Falskt alarm!

My Martens:

mygganSaxat från Myggans blogg.

Oj oj oj, nu är det spännande!!
Nedkomsten är nära!
När guldklimpen väl landar – ska man skicka blommor? Gratulationskort?
Kommer det kommer en bild på Instagram med längd och vikt?
”Nu är den häääär!!!”

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men varför tar inte kvinnan någon form av lavemang? Man blir ju SJUK av att ha stopp för länge… men hon kanske vill in och bli ompysslad på sjukan igen ?

      Han har ju fått medicin utskriven av läkare. Ibland hjälper inte lavemangen. ( antar ju att hon tagit dem)

      Kanske vill hamna i kvällspressen igen 😉 snart kanske det cirkulerar artiklar om att myggan inte bajsat på elva dagar, men att hon fiser…undra om hon sms:at reportrarna 😉

    Jag har själv väldiga problem med magen och kan tycka det är uppfriskande när även lite offentliga personer kan gå ut med att det inte alltid fungerar som det ska utan att det ska anses skamligt.
    Synd att du ska tramsa dig angående detta.

      Nä alltså lugn nu hahah BAJS måste man väl få skämta om?
      Det är ju redan märkligt (iallafall enligt mig) att My ens har skrivit så mkt om detta.
      Vi fattar att alla bajsar (eller inte i detta fall) och att det är naturligt men, måste man skriva om det i detalj?
      Jag har också mycket problem med min mage men skulle aldrig i livet ta illa upp om någon gör sig lustig över att man är förstoppad.

        Jag tycker absolut att man får skämta det. Tycker själv att det kan göra att problemen avdramatiseras lite. Men då får väl skämtet vara på min egen bekostnad eller ett skämt i allmänhet som inte löjliggör en person som kanske inte uppskattar det.

    Hur tänker den självutnämnda miljöprofilen Kenza om att hennes senaste reklamsamarbete med Neutrogena är extremt miljöovänligt? Mikroplaster förgiftar våra hav och hon gör reklam både för märke och enskilda produkter som innehåller mikroplast. Men visst. Hon fick väl 100 000 kronor för det inlägget och kan flyga någonstans för dom pengarna och blogga om hur lite kött hon äter.

    http://hemfakta.se/mikroplaster

      Kenza ger väl blanka fan i miljön? Har sett några halvhjärtade försök till miljöpositivitet innan jag slutade läsa hennes blogg om att dra ner på kött för miljöns skull, men i övrigt bryr hon sig väl inte, egentligen? Hon konsumerar som om vi hade tio planeter, samarbetar med H&M som inte direkt får pris i miljömedvetenhet och reser precis överallt och hela tiden p.g.a. fina selfies.

      Hon har väl knappast utnämnt sig själv som en miljöprofil. Stäng av produkten du skriver ifrån och gör din del av att värna om miljön istället.

    Säger bara skit på dig! Till Myspysen då alltså.

    Vem orkar läsa om hennes bajsproblem varje dag?

    Alltså jag förstår inte varför hon måste skriva ut att hon har kunnat börja fisa. Plus, det är inte bra att gå för länge förstoppad. Microlax – klart.

      Känner inte till hennes förehavanden men jag antar att hon testat microlax (eller liknande) om hon skriver att hon testat ”allt och lite till”..? Lavemang känns som ett ganska självklart alternativ om man är förstoppad, orimligt att missa det när man säger sig ha testat allt..

        Men tarmarna är ju ”avslagna” efter operation och morfin kan ta upp till 14 dagar innan de vaknar till oavsett vad man gör.. Läs inte hennes blogg om ni stör er på vad hon skriver .. Hummm

      När jag var förstoppad efter att ha opererat tarmarna tog jag över 20 olika lavemang, både uppifrån och nerifrån om man säger så. Microlax är typ kiddie-versionen av vad som finns i utbudsväg. Inget hjälpte, kroppen reagerar på lavemanget men det sitter en kork i vägen hrm.. Slutade på trevligast möjliga vis med en ”plockning” på akuten efter tre veckor. Önskar ingen den upplevelsen ??

        Men fy vad hemskt det lät *ryser*

      Det finns situationer när mixrolax inte hjälper ett dyft. Själv kan jag gå veckor utan toabesök av den sorten trots microlax, lactulos, cilaroxaldroppar samt ett jädra äckligt pulver jag inte minns namnet på just nu. Man ser gravid ut och smärtan är hemsk.

      Däremot skulle jag nog inte dedikera blogginlägg till problematiken, men jag hör väl till dom som tycker att vissa saker gör sig rätt bra privat. Är rätt fascinerad av många bloggares desperata behov av uppmärksamhet.

    Det kommer inte att vara skönt att få ut den där korven, 11 dagar!! Det är ju helt sjukt, jag var förstoppad i 3 dagar och mådde så dåligt.

    Ge människan ett rejält vattenlavemamg, så ska hon få se prutt.

    Hon skrev ju att hon provat allt…

      Ett vattenlavemang på ett par liter, har hon nog inte provat… för går inte oförmärkt förbi. Jag lovar. 🙂

        Hahahaha, nej, ett vattenlavemang på ett par, tre liter borde faktiskt få fart på systemet. Bara en är försiktig är det inte farligt!

      Nej, hon har inte provat varken Microlax, toilax eller klyx.
      Men detta med ”skitandet” ger ju henne många läsare.
      Hon har fått många kommentarer om just detta, men fortfarande inte köpt dem.
      Myggan är beräknande, lömsk och jag tror inte ett dugg på vad hon skriver. Naiva läsare som sväljer allt.
      SKITroligt kan man säga

      Hon skrev ”snart testat allt o lite till” Snart… typ hon har inte ännu testat allt, och då inte lite till…inte ovanligt att myggan överdriver. Men hoppas det löser sig snart, det ordnar sig nog.

    Någon som reggat sin blogg för statistik på bloggportalen som vet om man måste lägga till några koder för att statistiken ska synas? Catrin påstår att hon haft 100 000 besökare i veckan men att hon inte syns på bloggportalen pga av nå koder fast hon har en användare. Någon som vet ???

      När jag hade en blogg i ett par veckor under 2015 behövde jag inte göra det

      Ja man måste lägga till några koder.

    Hehe precis under det här inlägget var det reklam för ”The Flying Passenger” 🙂 Skrattade högt.

    Elva dagar? Ska man verkligen tro på det? Om hon ätit normalt under tiden måste hon ju vara som en spärrballong nu. Och ha rejält ont. Hm…….

      Framför allt som nyopererad. Minns själv hur svullen min mage var i sig själv och hur ont det gjorde, vägrade dock morfin för att just inte bli förstoppad och få mer ont. Fullproppad tarm när en har skurit av en bit av den + oläkta titthålssår…låter inte som en jättetrevlig kombo faktiskt 😛

    Tur att du skriver om henne när tidningarna inte gör det 😀
    Men alltså det är väl så det brukar vara efter titthålsoperation…sen vet vi ju inte, lite drama är ju alltid bra för fler läsare och uppmärksamhet…lite märkligt att ta hem sonen OCH en ny kattunge om hon inte kände sig frisk tänker jag, trodde hon var typ återställd. Vill inte klicka in på hennes blogg, litar för övrigt inte på vad hon skriver…

    Vattenlavemang säger jag bara, gärna med olja! Har inte varit med om en enda patient som inte fått igång magen efter det! Inte roligt men det gör susen!
    /SSK

    Herregud, elva dagar låter riktigt jävla hemskt. Ibland mår jag piss efter tre dagar (och ibland går det fem utan att kännas alls, haha.)

    Jag var förstoppad i över 28 dagar en gång (slutade räkna på 28). Så det där om att man skulle dö om man var förstoppad en månad som många doktorer hotar om – njaaaae.. Testade ALLT. Det värsta var nog paraffinemulsion med extra laxerande droppar. Magknip från helvetet. Microlax hade noll effekt. All annan form av lavemang var som en fis i rymden. Bokstavligen.

    Tycker sånt här faktiskt förtjänas att tas upp och pratas om. Folk är så jävla ”bajsnödiga” när det kommer till såna här diskussioner vanligtvis 😉

      Hur fick du ut skitet? Har också varit förstoppad i en månad 🙁

    Nu var du rolig CamCam.
    *fniss*

    Läser så otroligt mycket hellre om det här än mycket annat som skrivs i många bloggar. Det här, det är innehåll!

    Finns flera trådar på Flashback om förstoppning och jag bara älskar det av någon anledning. Kanske för att jag själv normalt är otroligt hämmad när det gäller sådant. Har aldrig släppt en fis framför en annan människa!

    Men efter en operation var jag också förstoppad och det var i samband med det jag upptäckte trådarna på Flashback.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.