Kan vi ha sån tur? 

Anna ”Stolledano” Book:


Alltså – spana in de här två lagen i höstens Fångarna på fortet!!!!!! Tänk om alla drömmar slår in och Anna Book tvingas möta Arga snickaren i nån typ av sås-duell över en nyckel!?

Jag håller på att kissa på mig här på flygplanet av blotta tanken! Det vore ju verkligen drömmen.. 

Tack för tips, Anna! 

62 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det verkar inte bättre än att Catten af Tälje reggat ett konto på Flashback och är där inne och gapar om att ”det minsann finns folk som gjort värre saker än Catrin” i sann Catten-anda. Dessutom anser denne (Catten) att skribenter på Flashback ska lägga tid på annat än lägga sig i vad kriminella gör. Ifrågasätter mao hela Flashbacks existens och grundpelare. Smart (ironi). Och väldigt genomskinligt.

    (En av reglerna på Flashback är att man inte får röja någon annan användares identitet. Många verkar ha förstått vem personen bakom Solros1 är men ingen kan skriva ut det där.)

    Nerver ending story! (Som förövrigt även är en titel på en asbra film!)

      Där ser man, ungefär lika genomskinligt som rosenglad då 😉 Never ending story ja hehe även en bra låt och film!

      Haha jisses.. Det låter ju onekligen som det på sättet hon skriver. Varför ens försöka försvara sig så förbannat när man inte vill ”mata trollen” och uttalat ”fuck the haters”.
      Ja men ignorera dom då, klart 🙂

      Neverending story är INTE en bra film. Förstår inte hur den kan klassas som en barnfilm – det är ju den läskigaste filmen ever ?

      /Traumatiserad från barnsben

        Haha hej lillasyster ?

          Haha jag väntade bara på att du skulle läsa kommentarerna och känna igen mig ?

      @m, haha ja verkligen genomskinligt! likaså filbunke1 ?

        Filbunke1 JA!

        Varför två olika användarnamn? Vill hon får det att se ut som att hon har flera fans än endast hon själv? ? Eller förstår hon att vi alla andra förstår och isåfall tycker att det är en rolig lek?

        Skruvat hur som helst.

      Haha det är ju verkligen hennes sätt att skriva! Så genomskinligt.

    Ååhh det där blir kul att se, spännande!

    Haha, det vore ju fantastiskt!

    Haha alla dina inlägg om Booken får mig att nästan vilja följa henne på instagram… 😉

    Nja tror att Arga snickarens lag möter det lag under eftersom både far och dotter Ekwall är i varsitt lag.

    Åh jag skulle älska det, snälla låt detta ske! ?? Då tittar jag på det igen för första gången på 20(?) år ?

    Tyvärr syns det ju att Öfvergårds lag möter sina barn. Enligt tv4:s hemsida möter Annas familj dr albans familj. Hade varit väldigt roligt att se annars 😉

      Men går de inte det vinnande laget vidare och tävlar mot andra vinnare då? Har för mig att det gick till så när man var liten men kan ha fel. Synd i så fall ?

        Boken brukar ju dock inte vinna så mycket. ?

    Avsnitt 5 – 10 februari
    Anna Book, Roberto Toledano Book och Felicia Book tävlar mot Dr Alban, Kin Hermansson och Jane Nwapa.

    Källa: http://www.tv4.se/f%C3%A5ngarna-p%C3%A5-fortet/artiklar/de-t%C3%A4vlar-i-f%C3%A5ngarna-p%C3%A5-fortet-v%C3%A5ren-2017-58665aa4fca38f7cfb001794

    Stolledano nyss på Periscope, som svar på frågan ”är ditt hår äkta?”

    ”Ja, mitt hår är äkta. Men jag har också äkta extensions i.”

    … wtf!?

      Haha ja såg du också när någon frågade om hon visste vad bloggbevakning var? Hon ba ”eh nej jag har ingen aning om vad det är men är det någon som bevakar bloggar eller? Läser inte sånt skit!!”

      Sen stängde hon av sändningen för att någon sa att hon inte läser kommentarerna ? Haha dör

        ”Men jag antar att de ljuger och sånt. Inte ett ställe där man skriver snälla saker”. (Typ citat). ?

          Haha ja ?

      Hehe hon påstod ju också en gång att hon inte färgar håret, trots att hon förr hade ljusbrunt hår..och är 45 år och lidit av svår sorg och därför borde ha en hel del gråa hår..varför låtsas liksom suck..

      Haha läser inte sånt skit!? svårt att veta vad som är skit om man inte läst det och inte har en aning om vad det är haha hon är underhållande Anna 😉

        Precis! Det märks så tydligt att hon läser både här och på Flashback :p

            ”– När ceremonin var som vackrast och tårarna rann kom Anna Book in som en jävla flodhäst och förstörde allt, säger Annika Ljungberg till tidningen”
            Vad är detta för människa??? Hon är som en tågolycka, man vill inte titta men kan inte låta bli!

            Menade att citera detta…
            ”Enligt Ljungberg ska fadäs­en vid vigselceremonin följts av att Book höll inte ett, utan två tal vid middagen, som ”handlade mest om hennes bukoperation”.!

    Kenza gör samarbete med Neutrogena som testar på djur samt innehåller mikroplaster som förstör miljön och våra hav: http://kenzas.se/2017/01/05/my-skincare-routine/#comments

      Whaaaat, testar de på djur? Jag hade en rengöring därifrån för ett tag sedan, usch!!!!!! ???

        Mikroplaster är också skit, min innehöll inte det iaf.. ?

        Det gör dem. Haven drabbas av 130 ton plast om året på grund av produkter som innehåller mikroplaster. The Body Shop har mängder av olika preparat som innehåller det och apotekets eget märke Apolosophy innehåller det och även Aco.

        Här får du en lista:

        http://hemfakta.se/mikroplaster/

          Usch, det visste jag inte! Tipsa gärna om ngt bra märke! 🙂

            Till ansiktet menar du? 🙂 Jag har så himla känslig hy och har även atopiskt eksem som jag har haft sedan jag var barn så jag använder Eucerins serie Ultra Sensitive och den har verkligen räddat min hy. Minskar rodnad och är parfymfri och fungerar utmärkt under makeup.

            Lisa, är osäker på om eucerin är veganskt? Läste något om att de inte körde veganskt (fårfett) men är inte hundra. Värt att kolla upp 🙂 min källa kan ju vara gammal.

            Jag är inte vegan så för mig spelar det ingen roll men förstår absolut att det är skillnad för dig. 🙂 Jag rekommenderar att du kontrollerar upp det. Jag sade bara vad jag använde och det är såklart inte meningen att alla andra ska använda det men det är det enda som fungerar på mig och det är jag så glad för.

            Nicks: Jag vet att listan är gammal. Lade endast upp den för att visa vad mikroplaster är.

          The Body Shop har fasat ut alla produkter med mikroplaster i och ersatt dessa med antingen jojobavaxkulor eller cellulosakulor vilka båda är helt nedbrytbara och inte skadliga. Vet dock inte hur det är med ACO.

            Det pågår även hos ACO. Listan som det hänvisas till ovan är inaktuell, åtminstone de två första ACO-produkterna innehåller inte heller längre mikroplaster.

          Även Apolosophyprodukten som tas upppå listan är omgjord. Innehåller nu aprikoskärnor istället för plastkorn.

          Den där listan var skit..vilket kan läsas i FB gruppen Daisy beauty där folk diskuterar den.

          Sen står beautybranschen för mindre än en procent av alla mikroplaster, några av de största bovarna är ni som tvättar era fleecekläder och bildäck.

            Var glad över att det finns människor som uppmärksammar det istället för att vara så bitter. Och mindre än en procent? Är 130 ton plast i havet om året mindre än en procent?

            Lisa: Det är jättebra att man uppmärksammar skaer men källkritik är viktigare. Den sidan innehåller felaktig fakta om märken och produkter vilket man kan läsa mer om i just den FB gruppen jag tipsade om. Så: listan är falsk.

            Enligt KTF står beauty för 0,1% av utsläppen och har blivit hårt kritiserad medans de som står för de största utsläppen inte fått någon kritik alls. Det är jag lite irriterad över, visst. Men de gör något åt det iallafall, de andra industrierna gör det inte.

            Jag visade inte listan på grund av produkterna. Det anser jag att man som konsument bör undersöka själv. Jag lade upp den för att visa vad mikroplaster är. Inte svårare än så.

    Nellie vill hålla sina killar utanför bloggen men hintar varje gång så en enkel sökning ger en svar. Ali S F alltså. Inte idol Adrian som många trött. Rätt lika dock 😉

      Ser nu att hon redan klargjort det med bild. My bad

      Är faktiskt lite pinsamt hur hon verkligen inte kan låta bli att dela med sig, samtidigt lite gulligt för man vet själv hur det var i den åldern. Hon tjatar om att hennes kändisskap har förstört i princip alla henne förhållanden men kan ändå inte låta bli att stolt visa upp sitt senaste kap. (Vi ska inte ens gå in på alla gånger hon sagt ”Nu är det slut med killar på ett bra tag” haha)

    Dagens Dessie: sent i går kom det upp ett inlägg om föga förvånande handlade om Dessies utseende (som CamCam skrev om) och där la hon ut texten om sina skånhetsrutiner och så lite humblebrag om hur hon får höra hur fräsch hon är.

    Idag har det bara kommit upp ett inlägg, ingen text, bara bilderna på ”flashiga” bilar och så en länk till företaget som säljer dem (förresten samma företag som ”sålde” en Ferrari till Dennis M, de verkar gilla bloggare…). Ingen förklaring till vad inlägget handlar eller om det är Dessies bilder och hon faktiskt åkt hela vägen till Norrköping eller bara suttit hemma och klippt och klistrat…. och det var det allt på hela dagen.

    På Instagram har Dessie varit mer aktiv, flera kryptisk inlägg med referenser till Paris, en text som jag bara kan tolka som att någon svikit henne, troligen en kille eftersom efter det spammat Insta med bikini och underklädesbilder i sann ”show him what he’s missing” stil…

      Thanx and jeeez!!

        You’re welcome 🙂
        Dessutom fortsätter hon sitt, vad jag bara kan anta är, rop på uppmärksamhet från den här okände killen. Ytterligare en helt omotiverad underklädesbild upplagd nu på kvällskvisten, komplett med spetstrosor och uppdragen T-shorts så att bh:n syns. Hon kan lika gärna hänga en skylt om halsen…

    Jag skulle vilja se Anna Book, Arga snickaren, Lady Dahmer, Paolo Roberto och typ Zytomierska i Survivors eller Robinson eller nåt. Behövs inte ens några deltävlingar, bara se dom överleva…och grina…och kanske inte överleva.

      Ja!! Och Myggan!

      Paolo springer runt paradisön varje morgon innan dom andra vaknar.
      Booken kokar morgongröten av malda palmrötter, mums.
      Arga snickaren reparerar taket på hyddan och är arg, för Zytomierska fick som uppgift att bygga taket men hon kunde inte riktigt så det blev fuskbygge av det hela.
      Vem har smygätit från matförrådet!?! Alla misstänker Dahmer.
      Hur ska dom överleva, kan dom lära sig att samarbeta, ska Paolo leda dom till tryggheten på fastlandet?
      Total carnage!!!!

      Åh, vilken fantastisk idé! Vi slänger in Gunilla Persson som en bonus också.

        Haha, ja! Gunilla måste med! Hon kan få ta med sina katter också.
        Reality-programmen behöver ett lyft, och det här skulle vara det. Reality på riktigt liksom.

    Vet någon vart man kan kolla på SKAM om man inte bor i Sverige? Jag ser folk skriva överallt hur bra serien är och vill också kunna se den..

    Vet inte vart jag kan fråga förutom här, haha.

      Kanske svtplay? Har ingen aning 🙂

      Har du kollat med norska sidorna? Då lär du iof kunna lite norska å hänga med. Tror inte dom har med svensk text….?
      I morgon släpps 3 säs här!!!! Läääääääängtar!!!!!!!!!

      Med (eller utan) norsk text här: https://tv.nrk.no/serie/skam

      Serien finns även på olika streamingsiter med engelsk text, det är bara att googla.

      Jag bor i Bryssel och kollar via SVTplay med hjälp av tillägget Chiliglobal med Google Chrome. Då har du tillgång till SVT utan problem (Hola Unblocker krånglar så prova inte det).

      Lägg till det här i Chrome: https://chrome.google.com/webstore/detail/chillglobal/jbhnemdhjjeheieakekfknnficfdcbbn?utm_source=chrome-ntp-icon

      och regga dig sedan här: http://auth.chillglobal.com/cg-auth.php och då har du gratis 20 timmar i månaden att kolla på SKAM på SVT tex.

      Funkar skitbra, för jag ville verkligen ha svensk text och inte engelsk!

      En klasskompis kollade på youtube, så testa där.

      Alla säsonger tom säsong 3 finns fr.o.m. Imorgon ( 6 januari ) på SVT play med svenska undertexter. Jag älskar skam! Bästa serien någonsin?

        SVT play ä blockar utomlands, såvida en inte använder en proxy, vilket företag som svt och netflix aktivt blockerar.

        Tack för alla era förslag, men SVT och NRK är blockade i Tyskland.. Ska testa på Toves förslag, annars får det nog bli youtube utan text som ABC förslog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.