What’s up..

Dessie:

dess

Dessie undrar både på bloggen och på Instagram vad det är som hänt i kommentarsfältet till det här inlägget:

Vem släppte en bomb? Hur har alla haters hittat hit? Det som har varit så lugnt och skönt i typ ett år (som jag njuuuutit) men nu strömmar det in hat igen, så nu kände jag att jag behövde sätta ner foten lite.//Dessie

Jag vet inte om jag kan hålla med om att det varit lugnt och skönt på hennes blogg i ungefär ett år men allting är ju relativt antar jag..
Jag tycker ”negativiteten” fullkomligt flödat inne hos henne under en längre tid med allt från hennes nyfrälsta inlägg till klagomål på hennes minst sagt undermåliga uppdateringar men hon verkar tycka att det varit helt okej.

Anyways..
Jag ”roade” mig med att välja ut ett par riktigt utstickande kommentarer från hennes blogg och nog för att hon vill ha uppmärksamhet för sitt utseende och att man kan ha åsikter om det men de här kommentarerna har verkligen spårat ur och där även den här bloggen får sig en släng av sleven.

ddd dddd ddddd dds ddss ddsss ds dsas dsasa dssa

dd

d

Någon av er trodde att detta var en medveten strategi av Dessie för att få tillbaka lite läsare och få upp antalet kommentarer och att hon kanske själv bidrog till hetsen genom att skriva elaka kommentarer till sig själv..
Vad tror resten av er om den teorin?
Jag tror inte det faktiskt. Dessie verkar så pass osäker i sig själv att hon nog hade tänkt ut något annat sätt om det var målet – typ hintat om sig och Simon igen eller kört bil och snapchattat samtidigt eller liknande.
Jag tror bara hon vill ha uppmärksamhet för sitt utseende som så många gånger förr och att läsarna hugger så fort de bara kan eftersom de redan är irriterade på hennes dåliga uppdateringar under hösten.
Det är vad jag tror..

17 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tror inte heller att Dessie är så pass strategisk och ”smart” att hon planerar inläggen och eventuella utfall. Det har hon inte påvisat tidigare enligt mig och det lär inte ha skett nu heller.

    Efterlysning!

    En röd tråd till Dessies bloggande, och kommatecken till Cams. ?

      Ja tack! Jag och kommatecken är verkligen inte kompisar. =)

    ”Tantligan” följer med spänning… ??

    Jag tycker mycket utav ”hatet” kommer här ifrån. Folk som blir uppeldade av ditt sätt att skriva om dessie samt att din egen vindetta lyser igenom texten.

    Som sagt folk gör vad dom själva vill, men folk är som hundar som sniffat blod. Svårare än så är det inte

    Kan vi inte få en kommentar ang. det Elaine skrivit om dig!

      Kommer.. =)

        Dig kan man lita på

    Första gången jag hört uttrycket ”Gunillorna”… som ska vara dubbelt så gamla som de purunga bloggorskorna och tydligen vääääldigt avundsjuka på de unga bloggarnas arbete och utseende. Var kommer detta ifrån? Känner inga 40-45-åringar som heter ”Gunilla”. Känner nog inga som heter Gunilla förresten. Utom jag själv då -:)

      Jag antog att hon menade Gunilla från Svenska Hollywoodfruar. Oj, avr det bara jag? Hmm..

        Tänkte också att hen menade henne!

        Tror inte att Gunilla P från SHF är avundsjuk på någon av våra unga bloggare…. Svårt att vara avundsjuk när man anser att man själv är bäst och snyggast…. 55+ eller inte….

          Inte för att vara elak mot Dessie men vad skulle någon vara avundsjuk på henne för? Hennes ungdom och utseende? Ingetdera varar för evigt och hon förvaltar det inte särskilt väl. Utöver det har hon inget som jag som 30+ gift kvinna skulle vilja ha. Jag har jobb, egen bostad, tjänstebil, reser både i tjänsten och privat, tjänar så det räcker och blir över till s.k. guldkant. Barn är varken jag eller maken intresserade av och märkesprylar ser jag ingen mening med. Vad skulle jag bli avundsjuk på?

            Håller helt med dig. Jag tror att de som säger ”Du är bara avundsjuk” som svar på kritik mot bloggare, är de som själva är lavundsjuka på bloggaren ifråga. Man kan ju vara avundsjuk och glad för någons skull, likaväl som avundsjuk och bitter… Alla är ju olika, säkert en hel del som är avundsjuka på Dessies liv eller valda delar iallafall.

            Jag är inte heller avundsjuk på Dessies liv utan snarare Kenza om man ska välja någon. Har det bra ekonomiskt, hittat sitt livs kärlek, många vänner, vackert utseende och ett arbete där hon får resa mycket. Det är åtminstone det vi får se utifrån, vi har ju ingen aning om hur hon har det egentligen, bakom bloggen. Jag väljer dock att istället för att bli avundsjuk och bitter, inspireras och förstå att världen faktiskt ligger för ens fötter och att man kan nå sina personliga mål om man verkligen kämpar. Nu vill jag inte ha Kenzas jobb men jag vill ha ekonomisk frihet, kärlek och ett jobb jag brinner för – det är vad jag drömmer om och håller på att förverkliga! 🙂

      Jag reagerade också på ”Amandas” kommentar…”Gunillorna” hahaha… tror knappast dubbelt så gamla sitter o läser Dessies blogg och tror inte äldre personer klankar ner på unga tjejers utseende. Känns som man kan ana vem som skrivit den kommentaren hehe en annan bloggerska på m låter det som. Hemska en del av kommentarerna mot Dessie, sjukt att gå på någons utseende på det sättet fy.

    Fyfan vad ont i magen jag fick av att läsa kommentarerna hon fått. Folk är vidriga

    Jag kan absolut tycka att både vissa inlägg och en del kommentarer om Dessie härifrån kan vara hårda, men det där fullt utblommade och vidriga hatet tror jag mig aldrig ha sett här.

    Håller med ”M” här ovanför att det gör ont i magen att se vilka ord som skrivs till Dessie. Det övergår mitt förstånd varför och hur någon ens kan få för sig att det är okej att skriva sådär till någon.

    Tjejen ges ju aldrig andrum nog att få komma till ro med sig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.