Är det nya GabJoss vi ser här?

Efter att ha läst igenom ett gäng bloggar här på morgonkvisten – som känns som mitt i natten på Island – så har jag hittat ett GÄNG kommentarer från en och samma tjej som verkar vara minst sagt förvirrad över vem hon egentligen vill vara som…
Se själva..
Hon håller inte en reda på vems blogg hon är inne och skriver på..

k kk kkk

Är detta ett bra sätt att få läsare till sin blogg? Kan detta bli GabJoss 2.0?
Och vem vill hon egentligen vara som? Kanske vill hon bara bli en storbloggare – vem som helst egentligen..?

7 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Rotade fram tjejens blogg och hon är femton, så jag tycker allt att hon är ursäktad. Hon vet väl bara inte hur man får engagerade läsare.

    Har Blondinbella slutat med snapchat, eller har jag blivit blockad p.g.a. screenshottade all smygreklam?

    Så tröttsamt, jag blir bara anti. Men verkar ju tyvärr funka att tjata in sig i folks medvetande. Vet en inredningsbloggare som blivit stor på det viset: lämnar kommentarer samtidigt som hon promotat sin blogg med samma fraser på varje ställe.

    Ifrågasatte faktiskt en gång, både om detta att kopiera in samma fras exakt överallt och det faktum att hon snodde bilder hej vilt (fr pinterest bl.a) och sen inte skrev att det inte var hennes, och då åkte jag på verbalt spö av både henne och framförallt hennes kille som gastade om avundsjuka mm. Kändes helt surrealistiskt att till o med killen skrev långa haranger om hur hemsk jag var som tyckte så. Och nej, jag var inte anonym, hade blogg själv på den tiden. Tyvärr har hennes blogg blivit jättestor på det sättet. Tycker fortfarande det är helt sjukt.

    Ankungen gjorde ju så, skrev att hon hade skyddad identitet och därför skulle man läsa hos henne. Konstigaste nånsin, är det nåt de stackarna som PÅ RIKTIGT har skyddad identitet gör så inte är det väl att uppmärksamma andra på det. Vilket hån mot alla dem som lever i rädsla! Synd att du ger henne uppmärksamhet här …

    Det är ju två tjejer som är inne också på många bloggar, ser dem på Blondinbellas bloggg, och skriver ”tack för att du läste vår blogg! femtioelva gånger. Alla vet att de ljuger och kommenterar det men det verkar inte avskräcka dem….

    Var de inte så du själv gjorde Camcam? Eller var de bara hos svenskabloggare du spammade ditt konto?

    No hate, eftersom det var så jag hittade hit och jag ääälskar denna blogg ?

    Kan tipsa om att GabJoss med sin köphets ska göra om hennes ettåriga sons rum – IGEN!!!
    Fattar verkligen inte, han har väl ingen aning om att det ens är hans rum och det är så sjukt att tröttna så snabbt som hon gör. Och hon bara köpte nytt, nytt, nytt… Sjukt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.