Är det här bra användning av resurser?

Catrin Hedlund:

Catten af Tälje skriver gång på gång att hon inte ska godkänna negativa eller kritiska kommentarer på sin blogg och likväl hittar men henne bland kommentarerna – i full gång med att slänga käft med läsarna – medan hennes båda barn är hemma sjuka.

Men.. att uppsöka BUP för att ens sjuka barn inte äter? Både SOC och BUP kommer säker ha anledning att ta en närmare titt på familjen – framför allt om Catrin döms till fängelse i den stundande rättegången men knappast nu..

Att hon sen skriver att hon blir irriterad av att sonen inte äter eller dricker känns ju så där..
Var orolig men irriterad? Wft?

cccc

ccc

cc

c

7 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Läser du det som att hon är irriterad på det sjuka barnet? Jag läser det som att hon är trött/frustrerad/irriterad på situationen. Känslan hon beskriver låter mer som frustration än irritation och tror inte att hon vägt de två orden mot varandra på guldvåg innan hon bestämde sig för irriterad. Oavsett vad tycker jag det låter ganska rimligt att vara frustrerad/irriterad/trött på situationen. Vad är det för superföräldrar som inte blir det?

    Catrin är ju som ett barn själv, och hon är inte mogen att ta hand om två sjuka barn själv, dom flesta skulle väl inte uppta sjukhusets resurser för en sån sak, utan låta det vara med diet och se till så att barnet får i sig vatten… Så farligt kan det ju inte ha varit dagarna innan eftersom hon lämnade barnen hos barnvakten, morsan.

    Visst, Catrin ärmysko och har dessutom begåt en massa brott men jag skulle itne vilja gå så långt som att påstå att hon är en dålig mamma. En pengakåt mamma, visst, det kan jag köpa, men en dålig mamma har jag svårt att tro. Dessutom framgår det inte någonstans i texten att Catrin skulle vara frusturerad på sitt barn pga sjukdom? Hon uppfattas snarare som less på alla negativa kommentarer.

    Jag förstår inte hur/varför hon itne bara lägger ned sin blogg och ställer om sin insta till privat. Jag hade då varken vågat eller velat ha en öppen blogg om jag levt det liv Catrin idag kallar för vardag.

    Barn ska hållas utanför. Det spelar ingen roll hur många gånger mamma klantat sig eller uppfört sig som en girig babian. Barn är barn. Ingen har rätt att kritisera Catrins mammaroll utifrån en blogg (om inte barnen påvisar oroväckande symptom- vilket de inte gör i detta fall).

    Btw. om jag någonsin betsämmer fmig ör att skaffa barn så ser jag nog mamma som den perfekta barnvakten. Hon älskar mig och älskar då säkerligen mina barn, jag litar på hennes ”modersinstinkt”, hon känner mig och vet därför hur jag vill uppostra mina barn (för att göra det motsatta), hon skulle aldrig få för sig att skada dem/ lämna dem/ tacka nej till ett ”pass” med barnen etc.

    Min mormor hämtade mig alltid från dagis och satt abrnvakt fram tills mamma och pappa kom hem från komvux. Mamma avr väldigt ung så hon var inte världens mest ansvarsfulla människa men mormor min skällde alltid ut henne när hon avr lite elak mot mig. Jag saknar dig mormor. DU finns i mitt hjärta.

      That comment escalated quickly.

    Jag tycker det är fashinerande att ungen inte får i sig något alls (se min kommentar) och i nästan inlägg har han ätit massor.
    Det rörde sig om cirkus en timma då allt magiskt skedde.
    Är övertygad om att barnet blev stressad och påverkad av mammans irritation och springande på sjukhus.
    Inte så konstigt att vi har smockfulla jour/akut-mottagningar i Sverige va?

    Fast bup för att ett sjukt barn ej äter? De flesta tappar aptiten vid sjukdom, ska alla uppsöka psykolog då?

      Ja men precis!
      Den kommentaren kändes allt annat än genomtänkt och enormt onödig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.