Det händer på Instagram.. 

Många bland kommentarerna menar att man inte kan tycka om sig själv om man använder sig av fillers mm. Håller ni med?

tEdit – den här bilden missade jag första gången.. Tack Sannie! =)

Jajamen.. Katrin Pyto vikthetsar vidare!

Ellie B pratar mens och vinner pris!

Becky Stell har äntligen börjat visa upp sin karl på sociala medier. 

Det finns tydligen många latmaskar där ute – me included – för Simon Skölds bok ligger tydligen fortfarande på en förstaplats hos Adlibris.

Knivis och Bladis verkar fortfarande befinna sig i USA och Sindy sportar ett nytt, lila hår.

Johanna Toftby klädde på sin hund en guldklänning på nyårsafton vilket många kallat för djurplågeri. Vovven verkar inte lida nått speciellt måste jag säga.. Vad tycker ni?

 

Lady D och föräldrarskapet. 

Vilken jävla övermänniska hon är. Jag är fortfarande sjuk och jag orkar knappt snyta mig själv..

Äh, hemmagjort barnmat -är inte det bara för trädkramare och galna veganer? 😉 


Katrin skriver en recension av Holiday Club Åre och av någon konstig anledning är det ingen som frågar om det är dold reklam. Jag undrar varför..

Åh, vad jag älskar Samir! Den här serien måste man ju bara se..

Ett ämne som både ligger mig varmt om hjärtat och som jag kan en hel del om. Bra att inlägget lyfts upp igen. Galna styvföräldrar finns det allt för många av. 

27 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag har funderat på en sak, man har hört/sett mer sällan om Viktor och Samir ”håller ihop” ännu och ”gör” musik. Tycker man sett mindre av dem, vad har hänt egentligen?

      Samir o Kevin gör ju musik ihop nu (igen men Kevin har en mer framträdande roll..) iaf.. Viktor vette sjutton?

    Någon kanske borde informera Zytomierska att 8 veckor och 2 dagar är inte lika med 65 dagar.

    Jag vet inte om jag håller med i att KatZyt vikthetsar, hon säger bara att hon känner sig tjock och klumpig i slutet av sin graviditet, och vill att den ska vara över. Det kan nog dom flesta som vart gravida hålla med om, att precis så är det. Handlar ju inte om vikten, utan att man blir så stor på så kort tid, så det är bara tungt och jobbigt att typ leva ? Sen har hon vikthetsat en massa tidigare, både innan och under sin graviditet, men i just detta inlägget kan jag nog inte hålla med om det. 🙂

      Sin vikt-deadline? Är det inte vikthets?

        Är jag blind? ? Läst igenom inlägget tre gånger, hittar inte ordet vikt-deadline? ?

          Haha…nej, det är du inte.. Jag missade ju att lägga upp den här bilden också från Instagram – https://www.instagram.com/p/BOuHFgHDnIb/?taken-by=katrinzytomierska&hl=en

            Men dåså, det förklarar saken! ? Gud, har suttit och läst igenom inlägget flera gånger och börjat fundera på om jag är lite dum i huvudet som inte fattar, nu blev det genast lite klarare! 😉

      ..hon är ju trots allt gigantisk också! Ja, skit ska skit ha! Man får kommentera så då ;))

    Hemmagjord barnmat är det bästa som finns, det är mer ekonomiskt och du vet precis vad barnet får i sig. Burkmat har jag för mig inte är lika näringsrik (men kan ha fel) så att koka egen potatis, morot och lite fisk är mycket bättre val enligt mig. Men det är klart att jag också köpte färdigt ibland när jag inte orkade, min man däremot körde bara burkmat när han var hemma med henne.

      Nu kommer jag låta som en jävla gnällkärring men jag har läst exakt tvärtom. Att burkmat är bra pga att man som ”vanlig” människa har svårt att veta och få i dom vitaminer och mineraler som små barn ska ha. Samma anledning som att många BVC förespråkar köpe-gröt, den är berikad med järn och mineraler och då får barnen i sig rätt mängd. Därmed inte sagt att hemmagjord mat inte är bra mat, bara att det inte är så självklart att hemmagjord är bättre i alla lägen.

        Det är just gröten och vällingen det gäller, vanlig mat går det lika bra att göra egen som att köpa på burk. Jag gör egen till vår lilla, det blir billigast, godast och maten jag gör blir dålig om den står i rumstemperatur längre än ett par timmar – vilket inte burkmat blir. Alla gör precis som dom vill, men personligen tycker jag det känns bäst att laga min dotters mat från grunden, så jag vet exakt vad hon får i sig, och att det rör sig om fräscha råvaror 🙂

        Alltså när man tror att helfabrikat är bätte än hemlagad mat. Jag tycker det är helt ok att föda upp sina barn på burkmat. Men tro för fasiken inte att helfabrikat är BÄTTRE än den hemlagade.

        O industrigröten o vällingen? Läs innehållsförteckningen. Det har jag gjort. Ja en massa tillsatta vitaminer. Men tillsatta vitaminer är inte samma sak som naturligt förekommande vitaminer. Jag ger hellre mina barn vanlig havregrynsgröt med en klick smör, ett irört ägg o lite äpple i än industrigröt med mjölkpulver, vassleprotein, rismjöl, socker, vetemjöl, solrosolja osv.

        OBS återigen så är maten inte dålig. Det är inte det jag säger. Men den är inte bättre. Eller nyttigare.

          Jag har kört både burk och hemlagad till mina tre ungar, kört både köpe-gröt och hemmalagad. Jag försökte bara nyansera bilden lite, det känns lätt som att föräldrar som gör det ena eller det andra får skit hur en än gör.

          Vet inte riktigt var min andra kommentar tog vägen men där skrev jag iaf att jag aldrig påstår att burkmat är sämre än hemmalagad. Men att hemmalagad inte per automatik är bättre heller. Det ena utesluter inte det andra.

        Det är bara att kolla vad barnmatsburken innehåller och göra likadant. Tex majspuré, gör jag egen så är den inte utblandad med någonting annat förutom majs. Barnmaten är inte komplicerad och har man någorlunda koll på kost så får ens barn inte näringsbrist och maten blir även mer varierad eftersom jag går efter det jag själv äter. Vet inte många barnmatsburkar med tex bönor, linser och kikärtor. Gröten ger jag från fabriken men det är för att jag känner mig så oinsatt i det och har blivit lite skrämd av BVC om jag ska vara ärlig, men nu så ska hon få börja äta samma frukost som jag.

    THESE kissing lips, inte ”this kissinglips”…..

    Mvh Vän Av Ordning.

    Jag har inte ens en gravidmage och är i vecka 28. Grymt jävla avundsjuk på hennes stora fina mage och sen så säger hon att hon vill bli av med den… hellre stor mage än ingen alls som gravid

      Jag är i v 19 och är redan stor som ett jävla hus. Andra barnet visserligen så att bli större än sist var förväntat. Men inte så här! Så nej, inte alltid askul att ha stor mage heller. Antar att gräset alltid är grönare osv.

        Du är inte ensam, förra graviditeten kom magen inte förrän efter vecka 20 men nu i vecka 14 så har jag redan en hård kula. Trodde först att jag bara var svullen men nej. Lite rädd för hur stor den kommer att bli..

        Det här är också mitt andra barn och har ändå ingen mage. Med första så var jag väldigt stor i den här veckan, nu har jag ingenting. konstigt det där

    Jag gillar verkligen dessa typer av inlägg!! ??❤️

      Jag med! ??

    Vet inte ens vad jag ska skriva angående att författaren (ja, jösses) Läckberg inte ens lyckas få till en kort mening korrekt.

    När kommer ditt svarsinägg till Elaine?

      Det kommer i form av en podd men jag har varit sjuk hela veckan och åker till Island i morgon så förhoppningsvis i början av nästa vecka..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.