Hahahaha..

Catrin Hedlund:

Den statistiken skulle jag gärna vilja se.
Jag tror på hennes ord ungefär lika mycket som jag skulle tro på Josef Fritzl om han var min pappa och han sa att han ”bara” ville visa mig sin källare..
Ungefär lika mycket..

Catten brukar ju inte ha det så lätt med sanningen alla gånger så varför skulle detta vara någon skillnad?

ska%cc%88rmavbild-2017-01-07-kl-12-11-11

43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    En punkt, eller tre. Inte två.

      Jobbigt om man stör sig på sånt..

        Inte alls jobbigt, oroa dig inte!

      ..

    Men 100.000 besäkare i veckan behöver inte innebära 100.000 unika, det kan vara återkommande besök. 100.000/7 =ca14300/ dag. Om en tredjedel av alla besökare (ca 4800) klickar sig in 2 gånger per dag så har hon ju ca 9500 klick per dag av dessa. Sen om de går in fler gånger så får hon ju ännu fler klick. I veckan bli ju det nästan 65000 klicka av endast en tredjedel av hennes besökare. Det låter ganska troligt faktist.

    Jag tror att hon rundar upp lite väl högt. Skulle nog gissa på att hon har ca 100.000 sidvisningar/ månad och runt 30.000 läsare (delat på 7- jag antar att de flesta läser hennes blogg dagligen).

    ”har aldrig trott på att stava” ??? alltså jag har väl tråkigt men denna kommentar var guld!

    ”men jag är den typ som aldrig trott på stava”

    Ja, vi märker det, fröken Theresa Googletranslate

    Varför inte bara låta henne tro vad hon vill? Hon får ju uppmärksamhet right? Det är väl vad hon vill 🙂 dessutom var referensen om Josef Fritzl väldigt lame Camcam…

      Men nu får det väl vara nog med denna lättkränkthet?!

        I detta fallet tycker jag att kritiken var befogad. Fritzl referensen var ingen höjdare och även jag tycker att den var smaklös. Av alla saker man kan skämta om väljs just fritzl-fallet?

        Tycker du själv att det är acceptabelt och roligt att skämta om hur en tjej blev inlåst i +20år, våldtagen, tvingad att föda barn och misshandlad under alla dessa år av sin pappa? Ska vi börja skämta om Lisa Holm och Bobby också då när vi ändå är inne på samma spår? Att det inte är din verklighet, gör det inte mer acceptabelt att skämta om det hur som helst.

        Jag ogillar verkligen att höja pekfingret, men kom igen.. Jag föreslår att du tänker till en gång extra ifall kritiken är befogad eller ej innan du slänger runt med ordet lättkränkt som om det vore konfetti.

          Tack Bläckvard 🙂

    Jag måste ha missat något, för jag vet verkligen inte vem hon är?
    Hon har ju bara 300 följare på instagram, hur är hon kändis?

      Hon har bedragit folk på pengar genom att sälja biljetter som inte existerar tex

        Att sälja biljetter som inte existerar är bara en bråkdel vad hon ställt till med. Hon har ljugit om att hon blev våldtagen för att få försäkringspengar. Hon har hängt ut en känd kille och sagt att han är pappa till hennes yngsta son. Hon har under 6 års tid gjort allt för att äldsta sonens pappa inte ska få en relation till sin son. Hon har lurat av pengar av sina egna släktingar och även dragit in sin mamma som nu även hon är misstänkt för bedrägeri…

          Varför sitter hon inte i fängelse då?

            För att svenska rättssystemet är jävligt slappt.

            Hon är dömd en gång, men ”bara” till skyddstillsyn och skadestånd. Men inom snar framtid kommer ett nytt åtal väckas för bla nya brott begångna under skyddstilsynstiden och då blir det med stor sannolikhet fängelse.

    OT: vart sjuk ett tag och har nu malt igenom Stolledanos flashbacktråd. Är en tredjedel sant är jag fan rädd för henne….

      Jag läste iofs bara några sidor och min tanke blev att om hälften av det som stod om hennes mamma stämmer så förklarar det mycket och jag tycker synd om Anna. ?

      5500 inlägg! ? Jag önskar att jag hade tid att plöja igenom den men det känns som ett evighetsprojekt. Kan du tänka dig att sammanfatta lite? Skriva ner de mest häpnadsväckande sakerna? Pliiiiz? ~????☕️?????~

        Jag kan skriva det jag läste om mamman och det var att hon är alkoholist omåttligt stolt över sin dotter redan innan hon var i tonåren. Tapetserade alla sina fönsterrutor med bilder och klipp på Anna UT mot gatan för att alla skulle se. Levde över sina tillgångar när unga Anna blev lite känd med ABC och betedde sig allmänt som en diva där hon förväntade sig gratisgrejer pga sin unga kända dotter. Etc

        OBS. Allt läst på Flashback och jag vet inget om det är sant.

          Du råkar inte ha en sidhänvisning hm? 😀

            Läs runt sida 100 och framåt. Ej helt säker men har för mig det var där omkring.

            Tack Sofi! Älskar detta kommentarsfältet ❤

            sida 106 på mitten någonstans börjar det

            Wow, vilken lång tråd denna donna lyckats få er att skapa här.

            Själv gick jag i samma skola som henne på 80 talet, Eklidens skola. Och hon var inte särskilt populär. Hon skröt och ljög om så mycket att man bara himlade med ögonen, blev lite väl too much. Sen höjde hon sig själv även redan då till skyarna, det enda hon snackade om var sig själv och hur fenomenal hon var, ingen kunde mäta sig med henne.

            Man flabbade ju lite bakom ryggen på henne då hon struttade runt i korridorerna och diggade till sig själv på sin freestyle (pinsamt)

            Hon gick i Sickla skola innan Ekliden där hon blev rejält mobbad så pass att hon blev tvungen att byta klass i högstadiet. En stående slogan där var ”A**a B**k ljuger”, det skrevs på väggar och lite överallt. Jag tror ärligt att hon lider av patologiskt ljugande och även narcissism som utvecklats pga en jobbig barndom.

            Vet att hennes mor Ma*ita var mäkta stolt över sin sångfågel och tränade henne att uppträda på beställning när hon hade främmande över. I ur och skur, fanns inget ”jag vill inte”

            Morsan hade även alkoholproblem och var mycket på kinakrogen i Finntorp och häckade och skröt mer och mer ju mer A**as ”karriär” tog fart.

            Hon har nog inte haft det så lätt och aldrig riktigt passat in någonstans eller blivit omtyckt. Såna personligheter passar nog bättre i tex USA, inte i kalla och missunnsamma Sverige. Så hennes storhetsvansinne är nog en psykologisk självförsvarsmekanism.

            De som var schyssta mot henne ville mest bara få glänsa lite genom hennes ljus eller hoppades på att få vara med i nån av hennes musikvideor. Men snackade sen lik förbannat skit bakom ryggen sen.

            Rätt sorgligt allt, så nog känner jag viss empati. Hennes vikt har väl också berott mycket på nån slags djup depression hon bara måste lida av, fan, hade det vart jag i en sådan situation hade jag nog ätit ihjäl mig och skitit i allt.

            Annars tycker jag hon är rätt söt, har sött ansikte som gömmer sig nånstans där bland fettvävnaderna. Fint hår och fina ögon. Hon har ett riktigt rart leende, synd bara att den inte alls stämmer ihop på personligheten.

            Hade hon bara vart lite ödmjuk och lite mer ”svensk” i attityden hade hon kunnat nå ända hem till allas hjärtan.

            Det enda riktigt dåliga minne jag har är att hon nästan alltid hade riktigt dålig andedräkt. Men jag tror jag har för mig att hon hade ofta halsfluss.

            Jaja, jag tror hon ändå är smickrad över uppmärksamheten hon får, bra som dålig. Ännu en del av färsvarsmekanismen.

          Ojdå, det hade ju förklarat varför Anna beter sig som hon gör i alla fall.

          Äpplet verkar inte falla långt från trädet.

          ”– Hristos mår inte bra. Han är inte värd mig och han kommer aldrig träffa någon lika bra som jag, säger Felicia.”

          http://www.hant.se/felicia-book-dumpad-av-hristos-jag-var-hans-livs-karlek-men-det-kastar-han-bort/

      Någon som orkar göra en summering av denna flashbacktråd? :):):)

      Jag läste också lite i den tråden, men kanske bara runt tio sidor runt sida 100, och jag tänkte herregud ännu fler likheter med myggan än vad jag tänkt på innan, otroligt. Visste inte att mamman var alkoholist. Måste läsa lite mer i tråden, intressant, men så lång och allt som står där är kanske inte helt sant.

    Jag undrar mest hur företag tar reda på den verkliga ”populariteten” hos bloggare, hur många som går i på deras sidor varje dag, i de fall där bloggarens siffror inte är tillgängliga för andra än dem själva? Hörsägen? Business är ju hänsynslös och går efter siffror och möjlig vinst på exponering. Finns inte Cattens verkliga (/?) siffror att se någonstans? Liksom till exempel Nellies? Hon tog ju också bort sin blogg från sidan (vad den nu heter) som visar siffror.

      Det undrar faktist jag också.

      Jag skulle lätt kunna förfalska siffror med hjälp av paint (så enkelt är det) och skriva några kommentarer till mig själv. Undrar hur det hade sett ut…

      Gjorde faktist ett socialt experiment som ung. Jag drev en riktigt hemsk blogg och jag fick flera tusen läsare på bara några dagar, de flesta klickade sig in för att lämna en ”jag anmäler denna blogg”.komentar. Jag var självklart anonym och skrev inte med URL i rapporten (gymnasiet). Jag kunde redan då (utan mina nu CS skills) manipulera mina siffror så att det såg ut som om jag hade 10000+ läsare/ dag. Detta gjorde läsarna ännu mer uprärda och jag kom upp i 9000 läsare och ca 20000 sidvisningar. Tänk om jag istället varit snäll, kanske hade varit större än Kenza haha.

      Om man nu ska ta Flashback som källa (alltså med en nypa salt) så las det ut ett inlägg någon av de sista dagarna med länkar till oberoende(?) statistik om bloggar och antalet följare. Catten var aldrig i närheten av de siffror hon själv angivit och värdet av hennes blogg beräknades till $49 på årsbasis.
      Inte chans till mycket pengar för att betala hennes skulder alltså.

      Jag jobbar med att köpa content/blogginlägg videos hos youtubers osv. Det är inte så svårt att kolla upp bloggare. Till att börja med har jag PRO-tjänsten hos similarwebb var jag enkelt kollar statistik. Youtubers är enklare eftersom man ser subs och visningar. Annars är det bara läsa kommentarer i kommentarsfälten och kolla fb-trådar om man är osäker. Vi gör ganska ordentliga researchs om de vi vill jobba med. Finns inte en chans i världen att jag skulle råka göra något med CH. Ingår även i jobbet att läsa skvallerbloggar :). Enligt similarweb hade hon ca 7000 unika/månaden. Dock mycket högre i september. Piken var när hon hängde i häktet.

    Och CamCam undrar varför Kissie låter konstiga kommentarer komma in.. Vad fasen är då inte detta?

      Kommentarerna går in direkt här ju, utan granskning, men det går ju att radera olämliga kommentarer i efterhand.

    Ser att hon går omkring med sitt IQ på tröjan: 24.

    Lättkränkthet? Om man tycker att det inte var det smartaste att säga? Att referera till en äcklig man som höll sin egna dotter fången i en källare och våldtog, misshandla och torterade henne – nä, absolut inte lättkränkt bara jävligt försiktig med vad jag refererar till i ett öppet forum – någon kanske varit med om liknande upplevelser. Det finns en gräns liksom.

      Skulle svarat på Anonyma kommentar om lättkränkthet men det blev nåt tok

    Med tanke på att Catten ofta förekommer på denna blogg så är det säkert många som av nyfikenhet klickat sig in på hennes blogg, så det känns inte helt omöjligt att hon haft hög besöksstatistik…men 100.000 låter lite mycket men kanske hon haft det under någon dag eller så vem vet 😉

    Tror absolut hon har så många unika läsare på sin blogg FAST då bara i Catrins egna lilla fantasivärld då! ?

    Förrästen såg jag nu lite foton på henne från när hon försökte lura till sig pengar för påhittad Våldtäkt i Turkiet!
    Finns på Flashback ??

    Detta är ytterligare en sak som Catten hävdat att det inte e hon och att alla bara hittar på?

    Som hon ju alltid gör, när hon blir påkommen med sina brottsliga handlingar!

    Enjoy!

    Likheterna är slående mellan Anna Book och Stollen Catrin Hedlund. Trodde det var CHs skoltid någon beskrev….

    Hon räknar kanske både besökarna på hennes blogg och besökarna på den här bloggen eftersom vi är många som har koll på alla tokerier hon gör utan att gå in på hennes blogg. 🙂

    Det finns verkligen många likheter mellan Catten, Myggan och Boken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.