Eye candy?

Dessie:

d
ddSaxat från Dessies blogg

Ytterligare ett helt obegripligt inlägg från Dessie.
Ett gäng bilar och en länk till företagets Instagram och hemsida och inget mer..
Uppenbarligen är det reklam utan markering men återigen – skulle ni som företag vara nöjd med den här marknadsföringen?
Har Dessies blogg ens rätt målgrupp för den här typen av bilar? 
Borde inte Blondinbellas blogg te sig aningens mer attraktiv i just den här frågan? Men hon kanske inte får göra reklam för något annat bilmärke än Audi då jag misstänker att hon fått en fet rabatt för att införskaffa familjens senaste tillskott i garaget?

Men kolla på det här bilarna…
Vem mer än Jon Olsson kör en sådan?

16 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    That’s definitly eyecandy ?

      Hej dessie…

        Jag heter Ida, inte Dessie men hej på dig med 🙂

    Bilar är ett intresse som Dessie har, så tycker hon kan ha med dessa bilder eftersom det är det hon gillar, precis som inredningsbloggare publicerar bilder på New York takvånings lägenheter de aldrig har råd med. Dessie kanske borde satsa på att bli bilförsäljare.

      Hahaha! ?

    Catten skriver nu att hon har 100 000 besökare i veckan. Som vanligt ljuger hon och vill inte visa var statistiken kommer ifrån. Med så få kommentarer borde det inte vara mer än 300 besökare i veckan.

      Det är stor skillnad på antal besök på bloggen och antal unika besökare. Hon har säkerligen även avrundat uppåt ganska kraftigt och isåfall pratar hon om antal besök på bloggen. Absolut inte 100 000 unika besökare på en vecka. Omöjligt.

      Men sådana saker är för komplicerade för Catten att förstå.

    När jag vinner mina 120 miljoner på Lotto, ska jag åka dit. Jag ska ha två blå, en röd och en gul. 🙂

    På Dessies bild på bubba och coco har en kille kommenterat ”nu heter han Leo”, då har Dessie svarat nåt liknande med ”har du honom nu? Jag vill se” typ. Bara jag som tycker det är konstigt att inte veta vem ägaren till ens gamla hund är? Sånt vill man väl ha koll på om man bryr sig om djuret..

      Eller så lämnade man tillbak hunden till uppfödaren och sedan så upphör all information från dem, vilket Dessie sade att hon gjordt. 🙂

        Uppfödare? Backyardbreeder dvs peddler rätt är det sagt. Blandras’uppfödare’ tar ytterst sällan tillbaka valpar. Och det är inte det som dessie skrev på en Bull&terrier rassida på facebook. Hennes inlägg fick över 400 kommentarer.

    Har du sett Hugos senaste inlägg på insta? Om Reebok? Tycker det skriker smygreklam!

    Jag tror inte att det är betald reklam. Snarare ett försök att fixa sponsrad bil, när hon taggar företaget så där…

    När hon skriver om Frankrike finns det en kille där som svarar med namnet @tim.spot som tycker hon ska komma dit och hon svarar något i stil med ”kommer snart ju”. Den här killen håller på med bilar non stop på sin Insta. Kanske något med det att göra? Detta var i och för sig efter Summersadness-grejen… En vän till killen som hon gillade? Bara spekulerar.

      Före Summersadness-grejen menade jag för övrigt. ?

    Hej Camcam kan du inte kolla upp den personen som gör reklam om dietpiller i Kissies blogg? Det ju barn och tonåringar som läser. Sedan så är vissa av de där pillrerna olagliga i Sverige så de är för farliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.