekonomiskt ansvar för 3 förskolor ”låna” ut sitt konto till sin dömda bedragaravkomma..Kanske dags att kommunen granskar förskolornas ekonomi så att det inte försvunnit massa pengar även där.

      Men herregud, mamman är lika mycket offer som alla andra för sin dotters spel. Ge fan i att förstöra hennes liv och karriär, som hon troligtvis kämpat hårt för att bygga upp.

        Mamman är inget offer utan den som gör det möjligt för Catrin att fortsätta med sina bedrägerier. Anne borde sätta ner foten och sluta curla sin dotter, kräva att hon tar vuxenansvar och betalar sina egna räkningar och framför allt tar hand om sina barn utan mormors hjälp hela tiden! Tror att sålänge mamsen hela tiden underlättar i Catrins vardag så kommer detta att fortsätta.

    Jag tror inte ett j-vla skit på att hon fått någon resa. Det använder hon bara som en täckmantel utåt för att ha en anledning till att resa och sätta sprätt på bedrägeripengar.

    Någon med bättre koll får gärna rätta mig om jag har fel, men senaste gångerna som jag har bokat resor (olika bolag) så har det inte gått att prel.boka. Antingen så pungar man upp pengar och köper en resa med avbeställningsskydd annars är resan inte din. Men Catrin hävdar att hon har prel.bokat två olika resor som hon nu ska bestämma sig för. Märkligt…

      Senast jag bokade en resa med Tui/fritidsresor skulle vi betala en summa inom 10dagar och sen resten några veckor senare. Och betalades inget när 10dagar gått försvann bokningen.

    Får Catrin pengar från socialen? De räknar presenter som ens inkomst och drar av presentens värde från bidraget du erhåller.

    Man är skyldig att redovisa alla inkomster. Så får du tex 2000kr i julklapp dras de pengarna från nästa månads bidrag. Samma om du fått en resa, så dras resans värde från nästa bidrag.

    Inte så smart att skriva om resor osv i en blogg som soc och kronofogden kan läsa.

      Nej, hon går inte på soc. Inte när hon har ”mamsomaten” som betalar det mesta för Caty. =)

        Vi får inte glömma även alla hiskliga summor hon blåst alla oskyldiga på. Dessa pengar e skattade å klara, bara att konsumeras upp av Catrin!

      Catrin påstår att hon inte uppbär försörjningsstöd men jag tror att hon ljuger om det. Tror mig veta att hon åtminstone har ansökt om det de senaste månaderna. Kommer tipsa socialen om resan.

    Anledningen varför Catrin skiter i att betala är antagligen för att kronofogden och brotsofferfonden lagt ut för hennes skulder. Döms man till tex skadestånd eller böter osv och inte kan betala så blir du istället skyldig kronofogden – känns väl lite lättare i hjärtat att skita i att betala till kronofogden än till människor man lurat

      Det stämmer inte.

      Var och en som har fordran på CH får själva kontakta KRF för hjälp att driva in sina pengar.
      Kronofogden lägger aldrig ut några pengar.

      Brottsofferfonden hjälper inte till vid den här typen av fordringar.

      Brottsoffren får själva försöka driva in både fordran och ev skadestånd.

      Moa

        Jag är tidigare dömd och betalar fortfarande till kronan då jag inte kunde betala en sådan stor summa. Hur det gick till vet jag inte då jag var under 18 när jag dömdes senast så de var morsan som hjälpte mig men som sagt jag betalar mitt skadestånd till kronofogden då de lagt ut summan åt mig.

          Vad dömdes du för? Kronofogden har inte lagt ut några pengar för din räkning. Däremot så kan brottsoffermyndigheten ha gjort det och sedan skickat sin fordran på dig till kronofogden.

            Vad spelar det för roll? Det fanns ett brottsoffer som krävde skadestånd och jag dömdes att betala. Vad jag dömdes för behåller jag gärna för mig själv 🙂 Jaha ja så kan de nog va, skitdålig koll vet bara att jag betalar kronan som då skickar det vidare antar jag?

            Frågade vad du är dömd för för att reglerna om brottsskadeersättning är olika vid olika typer av brott. Du verkar inte riktigt tro på det vi skriver om hur det funkar med brottsoffermyndigheten, brottsskadeersättning och kronofogden så tänkte bara att jag skulle försöka hjälpa dig att förstå varför det kan vara olika för dig och Catrin.

          Det kan ju vara så att den som var brottsoffer har gått med på att få sitt skadestånd i omgångar hellre än att inte få något alls. I praktiken så är det inte Kronofogden du har en skuld till utan till brottsoffret (eller brottsoffermyndighet som Unicornmeat skrivit). Kronofogden agerar för att förklara det enkelt ungefär som ett inkassobolag, en mellanhand som sköter ”grovjobbet”. Tänk på att så länge som skadeståndet fortfarande finns så läggs ränta på beloppet – och om det var ett så pass stort belopp blir räntekostnaden också det i och med att den räknas i procent av skuldbeloppet. Det kan vara klokt att betala in större belopp än vad de kräver dig på om det är så att din livssituation nu ändrats och du har ekonomisk möjlighet till det.

        När en dom vunnit laga kraft skickas en kopia till Kronofogden. Kronofogden tar därefter kontakt med brottsoffret och frågar om denne vill ha hjälp med att driva in skadeståndet. Om brottsoffret svarar ja lägger Kronofogden upp ett ärende mot dig och skickar ut en faktura.

        Taget från brottsoffermyndigheten

          Kronofogden hjälper den som tilldömts skadestånd att driva in pengarna (om den skadeståndsberättigade vill ha deras hjälp). De lägger dock aldrig ut några pengar själva. Och i Catrins fall har inga pengar drivits in för hon har inte haft några utmätningsbara tillgångar. Ärendena som ligger hos kronofogden ligger alltså bara där just nu.

      Helt fel.

      Brottsoffermyndigheten betalar som stark huvudregel inte ut brottsskadeersättning vid så kallade ”rena förmögenhetsbrott”. Bedrägeri är ett rent förmögenhetsbrott. Inget av Catrins brottsoffer har fått brottsskadeersättning.

      Kronofogden lägger ALDRIG ut pengar i den skuldsattes ställe. Catrins brottsoffer har inte fått en krona.

        Du verkar insatt i rättsliga frågor. Hur kommer det sig?

        Jag har ett problem med mitt ex som jag skulle vilja skicka kronofogden på när jag är redo. Och är även villig att gå vidare till domstol. Men jag är okunnig i privaträtt. Och därför är jag ängslig.

        är det något du skulle kunna tänka dig att råda mig i? Men inte öppet på internet.

          Får man fråga vad han gjort för att förtjäna detta? 🙂

            Ja vad tror du själv en människa har gjort om han förtjänar att ställas inför domstol? Känns mest som att du luskar skit att gotta dig i. Du får spekulera bäst du vill?

          Det kommer sig av att jag är jurist. Självklart hjälper jag dig! Har jobbat som inkassojurist vilket innebär precis den typ av juridik din fråga innebär så borde kunna vara till hjälp.

          Om du skickar din mailadress till Camilla (info@bloggbevakning.se) så kanske hon kan tänka sig att vidarebefordra den till mig i vår chat på IG?

            Absolut! Men kontakt@bloggbevakning.se =)

            Uicorn… Jag får skakningar, Och jag gråter faktiskt. Trodde aldrig att jag skulle kunna få hjälp från någon❤️ Det har inte vart någon som har förstått på riktigt vad jag går igenom, och känner mig så ensam.!
            Jag mailade camcam. Bad henne ge dig min mail.
            Gott nytt år! Och allt gott till dig.

            Men åh ?

            Det är klart du ska få hjälp! (Nu blir jag helt rörd!) Mailar dig så fort jag fått din mailadress.

            Tack Camilla för att du hjälper till att vidarebefordra den! Och tack för att du rättade mig vad gäller din mailadress! Kontakt@bloggbevakning.se är det såklart. Har ju mailat dig massa gånger, vet inte hur jag tänkte där.

            Vi hörs snart Hetta! KRAM!

          Kan du bevisa att exet är skyldig dig pengar kan du begära handräckning hos Kronofogden. Likaså om han t.ex. inte hämtar sina saker från en bostad som enbart är din. Du får betala en avgift.

          Både brottsliga och privatsrättsliga tvister avgörs hos tingsrätt i första instans. Vill du ha din sak prövad av domstol lämnar du in en stämningsansökan. Det är dock klokt att ta hjälp av jurist då de ska utformas på vissa sätt. Tänk på att det är klokt att tänka på rättsskyddet i hemförsäkringen. I en privaträttslig tvist går staten aldrig in och betalar rättegångskostnader. Och skulle du som sökande förlora är risken stor att du får betala även motpartens kostnader (inklusive dennes kostnader för juridiskt ombud). Beroende på vad det gäller finns ju även möjlighet till skiljedomstol/skiljenämnd, vilket kan vara snabbare, billigare och deras arbete är inte offentlig handling.

    Kronofogden har som en mysig ränta också, så hon kan gott hamna i det träsket och sabba sitt liv foevah. Inte vatten värd i mina ögon.

      Räknade ut räntan på hennes skadestånd för en tid sedan. Då var hon uppe i runt 80 tusen, bara i ränta. Nu borde det röra sig om närmare 100 tusen.

      Räntan har dock inget med kronofogden att göra. Ränta löper även på de skadestånd som inte skickats in till kronofogden. Det fastställs i domen, med hänvisning till räntelagen.

    Ända sen the real hmm försvann så har allt innehåll gått till att bli drängskvaller, det finns inte kvar några sofistikerade damer så hela bloggen havererar och åker snart ut i det förflutna, att sitta här och anklaga någon när ni kan vara en bra medborgare som finns där för de utsatta så har ni en hettsig duel som hade fått varenda mansgris att se ut som en feministisk frihetskämpe

    //Drottningen av bloggar

      The real hmm har inte försvunnit. Du får nog läsa kommentarsfälten lite noggrannare innan du publicerar dina analyser.

    Har mamman lämnat ngn förklaring till varför hon upplät sitt konto till psykfallet?

      Inte vad jag vet. Tror inte att mamman har förhörts än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.